Hold dine skjorter, bukser og poloer krølfrie

Hold dine skjorter, bukser og poloer krøllede

Hold dine skjorter, bukser og poloer krøllet! Der er intet værre end at have travlt på det og konstateringen af, at skjorten, som du troede var friskstrøget og klar er helt rynket. Det kommer til at se sjusket hurtigt. Mange mennesker annoncere, at deres stilarter er lavet af krølle-fri materialer, men kan du stole på det? Hvis du er i tvivl, her er en lille guide til, hvordan man sikrer krølle-fri tøj.

Rynke-fri skjorter: det handler om vasken

Vi ved det alle: krøllede skjorter, t-shirts, bukser og poloer. Du trækker det ud af skabet og hurtigt indse, at stoffer ser krøllet og sjusket – ikke ligefrem den perfekte start på dagen. Krøllet tøj kan hurtigt synes sjusket, og det kan ikke være for familiens fødselsdag, jobsamtalen eller den kølige fest med drengene. Hos BalderClothes har vi lavet denne lille guide, så du kan holde dit tøj krøllet fri.

Først og fremmest er der ingen grund til at vaske dit tøj ved høje temperaturer. Husk at tjekke, hvad dit tøj kan holde og derefter købe vaskemiddel. Som regel kan du slippe af sted med at vaske dit tøj på omkring 30-40 grader. Dette vil resultere i mindre slitage på stoffet og strukturen af stoffet, hvilket kan bidrage til at korrigere krøller.

Mange mennesker foretrækker at bruge nogle vaskemiddel, fordi det giver en blødere fornemmelse for tøjet. Men hvis du foretrækker, at dit tøj lugter af din parfume i stedet for vilde æbler, kan vi anbefale eddike. Med lidt eddike i blødgøringsrummet behøver du ikke kridt. Lime kan være hårdt på tøjet og giver også en stiv følelse i strukturen, hvilket kan være svært at rette. Bare halvdelen til en deciliter per vask kan gøre det trick. Hvis du skrue ned centrifugen på samme tid, du er godt på vej.

Nogle tror endda, at eddike er mere effektiv end et blødgøringsmiddel, da ikke alle blødgørere kan holde trit med kalken. Savner du duften af lavendel, skov eller noget andet? Bare sætte duftende tilfælde i din eddike. For eksempel. du kan sætte lavendel blomster i. Så hold dine skjorter, bukser og poloer krøllet med limeeddike. Du behøver ikke at bekymre dig om eddikelugten i dit nyvaskede tøj – det er for længst blevet vasket ud med vand.

Undgå krøller på tøj: overfyld ikke maskinen

Hold dine skjorter, bukser og polo krusninger fri ved ikke at sætte for meget tøj i vaskemaskinen. Den gyldne tommelfingerregel er, at du skal være i stand til at have en opretstående hånd mellem tøj og top. Det er mærkbart, før mashing tøjet sammen i maskinen. Husk, at dette faktisk ikke kun gøre godt for krøller, men også til snavs. I en overfyldt maskine, kan hverken vand eller sæbe komme rundt i tøjet ganske godt, og derfor bliver det vådere end ren, hvis maskinen er for fyldt.

Centrifugering er også vigtig. Skru ned for centrifugen og se, hvordan dit tøj er mindre rynket. Så hold dine skjorter, bukser og poloer rynke-fri med mindre spin, og slip for at stryge alt dit tøj.

Krøllet tøj: Hæng tøjet på bøjler i skabet

Hold dine skjorter, bukser og poloer krøllet ved at hænge dem på bøjler. Brug hængestangen i stedet for en rodet bunke i bunden af skabet. Må ikke folde dit tøj, fordi det skaber folder i dit tøj.

I stedet hænge dine skjorter, bukser og poloer på bøjler. Så har du også et meget bedre overblik, næste gang du er på jagt i garderoben. Er du den type, der nemt kan stryge og nyde dine tegneserier eller podcasts? Så stryge tøjet, mens du stadig fugtig. Så først og fremmest får du alt dit tøj strøget, og dit tøj også holde formen længere. Når det kommer op frisk og semi-fugtig på en bøjle, tøjet forbliver i højre folder i stedet for i krøllet form.