Manchetknapper

Manchetknapper

Hos BalderClothes har du mulighed for at finde et bredt sortiment af manchetknapper. Er du manden som har alt – eller vil du være det? Manchetknapper kommer i alle størrelser og former, og har siden 1600-1700-tallet været et symbol på stilfulde accessories. Mange mænd har benyttet sig af disse som pyntegenstande, i samme omfang som kvinder bruger smykker – og vi forstår godt hvorfor! De klassiske og meget elegante knapper er en helt fantastisk detalje.

Vi har samlet et fedt sortiment af attraktive manchetknapper, der alle komplimenterer den moderne mand og som du ikke bør gå glip af hvis du vil have succes med dit outfit! Disse knapper er med til at fuldende dit outfit. Sæt prikken over i’et med de meget smukke knapper.

Hvordan virker manchetknapper?

Manchetknapper er beregnet til at lukke endestykkerne på langærmede skjorter og sørge for at de forbliver tætsiddende omkring håndleddet. For at det kan lade sig gøre er alle manchetter indrettet med en lukkeanordning, der består af enten en enkelt knap eller dobbeltknapper. Du kan anvende manchetknapper til enhver langærmet skjorte med huller i ærmet, så længe at manchetterne passer til knappehullet.
Kendetegnende for manchetknapper er, at de har unikke motiver og er lavet af ekstraordinære og forfinede materialer, hvorfor at det også er en meget eksklusiv vare. Der kan være store forskelle på manchetknappers design, eksempelvis kan der være tale om kugle- og kædemanchetknapper. Det betyder, at manchetter har sin egen historie og sit eget særpræg, hvilket skaber en merværdi for et hvilket som helst outfit i klædeskabet.

Skab et elegant og klassisk look med vores fantastisk produkter. Vi garanterer at du kan finde et produkt der passer perfekt til din stil.

Manchetknapper til alle lejligheder

Der findes heldigvis ikke en lang række af ”uskrevne regler” man absolut bør vide omkring manchetknapper før man tager dem i brug. Tværtimod er manchetknapper i dag lidt en overset detalje, som de fleste modne mænd bærer for at udtrykke deres sans for mode og store selvbevidsthed. Det er hævet over enhver tvivl, at manchetknapper er en flot form for udsmykning. Det er en diskret detalje vis enkle og sofistikerede udtryk afspejler klassisk herredesign, når det virkelig er i sit es! Manchetknapper passer til alle begivenheder og er traditionelt ideelle til finere arrangementer som fødselsdage, bryllupper mm. Imidlertid kan de også anvendes i hverdagen, for eksempel hvis du er aktiv i en stilling, som kræver et formelt outfit. Men du behøver ikke at blot at finde manchetterne frem af æsken til de finere sammenkomster, som tidligere nævnt anses manchetter i stadig større grad som et uformelt og farverigt indslag end før i tiden, hvorfor at det utvivlsomt også er et fremragende stykke tilbehør til enhver mands langærmede skjorter.

Flotte Manchetknapper for et elegant look

Bliv det ultimative stilikon og ethvert selskabs store samtaleemne med et unikt og tidløst design, der viser hvilken ekstraordinær klasse, du besidder. Lad manchetterne strømline dit outfit næste gang, at du skal deltage i en sammenkomst med familie eller venner. Det bliver simpelthen ikke mere gennemført! Vi sørger for at du får dansk designet manchetknapper af lækre materialer til alle stilarter. Vores manchetter er af udsøgt kvalitet, så du med stolthed kan vise dem frem i alle anledninger. Garderoben er ikke fuldkommen før du er indehaver af de helt rigtige manchetknapper. Se vores flotte og helt unikke udvalg med det samme, og få fuldt udbytte af denne ofte oversete detalje. Skil dig ud fra mængden med klassisk herredesign i topklasse og tilegn et eksklusivt udtryk med hjælp fra dine manchetknapper. Manchetter indeholder både en funktionel og dekorativ værdi, hvad mere kan man ønske sig?