Om BalderClothes

BalderClothes har eksisteret i nogle år efterhånden. Her er vores historie og udgangspunkt.

Moderigtigt tøj til enhver mand

BalderClothes er et dansk inspireret og opstartet tøj brand med fokus på en høj kvalitet og unikke designs. Vores produktion og design er opstartet i år 2016.

Hos BalderClothes er vores kvalitet og designs vores mærkesag! Vi brænder for ikke, at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Derfor kan du forvente tøj udover det sædvanlige når du handler hos os. Alt vores tøj er designet i Danmark, og vores producenter er nøje udvalgte for, at sikre vi kan leve op til vores egne kvalitets krav. Vi går op i vores tøj udover det sædvanlige, så når du handler hos os kan du forvente tøj som har fået ekstra meget kærlighed gennem hele værdikæden fra design – produktion og til din dør!

BalderClothes – Eksklusiv herremode til mænd

Vores unikke designs tager udgangspunkt i den klassiske herremode og er karakteriseret ved sit enkle og minimalistiske snit. Vi forherliger gamle dyder fra historiens bedste trends med respekt og anerkendelse. Hos BalderClothes vægter vi det højt at holde et moderne og tidssvarende udtryk og således forene tøjtrends og stilarter på tværs af forskellige tidsaldre. For os skaber dette en skarp balance i vores store udvalg af tøj. Vores herretøj fremhæver din krops maskulinitet på ekstraordinær vis, og hjælper dig med at opnå et attraktivt formelt udseende. Prioriter dit eget bedste med populære designs i eksklusive materialer.

om balderclothes tøj
om balderclothes

Skræddersyet kvalitetstøj til den moderne mand

Hos BalderClothes er besatte af lækre tekstilvarer og vægter kvalitet og design over alt andet. Første gang vi solgte herretøj var tilbage i år 2016. Sidenhen har udviklingen været stødt stigende. For os er herremode mere en blot noget tøj der bæres. Det er en mulighed for at du kan udtrykke dig og vise omverdenen hvem du er. Med uendelige muligheder for tøjkombinationer er det op til din egen kreativitet at finde frem til din personlige stil. Mangler du noget inspiration, er der altid nogle spændende blogindlæg at læse inde på vores blog. Her holder vi dig hele tiden opdateret med de nyeste trends, stilsammensætninger mv.

Dansk designet tøj med fokus på et socialt ansvar

Vi mener, at enhver mands integritet også er knyttet til vedkommende beklædning. Nogle nøglebegreber vi arbejder med, er respekt, ansvar og samhørighed. Vi forhandler med stolthed kvalitetsfyldte varer, men det er også med stor omtanke at vi hver eneste dag, forsøger at træffe de rigtige beslutninger og handle efter bedste evne.  Vi vægter moral og etik højt, hvorfor det også er fundamentalt for os at alle vores foretagender sker med et bevidst socialt ansvar. Derfor stiller vi også store krav til vores leverandører for at sikre os at dette efterleves.

om balderclothes

×