Lyn-levering & fri fragt over 399 Kr.
Bestil inden 15.30 i hverdagen & modtag pakken dagen efter!

Rabatkoder – BalderClothes 2019

Rabatkoder

Shop meget med rabat

Rabatkoder fra BalderClothes for 2019 kan findes her. Her kan du altid finde gode tilbud på mænds modetøj og tilbehør, der kan bruges af alle. Vi har allerede meget fordelagtige priser for hele sortimentet, hvilket er grunden til du får et godt køb på kvalitetsprodukter med rabatter. Vi har alle smag og enhver type, og vi har helt sikkert noget for dig også!

SPAR 10%

DIN RABATKODE ER:

Balder10 (Balder10)

Vi har en høj kvalitetskontrol af vores produkter og stiller store krav til vores leverandører for at overholde disse. Derfor kan du altid være sikker på, at du vil finde skjorter, tilbehør, shorts, grundlæggende tøj og meget mere i førsteklasses kvalitet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for yderligere rabatter

Rabatkoden kan nu bruges her på sitet, eller du kan modtage rabatter, der er målrettet og endnu mere værdifulde ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil du løbende modtage nyheder om tilbud på vores produkter samt tendenser i herretøj. Alle de relevante oplysninger, som du kan bruge til at gøre din garderobe mere komplet uden at betale det hvide ude af syne. Hos BalderClothes får du herretøj i dansk design og til konkurrencedygtige priser.

Vi leverer førsteklasses service og assistance til dig undervejs i din købsprocessen, og vi holder niveauet højt med hensyn til service, kvalitet og knowhow. Brug din rabat kode og udforske vores blog på samme tid for mere information om tendenser og den moderne velklædte mand. Så er du altid opdateret med den nyeste viden til fordel for din garderobe.

Subscribe to our newsletter