Sådan ser du professionel og tillidsfuld ud

Sådan ser du professionel og tillidsfuld ud

Hos BalderClothes har vi her lavet en lille guide til “sådan ser du professionel og tillidsfuld ud”. Vores tøj siger nemlig utroligt meget om vores personlighed og ved at være bevidst om de forskellige styles og udtryk, kan du hurtigt får skabet dig et professionelt og tillidsfuldt look.

Lidt kan ændre meget!

Det er utroligt, hvad et sæt tøj kan gøre. Det helt forkerte sæt tøj kan give det forkerte indtryk og ødelægge chancer. Det gode sæt tøj kan virkelig overbevise folk og give det sidste skub i den rigtige retning. Selvfølgelig handler det hele ikke om tøj, men vi kan ikke løbe udenom, at det rette tøj virkelig kan være den prik over i’et, som mangler for at det hele spiller.

Vigtigt med de rette tips

Vi hos BalderClothes ved, hvor vigtigt det er at have det rigtige look. Derfor har vi lavet guiden ”Sådan ser du professionel og tillidsfuld ud.” Med de rette tips kan du få det sidste, der skal til for at vinde folks tillid på dit næste forretningsmøde.

Det handler om stil

Vi kan ikke komme uden om, at hver stilart har sit eget unikke udtryk.Det betyder selvfølgelig også at du som forbruger har mulighed for at udtrykke din personlighed igennem din stil. Det kan være en smart måde at danne sit et billede af en anden person og dermed også en god måde at præsentere sig selv på.

Derfor er retningslinjer vigtigt i farvekombinationer

Det er ikke for sjovt, at man har retningslinjer inden for farver, antal og former. Det er retningslinjer og teorier, der er til for at skabe den rette balance mellem harmoni og innovation. Det er vigtigt i det visuelle såvel som i forretningsudviklingen. Ligesom du gerne vil have, at folk til dit møde har tillid til dine ideer og planer, lige såvel skal folk først og fremmest have tillid til dig.

Vælg din stil med omhu

Hvis du skal til møde med folk, der kommer fra en klassisk forretningsmodel, skal du huske at mødes med dem på deres præmisser. Derfor nytter det ikke, at du som ung i virksomheden smider om dig med farvesprudlende klude. Samtidig skal du også passe på med at være for tør, hvis du skal overvinde en yngre generation af iværksættere. Sæt dig godt ind i dine kunders værdisæt, og klæd dig efter det. Selvfølgelig skal du stadig have en fast kerne af din egen stil. Men der er ikke noget galt i at tage en klassisk vest eller et farverigt slips på til mødet.

Sådan ser du professionel og tillidsfuld ud med jakkesættet

Når du skal til møde med dine forretningskunder, er det en god ide at klæde dig efter de retningslinjer, der er for skjorte og jakkesæt. Først og fremmest er det en god ide at sørge for, at dit jakkesæt sidder rigtigt på din krop. Hernæst er det en god ide ikke at være alt for sprudlende i selve jakkesættet. Hold det moderne i formen, men klassisk i farverne. På den måde kan du bruge skjorter og accessories til at justere udtrykket. Så gå efter et marineblåt eller koksgråt jakkesæt, og vig bort fra det kornblå jakkesæt. Sådan ser du professionel ud.

Sådan ser du professionel og tillidsfuld ud med skjorte og accessories

Skab en balance mellem det hårde og mørke og det lyse og bløde med en lys skjorte. Det skaber en god balance for øjet. Find en hvid eller lys skjorte, der komplimenterer jakkesættet.

Slipset kan være lidt mere sprudlende, men pas på med at overgøre det, hvis der i forvejen sker meget med skjorte og jakkesæt. De fleste slips, der sælges, er blå. Det behøver ikke at betyde, at det skal være blåt. Men det giver selvfølgelig mening, da de fleste jakkesæt er i de kølige nuancer, og slipset skal passe ind.

Supplering med lommeklud

Skal der suppleres med en lommeklud, så find igen en, der passer ind. Samtidig gør det her ikke noget at finde noget, der skiller sig ud. Det mørke jakkesæt og den hvide skjorte er meget klassisk. Vil du derfor være lidt innovativ og kreativ, kan du derfor tilføje en farverig lommeklud. Er skjorten derimod det farverige indspark, så vælg en mørk eller lys lommeklud.

Match fodtøj og accessories

Når du finder et par sko, så match dem gerne med bæltet. Typisk anbefales det at gå efter lædersko og læderbælter. Og for alt i verden, hold dig væk fra sandalerne – dem må du gemme til en varm sommerdag med shorts. Vælg nogle klassiske sko, der går godt til jakkesættet. Sådan ser du professionel og tillidsfuld ud til dit forretningsmøde.