Signature Skjorter

Signature linjen – kvaliteten er i top

Bag disse lækre skjorter er fabrikanten Signature, som symboliserer høj kvalitet, og som derfor gør, at vi kan stå 100% inde for produktet og selvfølgelig også kvaliteten på disse skjorter. Vores skjorter er kendetegnet ved det fine, enkle mønster, der virkelig viser, at der er sans for detaljen. Vi er sikre på, at du vil blive glad for en skjorte fra vores Signature kollektion. Med vores store udvalg har du mange forskellige varianter at vælge imellem.

Hos BalderClothes synes vi, at det er super vigtigt, at skjorten sidder pænt og elegant på enhver, og derfor er vi også super tilfredse med vores skjorter, der har en flot pasform. Skulle det dog alligevel ske, at skjorten ikke passer dig, så har du selvfølgelig altid mulighed for at returnere den kvit og frit. Du kan derfor altid ombytte den til en anden størrelse. Om ikke andet kan du således en af vores andre fine skjorter.

Fælles for vores Signature Skjorter

Signature skjorter – Vi har et bredt udvalg af Signature Skjorter. De er forskellige i både materiale og udtryk. Så der er helt sikkert også en til dig. Signature Skjorterne i vores sortiment er ret forskellige, men har dog også en række ligheder. De er alle sammen i modellen slimfit. Det er en kropsnær skjorte type, der er moderne, uden at miste sin elegante karakter. Det er en facon, der bliver mere og mere populær. Det skyldes højest sandsynligt, at nogle af de gamle tanker omkring en skjorte bliver udvidet.

En ny og moderne pasform

Før i tiden var det ikke særlig set, at mænd bar tætsiddende tøj. Men vi lever i et andet, mere selviscenesættende og forfængeligt samfund i dag, hvor det er normalt, at man dyrker sig selv. Det er ikke længere forargende at bære en skjorte, der fremhæver overkroppens muskulatur. Nej det er bare en del af det maskuline udtryk. Signature skjorter i slimfit kan med sin smalle pasform også være særdeles velegnet under en ligeledes slimfit og forholdsvis kropsnær blazer. Sådanne blazers vinder også mere og mere plads i modebilledet. Og hertil er det klart at foretrække en slimfit skjorte, fremfor en klassisk skjorte i modellen modernfit, for at undgå at skjorten bliver synlig under blazeren.

Prøver vi hos BalderClothes at erstatte de klassiske, elegante herreskjorter? Svaret er nej. Vi prøver blot at udvide, forestillingen om en skjorte, så der helt sikkert er noget for alle. Vi forsøger at tilføje nye moderne elementer og anderledes detaljer, der kan give dit look både kant og karakter. Men vi går ikke på kompromis med det elegante og stilrene look.

Nemt og lækkert – Skjorter til mænd

Fælles for Signature Skjorterne er også, en anden meget foretrukken egenskab. Nemlig, at de kan vaskes i en almindelig vaskemaskine. Det er helt sikkert en fordel for mange travle folk, at man ikke behøver at tænke på, hvordan og hvornår man lige kommer forbi renseriet. Derudover er alle vores Signature Skjorter, det vi kalder, næsten strygefri. Ved korrekt håndtering, vil skjorterne ikke krølle, og dermed sparrer du også dig selv for strygningen. Hæng din skjorte op på en bøjle umiddelbart efter vask, mens den stadig er våd, og lad den tørre der. Følg dette simple trick, så slipper du for at stryge din Signature Skjorterne.

Vigtigst af alt er nok at fortælle om Signature Skjorternes kvalitet. De er nemlig også alle sammen produkter i bedste kvalitet. Signature Skjorterne fås i forskellige materialer. Og det betyder selvfølgelig, at der vil være en forskel at mærke på dem. Men det ændrer ikke på, at skjorterne alle sammen fremstår elegante, og ikke mindst komfortable at have på. Vi hos BalderClothes mener, at en casual følelse, når man bærer skjorten, er en vigtig overvejelse, når man vælger skjorte. Når du handler hos os, behøver du ikke at være betænkelig ved, at modellen hedder slimfit. Skjorterne er nøje designet til at sidde komfortabelt på kroppen. Du vil ikke få følelsen af, ikke at kunne løfte dine arme.

Signature skjorter i forskellige varianter

Vi har både enkle Signature Skjorter, de som er lidt mere spraglet. Vi har de ensfarvede skjorter i farverne Lyserød, lyseblå og hvid. Derudover har vi nogle enkle skjorter der også er ensfarvede, men blot med noget indvævet firkantet mønster. Det giver skjorten et lidt anderledes udtryk. Stoffet skinner en anelse på denne model, og den fremstår derfor meget fin. Modellen er i øvrigt, modsat de andre Signature Skjorter, 100% strygefri.

Vores mønstrede Signature skjorter har alle sammen en grundfarve, hvor mønsteret fremtræder ovenpå. Det primære mønster vil som oftest være prikker, almindelige eller moderne polkaprikker, Der på nogle af skjorterne bliver fulgt op af andre detaljer. Det er lækre detaljer som for eksempel en guldstribe langs knappelinjen, eller ikoner mellem prikkerne.

Er du faldet for en af de flotte Signature herreskjorter, så er det bare med at lægge i kurven og bestille med det samme. Vi sender din ordre indenfor 24 timer. Der er lynhurtig levering, og du kan forvente at modtage din pakke allerede 1-2 hverdage efter bestillingen er modtaget. Er størrelsen ikke lige i øjet, eller er du blevet mere forelsket i en af de andre modeller, kan du til hver en tid ombytte skjorten helt gratis, indenfor 14 dage.

Signature – et moderne koncept i fantastisk pasform

Hos BalderClothes er vi stolte af vores Signature skjorter, som er lavet i et superfint og stilfuldt design. Fabrikanten, Signature, har et skarpt øje for detaljen, som der virkelig er blevet kredset om i de her skjorter. Signature skjorter – Vi behøver alle sammen en velsiddende skjorte, man kan bruge til lidt af det hele. Og så gør det da ikke noget, at man skiller sig lidt ud. Vi har en Signature Skjorte til dig, der er vild med mønster. Eller til dig der mangler en enkel skjorte med perfekt pasform. Se på vores Signature Skjorter, der alle sammen er i dansk design, og se om du ikke finder noget, der passer til dig.

Signature skjorter – Slimfit skjorter

Signature skjorter – Alle vores Signature skjorter er i en slimfit model. Faconen er moderne. Indenfor skjortemode har det altid været normalt, at skjorterne var designet med et meget formelt udtryk. En lidt kasse-lignende facon, hvor hensigten var, at få herren til at se forbilledlig og indflydelsesrig ud. Men tiderne er skiftet. Der er ikke længere ”regler” for, hvordan man bør designe skjorten.

Det er efterhånden meget almindeligt, selv for mænd, at bærer tøj, der er tætsiddende. Og det er der højest sandsynligt en årsag til. Du går ikke på kompromis med looket, som en kontrolleret og indflydelsesrig mand, ved at bære en slimfit skjorte. Men du får derimod en skjorte med en smal pasform, der sidder tættere til din krop uden at se for lille ud. Det gør, at din overkrops muskulatur kommer til syne inden under. Man kan tydeligt fornemme kroppens udformning. Og det ses ikke længere, som i gamle dage, som noget provokativt. Nej, det er et moderne snit, der giver et maskulint look.

Skjorter til enhver smag

”Hvorfor skrotte de gamle normer for, hvordan skjorter skal se ud, hvis man ser forbilledlig og indflydelsesrig ud, når man bærer dem?” Tænker du nok. Det gør vi heller ikke. Vi har skjorter til enhver smag. Følg nedenstående link, og se vores modernfit skjorter, hvis du er mere til det klassiske cut i dine skjorter.

Vi hos BalderClothes dyrker det klassiske look i vores kollektioner. Modsat er vi ikke bange for at udfordre, hvad de klassiske skjorter kan. Vi mener nemlig godt, at det kan være elegant at bære en slimfit skjorte, der fremhæver overkroppens maskuline muskulatur. Og det kan godt være elegant at bærer en mønstret skjorte under en blazer. Måske er du vild med at skille dig ud, og måske skal du inspireres lidt, for at se det fantastiske, vi ser, når man kan klæde sig klassisk og anderledes på samme tid.

Vi har skjorter med moderne polkaprikker, almindelige prikker og andre motiver. Det er derfor bare om at finde den, du bedst kan lide og så få den lagt i kurven!

Mønstrede Skjorter er vores Signature Skjorter

Vi har både Signature skjorter med og uden mønstre. Det der primært kendetegner vores mønstrede Signature skjorter er symmetrien, der stadig bibeholdes i skjorten. Vi har Signature skjorter men mønstre som polkaprikker, almindelige prikker, små motiver og lidt mere neutrale, indvævede tern. De har alle sammen til fældes, at man ikke fornemmer et rodet udtryk, når man ser på skjorten. Symmetrien er simpelthen med til at skjorten bliver behagelig for øjnene at se på. På trods af at flere at skjorterne har småt mønster.

Vores sortiment byder på mange forskellige farver og mønster. Og selv ensfarvede skjorter finder du i vores Signature Skjorte kollektion. Så det er bare med at finde den, der passer perfekt til dig, og få den i kurven med det samme.

Størrelserne på vores Signature Skjorter

Som tidligere nævnt er alle vores Signature skjorter i modellen slimfit. Det er dermed også meningen at skjorten sidder tæt. Størrelsen skal du dog alligevel ikke betvivle. Alle vores Signature skjorter er fremstillet efter standard EU-størrelser. Så det burde være lige til at bestille den rigtige skjorte, hvis du kender din skjorte størrelse på forhånd. Gør du ikke det, eller vil du bare være helt sikker? Så brug to minutter på at finde et målebånd, og tag dine mål. Så kan du let, ved hjælp af vores størrelsesguide, finde den størrelse, der passer perfekt til dig.

Sker det alligevel, at du ender med en forkert størrelse. Eller du er måske ikke så vild med farven, som du i første omgang have forventet. Så fortvivl ikke. Du har gratis mulighed for ombytning af skjorten uanset årsagen. Vi sender pakken indenfor 24 timer, og garanterer lynhurtig levering. Du kan forvente at modtage din pakke allerede 1-2 hverdage efter bestillingen.

Herreskjorter fremstillet i kvalitetsmaterialer

Vi er superglade for vores dygtige skrædder og leverandør, som har formået at producere et helt fantastisk design til os. Signature skjorterne er lavet til at passe perfekt og sidde tæt ind på kroppen uden at være ’malet på’. De subtile mønstre er lavet, så de ikke forstyrrer din facon eller skjortens naturlige skønhed. 100% Bomuld i slimfit/modernfit dansk design. Skjorterne er er lavet til at være behagelige, så du kan have dem på hele dagen.

Vi ved alle, hvor træls det er med en skjorte der kradser og sidder træls, men som ser godt ud. Eller også har du en yderst behagelig skjorte på, som er mindre pæn og interessant at se på. Med Signature skjorterne får du det bedste fra begge verdener. Du får skjorter i et væld af designs, som alle er super behagelige at have på, og som helt sikkert er værd at kigge på. Husk, at du kan spare 50% på skjorteholdere ved at kombinere en skjorte med disse.

Prøv vores Bordeaux skjorte med polka prikker

Den bordeauxrøde polkaprikkede skjorte kommer i størrelserne: M, L og XL. Du får her en flamboyant og lækker herreskjorte, som viser dine maskuline features frem. Denne skjorte er perfekt til de uformelle arrangementer og fester, og den sidder rigtigt godt i både jeans, chinos og shorts. Smør ærmerne op og stå stærkt til de fede begivenheder og vis din stil frem med denne flotte skjorte.

Prøv vores polkaprikkede skjorte i sø-blå

Denne blåhvide skjorte kommer i størrelserne: M og L og er produceret i 100% Bomuld. Denne variant kommer også med de klassiske polkaprikker men i et meget afdæmpet motiv. Brug skjorten til fest eller til mere formelle begivenheder under den mørke blazer. Brug eden i forretningsregi som et selvsikkert look, der sætter standarden og udstråler klasse.

Prøv vores blå smokingskjorte

Den gode gamle smokingskjorte i himmelblå. En tidløs klassiker og en elsket ven blandt forretningsfolk og kontorarbejder. Den kan sagtens bruges til fest, men den har opnået sin status som et solidt beklædningsvalg i erhvervsregi. En flot og solid skjorte til at bære under blazeren og et par mørke bukser med det gode gamle brune bælte. Dette er en skjorte, rigtigt mange er bekendte med, og det sikre valg til møder.

Prøv vores hvide smokingskjorte

En af en mest velkendte af alle skjorte er den snehvide smokingskjorter. En god klassiker, som vi alle kender og mange af os på et eller andet tidspunkt har ejet og været utroligt glade for. Denne variant fås i: M, L og XL og er identisk med den blå og den lyserøde smokingskjorte. Her får du dog et sikkert valg til det kommende forretningsmøde, til det formelle event og til daglig brug på arbejde eller skole.

Prøv vores lyserøde smokingskjorte

Den lyserøde smokingskjorte har oplevet utroligt meget fremgang i de senere år, hvorfor rigtigt mange forretningsfolk ofte ses i en pink skjorte. Den har hos mange aflastet det mere konservative sort/hvide smoking look. Brug denne til din habit, din blazer eller bær den uden jakke. Denne variant kommer i: M, L og XL. Her får du en topmoderne businessskjorte i modernfit. Sæt standarden til møderne og vis dit drive til at stå skarpt ikke blot i forretningerne men også med din stil.

Prøv vores blå skjorte med tern

Den blå skjorte med tern er et mere moderne touch, som du bør overveje til din garderobe, hvis farven blå klæder dig. Det gør den som regel. Ligesom alle vores Signature skjorter er den nærmest krølfri og skal ikke stryges. Du får altså en skjorte, som ser drøngodt ud, som fås til konkurrencedygtig pris i relation til kvalitet og som er nem at vedligeholde. Denne variant fås i størrelserne: M, L og XL.

Prøv vores lyserøde skjorte med tern

Den anden variant af den blåternede skjorte og kommer i størrelserne: M, L og XL. Her er der tale om en meget selvsikker skjorte med et fedt indvendigt ternet design. Ligesom alle andre Signature skjorter er denn fremstillet i 100% Bomuld og næsten strygefri. Dermed er den meget nem at vedligeholde, og det er en skjorte, der går godt sammen med et par lysere bukser.

Prøv vores hvide skjorte med tern

Den sidste variant af den ternede serie er den hvide skjorte med tern, som kommer i størrelserne: M, L og XL. Dette er det klassiske versus det moderne look, som fusionerer i en yderst interessant skjorte, som fremhæver dine features på bedste vis. Her er tale om en festskjorte, som gør sig til alle de uformelle events og begivenheder.

Prøv vores blåprikkede skjorte

Denne variant kommer i størrelserne: M, L og XL og er i 100% Bomuld i dansk design. Du får her en virkelig lækker skjorte i midnatsblå med snehvide polkaprikker og guldmotiver. En meget behagelig skjorte for øjne og krop med god pasform. Hop i et par mørke bukser og et mørkt bælte. Smør ærmerne op og så står du stærkt til alle former for arrangementer.

Prøv vores navy-blå med polkaprikker

Polkaprikker er det gennemgående tema her, og det er der en ganske god grund til. Det er simpelthen så flot et motiv på disse mørke Signature skjorter. Denne variant kommer i: M, XL og L, og prikkerne er her et mere gennemgående motiv end de tidligere nævnte varianter. Dette er en meget festlig skjorte, som gør sig kanon godt med en matchende butterfly.

Prøv vores skjorte i mørkeblå og guld

Dette er en sand favorit og sværvægter på BalderClothes. Vi elsker dette design, og det gør vores kunder også. Et sandt mesterstykke fra vores dygtige skrædder, som virkelig har formået at skabe et unikt og moderne design. Du får den midnatsblå farve med guldmotiv hele vejen rundt. Den frække knappelinje i guld giver skjorten endnu et unikt udgangspunkt, som bare vender hoveder på den rigtige måde. Denne variant fås i: M, L og XL. Skjorten har et meget prestigefyldt look, og det er svært at tage øjnene fra den. Sæt standarden, når du har den på om det er uformelle eller formelle begivenheder. Folk vil med garanti høre mere om skjorten, og du vil blive glad for den i lang tid fremover! Nem at vedligeholde. Denne skjorte tikker bare alle bokse, og bør være et eje for alle stilbevidste mænd.

Prøv vores hvide skjorte med prikker

Den hvide skjorte med prikker er den anden variant til den guldprikkede variant og kommer i størrelserne: M, L og XL. Her får du en meget flamboyant skjorte med mange moderne træk. Et sort/hvidt udgangspunkt med lyseblå inderside i ærmerne samt et sort motiv ned langs knapperne. En skjorte du kan bruge på kontoret eller i skolen, hvor du kan vise din stil frem uden at gå helt amok. Nok er den flamboyant men på den sikre side, hvor de traditionelle farver holder den i bås.

Har du styr på tilbehøret til skjorterne?

Ved disse skjorter vil det naturlige være at kigge mod tilbehør såsom butterflies eller slips. Hertil bør du også kigge på vores slipsenåle for at holde slipset på plads og finde den nål, der matcher dine ønsker. Kombiner evt. de helfarvede skjorter med et par sorte seler for et mere friskt look. Sidst men ikke mindst finder du bestselleren i form af Skjorteholdere. Et innovativt design, som hjælper dig med at holde styr på skjorten i alt den tid, du har den på.

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

×