Din foretrukne leverandør

BalderClothes bør være din foretrukne leverandør af slips, og det med god grund. Vi er eksperter i vores felt, og vi deler glædeligt ud af vores viden. Hvad enten dette er via blogindlæg, information her på siden eller online via sociale netværk. Med slips fra BalderClothes er du altid klar til at gå ud og se godt ud. Husk også at se på vores tilbehør til slips.


Slips – Få det bedste udvalg her!

Slips til alle typer

Det spiller ingen rolle, om du er forretningsmanden eller den studerende eller kontorarbejderen. Vi sælger slips til brug i erhverv og til privaten, og det er alt sammen i højeste kvalitet i relation til prisen, som er konkurrencedygtig. Vi har gjort meget ud af vores slipsesortiment og i at kunne tilbyde så mange varianter som muligt. Det betyder, at du har noget til enhver årstid og enhver lejlighed.

Unikke slips med bred variation

Vi går meget op i vores store variation af slips, og det at vi kan tilbyde en bred række slips til en bred række forskellige mennesker. I den moderne herregarderobe er det ikke unormalt at finde flere slips af vidt forskellige typer. Begivenheden kan diktere et givent look, din personlig kan diktere det samme, og måske føler du bare for et specifikt valg en given dag. Hos BalderClothes har du mulighed for at gøre netop dette og realisere din trang til noget forskelligt. Du skal ikke nøjes. I stedet skal du vælge den kvalitet, du mener passer til dig. Alle vores slips har hver deres egen lille detalje og finurlighed. Alle er i dansk design og produceret med omtanke for, at det er behageligt at have på og samtidigt ser godt ud.

slips slipseguide
slipsenålens placering

Slips i en bred farvevariation

Vi elsker slips, og vi synes, det er vigtigt, at du altid har mange forskellige at vælge imellem. På denne måder, er der altid er noget, der passer til dit look. Derfor kan du finde mange forskellige designs her på siden. Vi har et væld af forskellige farvekombinationer og mønstre. Et slips kan tilføre noget ekstra til outfittet, samtidig med at det giver lidt mere klasse og elegance. Vi har noget for enhver smag. Derfor kan du finde både enkle slips og ensfarvede slips her på siden. Du kan også finde de slips med lidt mere spræl og vovede farver som fx. de lyserøde og lilla typer. Slipset skal da ikke sidde alene. Hold dit slips på plads med en flot slipsenål. Vi har flere forskellige varianter, både i guld og sølv. Så vi har helt sikkert en til dig.

Behagelige slips i blødt materiale og flotte farver

Alle vores slips er lavet i en blanding af silke og polyester, som gør, at slipset både er super lækkert at se på. Ligeså vigtigt er det dog også behageligt at have på. Kombinationen af materialet giver farverne og mønstrene nogle flotte og unikke udtryk. Man kan tydeligt se, at der er kælet for detaljen ved vores slips. Alle vores designs er desuden håndlavede og udført til perfektion i dansk design. Komforten er i top, og du kan gå med vores slips i timevis og hele dagen uden at føle ubehag. Dette er fælles for alle vores slips, og det er noget, vi er stolte af. Det viser høj kvalitet, og at vi så kan tilbyde slipsene i sådan en prisklasse, er blot en bonus for os og for dig.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Udført i lækkert materiale

Alle vores slips er lavet i en blanding af silke og polyester, som gør, at slipset både er super lækkert at se på, men også behageligt at have på. Kombinationen af materialet giver farverne og mønstrene nogle flotte udtryk, og man kan tydeligt se, at der er kælet for detaljen. Alle vores slips er desuden håndlavede og udført til perfektion. Vi går meget op i vores leverandører, og det er vigtigt for os at være kvalitetsbevidste i alle ender og kanter.

Få hurtig levering på dit slips

Står du og mangler et slips til festen om 2 dage? Frygt ej! Hos BalderClothes har vi hurtig levering, så du kan sagtens nå at få fat i det helt rigtige inden da. Skulle det være tilfældet, at slipset nu alligevel ikke falder i din smag, så tilbyder vi selvfølgelig også gratis ombytning. Så kan du bytte det til et andet, du bedre kan lide. Du skal have et slips, du bliver glad for og som er perfekt for dig! Slips er ikke kun forbeholdt seriøse forretningsfolk. Nej, enhver mand behøver et – om ikke andet så til de fine fester.

accessories til mænd
olu eletu x

Kun det bedste materiale

Slips er ikke kun forbeholdt seriøse forretningsfolk. Nej, enhver mand behøver et – om ikke andet så til de fine fester. Vi har både de klassiske og enkle slips, men også de moderne og farverige slips, for dem, der godt kan lide at klæde sig lidt originalt. Fine mønstre i farver, der holder sig i en enkelt nuance, er det de fleste nok lettest kan forholde sig til. Vi har gode bud på sådanne slips. De er lette at style, da de passer til stort set alt. Farverne vil give lidt kulør til de neutrale jakkesæt i sort, grå eller blå.

Kombination af klassisk & moderne design

Vi har både de klassiske og enkle slips, men også de moderne og farverige slips, for dem, der godt kan lide at klæde sig lidt originalt. Fine mønstre i farver, der holder sig i en enkelt nuance, er det de fleste nok lettest kan forholde sig til. Vi har gode bud på sådanne slips. De er lette at style, da de passer til stort set alt. Farverne vil give lidt kulør til de neutrale jakkesæt i sort, grå eller blå.

Unikke slips til enhver lejlighed

Vi elsker originalitet. Gør du også det? Så tag et gik på vores lækre farverige slips. Så kan man ikke andet end at blive glad i låget. Flere friske sommerfarver på en og samme tid, kan dekorere dit look, og sørge for, at du ikke ligner alle de andre. Sæt dit helt eget præg på den klassiske suite ved at udfordre det med en masse glade farver.

Slips med tilhørende lommeklud

Flere af vores farverige slips har en medfølgende slipseklud. Det kan gøre noget virkelig godt for dit look. Bærer du en slipseklud, der matcher dit slips, vil du fremstå super stilbevidst. Det er sådan et trick, der gør, at ingen er i tvivl om, at du har gjort noget ekstra ud af det. Det gør også, at dit look kommer til at fremstå så fint som muligt. Du kan dress dit look så meget op, at du ikke kun kan bruge det til festlige lejligheder, som tidligere nævnt.

Brug lommekluden til de finere fester

Vælger du alligevel butterflyen til de fineste fester, er det ikke udelukket at bruge lommekluden alligevel. Den kan lige så vel som slipset også stå alene. Det kan se super elegant og moderigtig ud at have en butterfly på, hvor blot nogle få af farverne fra lommekluden går igen. Der er et hav af muligheder. Det er bare at vælge det rette for dig og så lægge slipset i kurven.

lommeklud slips
blåtmoderneslipsfrabalderclothes

Slips til mænd, der gør noget ud af sig selv

Kan du godt lide at gøre noget ud af dig selv, er slips til mænd et sikkert hit. Et slips opfattes af mange som et slags magtsymbol. Det ser godt ud, og det tilfører resten af tøjet noget ekstra, som er svært at forklare. Det giver bare mening, når man tilføjer et lækkert slips til et jakkesæt eller en skjorte. Vil du gerne udstråle seriøsitet og power, er slips til mænd det perfekte våben. Du kan få alle mulige typer slips i flotte farver og kvaliteter.

Få et slips med liv i!

Er du måske til et farverigt silkeslips, der er iøjnefaldende, kan du virkelig få nogle lækre blikfang, der samtidig viser, at du er en mand, der vil tages alvorligt og ikke mindst tager dig selv alvorligt. Vi har en bred række af slipsevarianter lige fra klassisk versus moderne slips til mønstrede og slips i solide farver. Det brede udvalg gør, at vi helt sikkert har noget til din smag og dine venners smag. Kig derfor vores udvalg igennem og se, hvilket slips, der afspejler netop dit behov.

Et tidsløst tilbehør

Slipset er bestemt ikke blevet et umoderne accessories, selvom det har været på markedet i mange år. Den klassiske beklædningsgenstand bliver i høj grad stadig brugt til hverdag og til fest. Hos BalderClothes har vi et bredt udvalg af forskellige moderne slips, så du altid kan klæde dig efter mode-billedet. Uanset om du er typen som ikke går så meget op i mode og bare godt kan lide et stilrent look, eller typen der gerne vil pifte outfittet op med et smart slips, så kan du finde dit næste slips hos os.

Slips til arbejde & privat

Fælles for alle vores slips er, at de kan bruges til alle lejligheder. Både til en dag på kontoret og diverse møder, er slipsene perfekte til. Men også alle former for festlige lejligheder, familiekomsammener, konfirmationer, runde fødselsdage, blot for at nævne nogle få. Slipset skal da ikke sidde alene. Hold dit slips på plads med en flot slipsenål. Vi har flere forskellige varianter, både i guld og sølv. Så vi har helt sikkert en til dig. Det er i hvert fald et stykke tilbehør, der kan gøre dig klar til enhver begivenhed og event.

Vælg noget iøjnefaldende

Der er mange gode ting at sige om slips til mænd. Blandt andet at de går godt til både hverdag og fest. Taler vi hverdag, kan du vælge nogle mere afdæmpede farver og mønstre, som ikke er så karakteristiske og fremtrædende. Slips fås i mange nydelige farver og i mange sammensætninger af stof. Der er mange, der foretrækker ægte silke, fordi det føles rart at røre ved. Silke har også den her lækre, bløde overflade, hvilket giver et flot og eksklusivt look.

Skil dig ud fra mængden!

Denne type kan du bruge både på jobbet, men også til fest. Til fest kan du dog vælge noget, der er mere iøjnefaldende, da dette forventes, at folk gør lidt mere ud af sig selv. Dog er det naturligvis afhængigt af, hvilken type fest der er tale om. Men går du med slips til dagligt, er der ingen, der rynker på næsen, hvis du kommer med en flot, gult slips til et blåt suit – tværtimod.

Slipsekombination

Husk dog at kombinere dit slips med en slipsenål. Ellers har du kun udført arbejdet halvt, hvilket jo er en skam. Nej med sådan en ekstra detalje, er det lige det ekstra touch, der gør at du kan bære slips frem for butterfly, selv til bryllup.

slipseknude
slips fra balderclothes i kvalitet

Der er magt i slips

Det fylder ikke meget, men det har så uendeligt meget at sige. Et slips til mænd signalerer magt. Det er der ingen tvivl om. Alle kan bære et jakkesæt med slips, og derfor er slips for alle, der gerne vil se lidt godt og samtidig sende et signal. Når man har et jakkesæt på, kan man tydeligt fornemme, hvordan man får det bedre med sig selv. Selvværdet stiger betragteligt. Det samme gør sig gældende, når du kommer gående på gangen på jobbet med et slips på. Slipset sætter standarden hos dine kolleger, studiekammerater og venner, at du har styr på din mundering.

Hurtig levering

Bestil dit slips, så du er klar til det næste store event eller komsammen. Vi pakker nemlig din ordre lige efter din bestilling og gør den klar til levering med din valgte leveringsmetode. Bestiller du inden klokken 16.00 i hverdagen, kan du forvente at modtage din pakke efter meget kort tid. Den normale leveringstid er typisk fra 1-3 hverdage. Vi gør meget for at sikre os, at vores leveringssamarbejdspartnere er hurtige og effektive.

Information om materialerne

Det er ikke blot udseendet og slipsets farver, der har betydning for, hvilket slips du skal vælge. Hvilket materiale det er lavet af, spiller også en stor rolle. Vi har forsøgt at overskueliggøre forskellen på de forskellige modeller i sortimentet. Så har du i hvert fald de bedste forudsætninger for at vælge det, der passer perfekt til dig. Her får du information om materialet samt efterfølgende nogle slipsevarianter, som du bør se nærmere på. Det er vigtigt, at du kigger det hele igennem og se, hvad der er din stil, og hvad du har brug for.

Slips i Silke

Slips i 100% silke har en lang række fordele. Silke er den fantastiske egenskab, at det er godt til at opsuge væske. Det er derfor, at et silkeslips er super modstandsdygtigt overfor ting, der kan lave pletter. Det gælder alting også fedt og fugt. Derudover er silke også et utroligt holdbart materiale. Det er robust og vil ikke miste farve og komme til at se støvet og kedeligt ud.

Slips der holder i mange år

Du får et slips, der holder sig pænt og ser nyt ud, selv efter mange år. Slips med et højt indhold af silke har ligeledes mange fordele. For det første er silke et eksklusivt materiale. Og det er jo ikke helt uden grund. Man kan tydeligt se, at slipset vil sidde perfekt, da det er forholdsvist blødt i forhold til mange andre materialer. Det betyder, at du slipper for at stå længe foran spejlet, for at få det til at sidde, som det skal, for det vil det automatisk gøre. Derudover er kvaliteten noget, du ikke går på kompromis med, når du vælger et slips med højt indhold af silke. Det kan både mærkes og ses.

prikket slips guld og brunt
moderne lyserødt slips ternet

Hvorfor vælge vores ternede slips?

Har du et ternet slips i din garderobe? Hvis svaret er nej, og du er på udkig efter noget nyt og spændende til sommeren, er dette måske valget for dig. Vores ternede slips er perfekte til de lyse måneder og i en variation af farver, som komplimenterer hinanden. De ternede slips er udført i en blanding af silke og polyester, hvilket giver dig det bedste fra begge verdener. Du får en fordelagtig pris, og du får kvalitet, som er blødt og langtidsholdbart. Det ternede slips er en tidløs klassiker til de lyse perioder, men også til mørke perioder, afhængigt af varianten.

Hvorfor vælge vores mønstrede slips?

Vores mønstrede slips kommer i en bred variation af forskellige designs, og her kan du virkelig finde noget spændende. Detaljerne er i fokus, og vores leverandør har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde med at producere nogle flotte designs. Prikkede slips, stribede slips og slips med motiv er alle typer, som du kan bruge til at afslutte din mundering. Sæt det sidste prik på værket med et mønstret slips. Kig vores brede udvalg af mønstrede slips igennem og find noget, som passer til begivenheden og til lige netop dig.

Hvorfor vælge vores klassiske slips?

Vores klassiske slips er slet ikke så kedelige, som de lyder. De har fået navnet ’klassisk’ grundet deres design, som er mere i den retro tankegang. Vi har dog givet dem en moderne twist med nyt design, som respekterer de klassiske designs, men som bringer noget nyt. Her finder du nogle flotte slips i mørkere farver, som kan bruges til din mørke habit. Her kan du udnytte dit helt klassiske look med en sort eller midnatsblå habit med et matchende slips og slipsenål.

Slips i Polyester

En af de ærgerligheder, der kan være ved et polyesterslips er, at det ikke kan stryges. Men det er et problem, der løser sig selv, i og med at det ikke har tendens til at krølle. Det er klart, at hvis man gang på gang maser det ned i en skuffe, så vil det krølle. Men hænger du det på en bøjle, vil du aldrig have det problem. Nogle ruller det sammen, men vi anbefaler kraftigt at hænge det i dets fulde længde for at bevare formen korrekt. Polyester er dog prisvenligt og et blødt materiale, og det går godt sammen med silke. Du får derfor et slips i kvalitet, som du bliver glad for. Et slips du kan drage glæde af mange år ud i fremtiden.

Hvorfor vælge vores moderne slips?

Vores moderne slips er blandt favoritterne hos forbrugerne på BalderClothes, og det er der en god grund til. De er intet mindre end smukke. Fantastisk design med mange detaljer og en bred vifte af slipsevariationer i moderne design. Dette er dansk design, når de ter bedst. Find et moderne helfarvet slips eller evt. et moderne slips med motiv. Vi har til enhver smag og til konkurrencedygtige priser, så du kan udvide dit slipsesortiment. Vælg det moderne slips til den moderne mand. Herretøj i høj klasse, kræver et slips i høj klasse, og her leverer BalderClothes til punkt of prikker.

Har du styr på slipsetilbehøret?

Når du har valgt dit slips, er det vigtigt, at du får det sidste med. Det betyder naturligvis, at du skal se på en slipsenål. Hos BalderClothes får du kvalitetsslipsenåle i guld og sølv og med mønstre, som er populære netop nu og slående i deres skønhed. Vi har sågar lavet flere guides og skrevet om slipsenålen, så du altid har den siddende korrekt. Mangler har det med at overse slipsenålens betydning, men den er altså ikke blot til pynt. Dens funktionalitet må ikke overses.

sort og sølv slips
lommeklud jakkesæt med lommeklud og slips

Gør din hverdag nemmere

Tænkt på hvor mange gange du bukker dig og læner dig forover i løbet af en dag. Hver gang du sidder og spiser og så videre. Fælles er nødvendigheden for at smide slipset over skulderen, så det ikke er i vejen. Det øger blot chancen for smuds, pletter og skidt på slipset, og det kommer du altså udenom med en god slipsenål.

Søger du et billigt slips?

Søger du prisvenlige slips, er du kommet til det rigtige sted. Vi fører ikke ’billige slips’ i sig selv men slips i en god prisklasse med god kvalitet. Du får et stort udvalg og muligheden for at kombinere dine slips med slipsenåle og butterflies i udvalget. Vi ønsker, at du får muligheden for at finde det match, der udstråler netop dig. Din personlighed afspejles i din mundering, og her er et slips vigtigt. Et slips er ikke bar et slips. Det er din udstråling, og det er standarden, du sætter, så derfor skal det vælges med omtanke. Kig vores sortiment igennem og find dit slips i dag. Vi sender det med lynets hast, så du har til hurtigst muligt.

Perfekt til alle begivenheder

Det er med god grund, at slipset har været på markedet så længe! Denne accessories passer nemlig perfekt til at række forskellige begivenheder og er en perfekt måde at pifte outfittet op – både til hverdag og til fest. Vores mønstrede slips findes både med tern, prikker, striber og andre motiver. På den måde kan du hurtigt finde frem til den model som passer til dig og din personlighed.

Moderne slips med klassiske twist

Hos os kan du finde er bredt sortiment af moderne slips. De flotte farver, nuancer og mønstre er den perfekte måde at pifte din style op. På denne side kan du finde alle vores moderne styles. Du kan finde slips med diverse mønstre, farver og detaljer, som passer perfekt til nutidens trends.

Vi forhandler produkter i en super lækker kvalitet, så du kan kun finde en slips der sidder super godt og passer perfekt til din personlige stil.


Ensfarvede slips

Hos BalderClothes har vi et fint udvalg af ensfarvede slips. Disse slips kommer i et superlækkert design og en fantastisk kvalitet. Selvom slipsene er ensfarvede, får du stadig unikke produkter der skiller sig ud fra mængden. Vores farver er nemlig meget kraftige. På den måde får du et mere iøjefaldende accessories, som samtidig komplimenterer din stil.

Vi er vilde med slips! Derfor synes vi selvfølgelig også det er vigtigt at du kan finde en model der passer til dit humør. På webshoppen finder du et stort od bredt udvalg af slips. På denne side kan du finde de ensfarvede styles.

Det endelige touch

Et ensfarvet slips kan være prikken over i’et, når du vælger outfit. De forskellige farver ser fantastiske ud, og du kan nemt kombinere dem med forskellige outfits og andre accessories. Vores udvalg af ensfarvede slips kommer i klassiske farver. Derudover har nogle af dem fede detaljer, såsom et simpelt mønster.

Slips i et superlækkert materiale

Et ensfarvet slips er en absolut klassiker. De passer til enhver lejlighed og giver dit outfit et elegant og super stilfuldt design. I vores sortiment finder du altid elegante og klassiske farver, så du er klar til at se helt fantastisk ud. Et klassisk, ensfarvet slips er gennem tiden blevet mere moderne særligt blandt de unge mennesker og sætter det sidste præg på dit outfit.

businessman chairs facial expression copy
klassisk slips blå og sort

Klassisk twist med et ensfarvet slips

Et slips er perfekt til dig, der leder efter en accessories til at pifte outfittet op, uanset om det er i hverdagen eller til fest. Generelt er slipset perfekt til ale typer af begivenheder, hvad enten om det er en casual fødselsdag, en fin middag med familien, brylluppet eller måske bare en fed bytur med drengene. Det simple og enkle design giver en mere afdæmpet type accessories, samtidig med du stadig kommer til at se helt fantastisk ud. Et slips er perfekt til dig, der gerne vil forblive stilfuldt klædt på til hverdag, uden at det bliver for formelt.

Klassisk slips marineblå

Det marineblå slips I klassisk design er en bestseller på BalderClothes og en favorit for kunderne såvel som blandt os selv. Du får her et slips i stærkt materiale og utrolig flotte linjer i dets subtile design. Slipsets design indeholder de dæmpede små prikkede mønstre, som hviler på den midnatsblå ’skal’ af slipset. Dette slips er meget populært til de formelle begivenheder, og det ser bare godt ud bag en mørk jakke. Gå med det udenpå en snehvid skjorte fra BalderClothes af Tailormade eller Signature kvaliteten.

Klassisk design er det sikre valg

Dit slips kan sige meget om, hvem du er, så det kan være et spørgsmål om at vælge det rigtige til det kommende event allerede fra starten af. Med det et slips i klassisk design og marineblå, går du aldrig galt i byen. Det har sine formelle styrker, men dets neutrale design og farve muliggør dets brug til alle formål. Det skal blot hvile på den rette skjorte og sidde bag den rette jakke, således det hele komplimentere hinanden.

Blåt detaljefyldt slips

Det detaljefyldte slips I blåt og meget let mønstret design er et utroligt flot slips og ligesom det marineblå slips en favorit på BalderClothes. Du behøver blot se på billedet, hvor flot det sidder på en skjorte. Man kan nemt se, at det er en af producentens fineste varianter, og vi havde heller ikke forventet andet. Du får her et helt unikt subtilt mønster, som skinner igennem på tæt hold og forsvinder ind i slipsets bølgende blå farver på længere afstand.

Oplev det moderne twist

Dette er i sandhed en moderne twist, som pifter din mundering lidt mere op til de vigtige begivenheder. I forhold til farvepaletten får du en unik fusion af det marineblå og lyseblå, som giver dig det bedste fra begge verdener. Ikke for lyst og ikke for mørkt. Du får her et slips i verdensklasse med sit kreative design. Det subtile mønster og striben ned ad ’skallen’ langs midten fordeler det hele godt på slipset.

Klassisk, ensfarvet slips

Hvis du bestiller dit ensfarvede hos BalderClothes, så lover vi dig at du er helt klar til festen. Vi tror på at stil er et personligt valg, der kan være med til at afspejle din unikke personlighed. Derfor kan du mixe og matche de mange forskellige ensfarvede slips som det passer dig. Det giver dig mulighed for at udtrykke din unikke personlighed og samtidig forblive velklædt. Slips er kendt for deres elegante og skarpe linjer. Vores ensfarvede slips er altid de stilsikre valg. Traditionelt set er slipset ofte brugt til de arrangementer, hvor butterflyen var for fin. Dog ser vi en moderne tendens i at bruge slips til alle typer af begivenheder. Du kan sagtens matche slipset med en skjorte og et par fede bukser.

moderne slips blåt
sommer mode

Slips fra BalderClothes

Hos BalderClothes har du mulighed for at finde dit næste ensfarvede slips. Vores udvalg er bredt og du kan finde alt fra klassiske slips, til de mere vilde slips med mønster. På denne side har du mulighed for at finde en række lækre ensfarvede slips som helt sikkert vil give nyt liv til det klædeskab. Slipset er altid et godt valg af accessories til mænd og er perfekt til dig der ønsker et festligt og elegant look. Hvis du er helt vildt med den klassiske og elegante stil, så anbefaler vi klart at du investerer i et af vores ensfarvede slips.

Kombiner dit slips med slipsenål

Til disse ensfarvede slips anbefaler vi helt klart en slipsenål. At der ikke er voldsomme farvemotiver, gør dem særdeles attraktive i forhold til at bære slipsenåle. Her anbefaler vi begge typer af slipsenåle i form af helholdvis guld og sølv. Hav styr på funktionaliteten af din mundering med en slipsenål, som holder slipset på plads og ser godt ud. Du kan finde dem hos BalderClothes til meget lave priser i relation til stor kvalitet.

Se mere i sortimentet og find et vinderslips!

Tag et kig på vores sortiment af fede og flotte butterflies. Vi tror på, at du kan finde præcis den model, der passer perfekt til dit behov og personlige stil. Sæt prikken over i’et med en af vores fede ensfarvede modeller. Vi giver dig tre varianter af ensfarvede slips, som du kan vælge fra. Det gennemgående tema er blåt, og de spænder fra klassisk til moderne design.

Skift butterfly ud med slips

Du kan både bruge en butterfly til fin fødselsdag med familien men en butterfly ses også ofte i forbindelse med festlige arrangementer. Dette gælder i høj grad nytår, julefrokoster, og i det hele taget til alle sociale mere formelle/specielle arrangementer. Du kan dog sagtens bruge slips til et hav af andre og mindre fine arrangementer.

Synes du slips er ved at være lidt kedeligt? Så kan du også finde vores store udvalg af butterflies til mænd.


Klassiske Slips

Hos BalderClothes har du mulighed for at finde et bredt sortiment af klassiske slips. Vores udvalg består af en række forskellige produkter i den absolut bedste kvalitet. Derudover får du selvfølgelig et slips i en unikt og stilfulde design. På denne side kan du se alle vores klassiske slips, som helt sikkert vil passe til dine behov.

Vores slips kommer i mange skønne modeller, designs og farver. Nogle af de mest populære slips har blå og grå nuancer, men du kan også finde slips med mønstre, striber og andre farver herinde. De klassiske slips er perfekte til dig der gerne vil have et elegant design med lidt kant, som er med til at give dig et stilfuldt look.

Se mere i sortimentet og find et vinderslips!

Tag et kig på vores sortiment af fede og flotte butterflies. Vi tror på, at du kan finde præcis den model, der passer perfekt til dit behov og personlige stil. Sæt prikken over i’et med en af vores fede ensfarvede modeller. Vi giver dig tre varianter af ensfarvede slips, som du kan vælge fra. Det gennemgående tema er blåt, og de spænder fra klassisk til moderne design.

En klassiker i lækker kvalitet

Hos BalderClothes kan du finde en række klassiske og super stilfulde slips. Vi stiller høje krav til produktion og materialer. Derfor kan du kun finde slips i en fantastisk kvalitet og lækkert design. Et klassisk slips er et absolut must-have i garderoben. Det passer til enhver lejlighed og giver dit outfit et super stilfuldt look. Slipset kan nemt bruges både til hverdag og til fest og er perfekt til dig der gerne vil give pifte dit outfit lidt op. Du kan finde mange skønne modeller og styles på vores side. Uanset hvilken farve eller design du er til, så garanterer vi et bredt udvalg af mange forskellige slips. Vi er sikre på at du kan finde det slips der passer perfekt til dig, din personlighed og stil.

Skift butterfly ud med slips

Du kan både bruge en butterfly til fin fødselsdag med familien men en butterfly ses også ofte i forbindelse med festlige arrangementer. Dette gælder i høj grad nytår, julefrokoster, og i det hele taget til alle sociale mere formelle/specielle arrangementer. Du kan dog sagtens bruge slips til et hav af andre og mindre fine arrangementer.

Synes du slips er ved at være lidt kedeligt? Så kan du også finde vores store udvalg af butterflies til mænd.

klassisk detaljefyldt slips
slips

Super elegante slips

Med et af vores slips er du garanteret et knivskarpt look, som sørger for du altid ser elegant og stilfuld ud. Klassiske slips passer perfekt til de fleste styles og du kan mixe og matche dem som det passer dig. Vores mange farver og designs passer perfekt til skjorter, jakkesæt og smokings. Du kan selv vælge hvor vild farven og designet skal være for at passe ti dit outfit. Et slips må gerne være iøjnefaldende og give tøjet lidt kant.

Find et slips der matcher dit outfit

Det er selvfølgelig vigtigt at slipset passer til dit jakkesæt. Derfor er navy, sort eller grå jakkesæt altid en vinder og enten hvide eller blå skjorter. På den måde kan du også mixe og matche på tværs af en række farver, når det kommer til de klassiske slips. Prøv dig frem og find det der passer til din personlighed. Du kan sagtens kombinere slipset med andre farver end de klassiske toner.

Et outfit med et klassisk twist

Et slipser en perfekt mulighed til dig der gerne vil have et nyt twist til dit outfit. De klassiske og elegante linjer kan hurtigt pifte dit outfit op og er et mus-have i din garderobe. Slipset er kendt for at blive brugt til mange forskellige begivenheder, men i de seneste år er det også blevet særdeles populært i hverdagen.

Tænk us af boksen med et unikt slips

Slipset giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil og du kan kombinere de forskellige modeller med at hav af styles. Du har mulighed for at tænke ud af boksen eller holde dig inde for de mere traditionelle linjer. Vores klassiske slips kommer i forskellige farver og designs. Det betyder at du kan få en style der vil passer perfekt til dig.

De forskellige slipseknuder

Du har sikkert set de mange fantastiske måder at binde slips på. Kunsten at binde et slips kræver øvelse, men det bør være en egenskab du behersker som mand. Faktisk vil vi gerne have at du kan binde slips i søvne. Der findes utroligt mange måder at binde slips på. Nogen af disse måder er sværere end andre, men de har også et helt andet look. Det kan være en anden måde at pifte sit slips og generelle outfit op på: en anderledes knude. Du to vigtigste knuder at kunne er; four-in-hand-knuden og Windsor-knuden. Four-in-hand er en klassiker og en af de letteste knuder du kan binde. Knuden passer til alle slipsetyper og du får et helt fantastisk og skarpt look. Den er velegnet til alle begivenheder, uanset om det er byture, bryllupper eller fødselsdage. Windsor-knuden, også kendt som en dobbelt Windsor, er en bred trekantet knude, som typisk bruges til de lidt finere og formelle lejligheder. Knuden er lidt mere krævende, men kan give en utrolig smuk finish på dit klassiske slips. Køb dit klassiske slips hos BalderClothes og pift dit oufit op med de elegante og stilfulde linjer.


Luksus Slips

Hos BalderClothes har vi et stort og bredt udvalg af forskellige luksus slips. Et luksus slips er fremstillet af de absolut bedste materialer, så du er garanteret et slips i et lækkert design og kvalitet. Alle vores slips er fremstillet i en blanding af silke og polyester. Dette materiale sørger for at slipset både ser lækkert ud med sine knivskarpe kanter, men som også er meget behagelig at have på. Kombinationen af materialerne giver farverne og mønstrene nogle utroligt flotte udtryk, hvor du kan se at der i høj grad er kælet for detaljerne. Det synes vi er et ægte luksus slips!

Den ekstra luksus ses også i de fantastiske detaljer. Alle vores slips er håndlavede og udført til perfektion, hvilket giver dig et slips i den absolut bedste kvalitet. Du kan bruge vores ekstravagante slips til enhver lejlighed og de luksuriøse detaljer vil med garanti give dig et super stilfuldt look.

Et slips i den bedste kvalitet

Leder du efter et slips der er lidt udover det sædvanlige? Du vil gerne have et slips der skiller sig ud fra mængden. Et slips der er fremstillet i de absolut bedste materialer og som har en super lækker kvalitet. Et slips med et flot, unikt og iøjnefaldende design. Det er præcis den type slips du finder her på siden – et rigtigt luksus slips!

Vores sortiment af luksus slips er perfekt til dig der leder efter et unikt slips med et lækker design – og i en helt fantastisk kvalitet. Med et af vores et af vores slips vil du med garanti være festens midtpunkt. Så drop bare butterflyen – med disse slips får du samme stilfulde og elegante design.

guld stribet slips x
kait loggins x

Elegante slips til enhver lejlighed

Slips er en perfekt accessories til mange forskellige begivenheder. Et luksus slips er helt perfekt til de lejligheder der kræver lidt ‘ekstra’. Her har du nemlig virkelig muligheden for at gøre noget ud af dig selv og style dit outfit op med et slips i særklasse. Vores luksus slips udstråler kvalitet, design, professionalisme og stil. De passer til stort set alle skjorter og blazere, og giver helt sikkert et unikt look. Det er dansk design når det er bedst. Du kan altid bruge et slips.

Find det perfekte mønster & design her!

Vores udvalg kommer i mange forskellige farver og mønstre, så du let kan finde den model der passer bedst til dig og din personlighed. De mange forskellige modeller giver du en unik mulighed for at udtrykke din personlige stil. Du kan sagtens vælge den traditionelle og klassiske til, men du kan også eksperimentere lidt mere med farverne og skabe større kontrast i dit tøj. Mulighederne er uendelige og hos BalderClothes synes vi det er vigtigt at du finder de slips der matcher dig.

Moderigtige og stilfulde slips

Vores luksus slips er en perfekt accessories til dit skab. De udstråler kvalitet, kontrol og prestige. Med disse slips kan du skabe symmetri og struktur i dit outfit, men er også en feature i sig selv. De er en detajle, som er dragende for omgivelserne og som helt sikkert vil sørge for at du får opmærksomhed fra de andre gæster. Et luksusslips fortæller noget om ens prioriteringer, og det er altid i de mindste detaljer at man for alvor tillægger andre betydning. Med et af vores slips vil du helt sikker inspirere andre til kæle lidt mere for detaljerne.

Håndlavede slips fra BalderClothes

Alle vores slips er håndlavede og fremstillet i de bedste materialer. Vi går meget op i kvalitet og design, og det ses tydeligt på vores ekstravagante og luksuriøse slips. Hvorfor nøjes med en butterfly, når du kan style outfittet op med et super lækker slips? Med en af disse modeller går du ikke på kompromis med design eller kvalitet. Slipsene er fremstillet i et materiale der er super behageligt at have på og som samtidig ser super lækkert ud. Det betyder at dit sips beholder både form og farve og altid vil sørge for at du ser knivskarp ud. Med et luksus slips har du helt sikkert taget det stilfulde valg og vi garanterer at du kommer til at se fantastisk ud. For at sætte prikken over i’et kan du style dit slips op med en af vores fine slipsenåle. En slipsenål er en fantastisk detaljer som giver et afsluttende finish og et særdeles lækkert touch til jakkesættet. Vores slipsenåle vil med garantifuldende lidt look og give dit luksus slips en lækker detalje.


Moderne Slips

Hos BalderClothes har du mulighed for at finde en masse forskellige moderne slips. Vi går meget op i tidens trends og derfor kan du selvfølgelig også finde slips på vores side, som passer perfekt til den moderne mand. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du altid kan finde de nyeste modeller.

Moden skifter konstant. Hos BalderClothes prøver vi altid på at følge moden og finde de bedste styles på markedet. Et slips er en særlig beklædningsgenstand for mændende, som er blevet brugt igennem mange år. Slipset bruges både til hverdag og til fest, så der er ingen undskyldning for ikke at pifte dit outfit op med en af vores fantastiske modeller.

Elegante slips

Vores udvalg af slips er stort, så du hurtigt kan finde den model der passer perfekt til dig. Vi går meget op i kvalitet og derfor kan du kun finde produkter i en super høj kvalitet og et utroligt lækkert design. Du får et slips med en super lækker pasform som sidder knivskarpt og giver dig et elegant og klassisk look.

Et moderne slips til enhver lejlighed

Der findes et hav af forskellige slips og hos BalderClothes synes vi selvfølgelig at det er vigtigt at dit slips passer perfekt til din personlighed. Derfor kan du ikke få nok slips! Det er sjældent at en style passer til alle typer af begivenheder og derfor finder du selvfølgelig et meget bredt sortiment af forskellige modeller her på siden. Du kan finde slips i mange nuancer og designs, så du altid har et slips der passer perfekt – både til hverdag og til fest. Vores moderne fest kommer både i enkle designs og til de mere vilde modeller. Fælles for dem alle er dog at de er super moderne og kommer med et klassisk touch. Du får altså et slips der aldrig går af mode og som let kan kombineres med mange forskellige styles.

Match slipset med begivenheden

Skal du til bryllup eller en anden stor og fin begivenhed, så er det selvfølgelig vigtigt at dit slips passer helt perfekt sammen med dit jakkesæt. Uanset om du er mest til det klassiske slips eller de mere moderne styles, så finder du det helt perfekte match her på vores webshop. Du kan med fordel vælge andre farver eller mønstre, som står i skarpere kontrast til din tøjstil. På den måde kan du skabe et mere iøjnefaldende look. Du kan bruge slipset til mange forskelligearrangementer. Det moderne slips kan nemt være passende til hverdagen, fest med familien eller dine venner eller de store og fine begivenheder.

moderne lyserødt slips prikket

Mønstrede slips

Hos BalderClothes har du mulighed for at finde en række fede, mønstrede slips. Vores styles kommer i utroligt mange forskellige designs og farver, så du let kan mikse og matche de forskellige slips med dit tøj. Både de enkle designs og de mere detaljerede modeller giver dig en række produkter i unikke og elegante sammensætninger. Vi forhandler kun de bedste materialer og designs.

BalderClothes er altid på udkig efter nyheder og trends. Derfor har vi et stort og bredt sortiment af mønstrede slips, så du let kan finde frem til den style der passer til dig. Et slips er et absolut must-have i klædeskabet for alle mænd! Denne beklædningsgenstand har været en fast del af mænds beklædning igennem mange år.

lyserød og pink slips

Det moderne og mønstrede slips

Slips er et absolut must-have og du kan aldrig få for mange. De mange forskellige styles kan mixes og matches på tværs af din garderobe. Modellerne kommer i mange forskellige modeller, designs og farver og derfor er det selvfølgelig næsten umuligt kun at vælge en af vores modeller. På vores side har du mulighed for at finde slips i de klassiske blå og grå nuancer. Derudover har du selvfølgelig også mulighed for at finde vildere slips med stærkere farver og forskellige mønstre. Scroll henover siden og se vores brede sortiment og find det slips der passer perfekt til dig.

Slips i et lækkert design og fantastisk kvalitet

Hos BalderClothes kan du finde en række forskellige slips i fede design og en fantastisk kvalitet. Her på siden har du mulighed for at finde vores mønstrede slips, som kan være med til at give dit outfit et ekstra pift. Vi forhandler også klassiske slipsmoderne slips og butterflies. Du har derfor rig mulighed for at finde din næste accessories hos os.

Søg efter dit perfekte slips

På siden kan du finde slips i mange forskellige farver og nuancer. Det betyder at du nemt kan finde frem til de klassiske blå og grå nuancer, som let kan kombineres med en række styles og farver. De klassiske farver er et must-have og du går helt sikkert aldrig galt i byen med en af de klassiske modeller. Du kan også vælge en af vores mere vovede og vilde modeller. Disse typer af slips er mere iøjnefaldende og giver helt sikkert et spændende look. Et slips i en vild farve eller mønster kan stå i skarp kontrast til det meget fine jakkesæt. Hos BalderClothes synes vi det er vigtigt at du finder et slips, der passer til din personlighed og unikke stil.

Unikke slips

Vi er vilde med unikke slips! De mange fantastiske farver gør os utroligt glade, og derfor kan du finde et bredt sortiment af friske farver til enhver lejlighed. Sæt dit helt eget præg på den klassiske suite ved at udfordre det med en masse glade farver og vilde mønstre. Du kan vælge præcis den model, der passer til din personlighed og give dit look et unikt og spændende udtryk.

Fælles for alle vores slips er, at de kan bruges til alle lejligheder. Både til en dag på kontoret og diverse møder, er slipsene perfekte til. Men også alle former for festlige lejligheder, familiesammenkomster, konfirmationer, runde fødselsdage blot for at nævne nogle få. Du kan style de forskellige slips op og ned, så du er sikker på at ramme plet med dit tøjvalg.

Slipset skal da ikke sidde alene. Hold dit slips på plads med en flot slipsenål. Vi har flere forskellige varianter, både i guld og sølv. Så vi har helt sikkert en til dig. Det er i hvert fald en accessoires, der kan gøre dig klar til hver en fest.

slipse slipseknude

Hvad passer til mit mønstrede slips?

Godt spørgsmål! Til de mønstrede slips har du en lang række muligheder grundet det store udvalg. Det afhænger af, hvad du ønsker at opnå. Skal slipset skille sig ud? Skal det blende ind med skjorten? Som udgangspunkt kan vi dog anbefale en mønstret skjorte, hvor intensiteten af mønstret afhænger af slipset. vælg f.eks. en lettere mønstret skjorte til et lettere mønstret slips.

Kombiner evt. med et par mønstrede seler. Det kan også være, at du ønsker at skjorte og slips skal være komplet separate, hvorfor vi dertil anbefaler en ensfarvet skjorte til at sidde bag slipset. Vælg her en slipsenål, som ikke er for intens. Vores slipsenåle i sølv er her et interessant valg til at kombinere med slipset. Du får dets funktionalitet og et design med eller uden mønster, og du får en slipsenål, som ikke stjæler fokus fra det mønstrede slips.

Slips er et absolut must-have

Hos BalderClothes kan du finde en række elegante og stilfulde slips. Vi stiller høje krav til produktion og materialer. Derfor kan du kun finde slips i en fantastisk kvalitet og lækkert design. Vores moderne slips er en absolut must-have i garderoben, og de passer til enhver lejlighed. De flotte farver, mønstre og designs giver et mere stilfuldt og iøjenfaldende look, der nemt kan bruges til hverdag og til fest. Du kan finde mange skønne modeller og styles på vores side. Uanset hvilken farve eller design du er til, så garanterer vi et bredt udvalg af mange forskellige slips. Vi er sikre på at du kan finde det slips der passer perfekt til dig, din personlighed og stil. Tag et kig på vores udvalg af moderne slips.

Hvad siger dit slips om dig?

Et slips er et personligt udtryk. Mænd bruger denne beklædningsgenstand på samme måde som kvinder bruger smykker. Udover at give lidt ekstra til dit tøj, så giver slipset dig også mulighed for at udtrykke dig mere personligt. Slipset kan hurtigt afspejle din personlighed, og med en af vores modeller har du mulighed for at finde det, der passer præcis til dig og dit humør. Find dit næste slips hos os og vær sikker på, at du giver dit tøj et personligt præg og helt unikt udtryk. Forkæl ikke blot din garderobe men også din person med et flot mønstret slips fra BalderClothes. Du bestiller, vi sørger for effektiv levering, og det hele bør være en hurtig og nem proces. Brugeroplevelsen skal være i top!


Stribede slips

På denne side kan du finde vores udvalg af stribede slips. Det elegante, stribede design er en fantastisk måde at indføre et mere farverigt design, uden nødvendigvis at vælge de slips med flest farver på. Striber kan nemlig godt changere i nuancerne. Så selvom slipset er blåt, vil det nogle steder have fine detaljer som kan skifte i nuancerne.

Slips har været populære igennem mange år. De fleste mænd har en model gemt i skabet og mange er også vilde med det stribede design. Det stribede slips er en super god style til dig der gerne vil kombinere det klassiske med det moderne. Du kan finde stribede slips i enkle farver og simple designs, men du kan også finde nogle med et lidt vildere mønster. Tag et kig på vores sortiment og find det slips der passer bedst til dig, din personlighed og din stil. Striber er et godt valg til alle typer af begivenheder og giver dig mulighed for at skabe et stilfuld og iøjnefaldende look.

Stribede slips for et elegant twist

Slips er en klassiker og et item du skal have i skabet. I mange år har du kunne finde forskellige modeller i slipse-kategorien. Slipset som vi kender det i dag stammer fra Europa og strækker sig helt tilbage til kravettens oprindelse. i 1920’erne begyndte slipset for alvor at vinde frem og blive en del af den moderne mands klædeskab.

Slips i mange varianter

Slips kommer i mange størrelser og bredder, så du kan finde en model der passer perfekt sammen med dit tøj. Slipset er perfekt både til hverdag og til fest, og er med til at give dig et stilfuldt og elegant look. Du kan selv vælge hvor iøjnefaldende dit look skal være, ved at kombinere forskellige farver, tekstiler, mønstre og designs. På den måde giver slipset dig også mulighed for at udtrykke din egen personlighed – med det elegante twist.

Mix og match dit slips

Selvom slipset har været på banen længe, så er det bestemt ikke gået af mode – tværtimod. Slipset er stadig en utrolig populær accessories, som mange mænd bruger både i dagligdagen og til fest. Et slips er en perfekt mulighed til dig der gerne vil tilføre lidt elegance til din stil. Du får mulighed for at give din stil et personligt præg med en af vores stribede slips. Uanset om du er mest til det moderne look eller det mere klassiske, så garanterer vi at du kan finde en masse skønne modeller og styles her på siden. Brug dit slips som et lækker og elegant accessories.

moderne lyserødt slips prikket
lyserød og pink slips

Find dit slips i vores online butik

På vores webshop har du mulighed for at finde slips i mange forskellige designs og med forskellige detaljer. De passer perfekt til din skjorte, så du er sikret et super stilfuldt look. Vores slips fremstilles i den bedste kvalitet, så du er garanteret et produkt der ser super godt ud og som samtidig bevarer form og farve. Med et af vores slips vil du altid se knivskarp ud, uanset om du er på vej på kontoret, til firmafest, familiefødselsdag eller bryllup. Med et slips har du også mulighed for at udtrykke din unikke personlighed og stil. De mange farver og mønstre kan nemt afspejle din personlighed og du kan mixe og matche de forskellige modeller, som det passer dig. Med et jakkesæt har du muligheden for at køre den helt klassiske stil med et enkel og elegant slips. Du har også muligheden for at skabe et mere kantet look, med en af vores mønstrede eller stribede slips. Disse slips kan nemlig stå i skarpt kontrast til de klassiske linjer, hvilket giver en spændende og unik stil.

Slipsets unikke personlighed

Med et slips har du mulighed for at udtrykke din egen unikke personlighed. De mange skønne farver, motiver og designs er en super gode måde at sætte et personligt præg på din stil – specielt hvis du matcher slipset med et jakkesæt. Du kan selvfølgelig vælge den traditionelle og elegante stil, med et klassisk slips og et jakkesæt i sort, grå eller navy. Du kan dog også sætte mere kant på dit look. Ved at vælge et slips med forskellige mønstre eller striber kan du skabe et mere iøjnefaldende look. Matcher du det klassiske jakkesæt med en af vores vildere modeller, er der ingen tvivl om at du nok skal blive festens midtpunkt.

Slipset afspejler dig – Vælg derfor det rette

Et slips siger meget om dets bærer og derfor er det selvfølgelig vigtigt at du vælger et slips du kan lide og som afspejler din personlighed. Slips findes i et hav af farver og materialer , og du kan hurtigt og let kombinere de forskellige slips, så de passer til dit outfit. Hos BalderClothes har vi et bredt udvalg af slips. Der er helt sikkert noget for enhver smag og vi har slips både til fest og til hverdag. Med en af vores modeller er du altid godt klædt på til en hvilken som helst lejlighed. Vores slips skiller sig ud fra andre med deres unikke mønstre og farvekombinationer. Så hvis du godt kan lide at sætte lidt ekstra kulør på hverdagen, bør du tage et kig på vores mange forskellige styles.

×