Et must have tilbehør!

Slipsenåle i kvalitet til små priser

Hos BalderClothes har vi et udvalg af billige slipsenåle, som vi synes, enhver mand bør have i garderoben. Ikke nok med at en slipsenål er praktisk, så er den også et lækkert lille tilbehør. Den kan sætte et fint og personligt præg på dit look. Vi synes sagtens, at en slipsenål kan bruges til et fint arrangement som fx et bryllup, eller en mere hverdagsagtig ting som en almindelig dag på kontoret.

Slipsenål afhænger af dit outfit

Her afhænger det helt af, hvordan resten af dit outfit ser ud. En skinnende slipsenål værner dog om, at du har styr på din mundering. Det handler om at finde en nål, som fremhæver dit slips og samtidigt står alene. Den skal ikke overdøve slipset eller skjorten for den sags skyld. Ligeledes får du også et nødvendigt tilbehør med en funktion. Slipsenålen holder jo dit slips på plads!

Slipsenåle til enhver lejlighed

Hvad end du skal til fest, eller du bare skal tilbringe dagen på kontoret, så har vi en lækker slipsenål til dig! Vores slipsenåle er lavet i stål, og fås i farverne guld og sølv, så der er noget til enhver smag. Materialet gør, at de er super lette og derfor ikke føles tunge, eller som om de tynger ned i dit slips. Med en slipsenål sikrer du dig, at slipset bliver på sin plads hele dagen og ikke ender i uheldige ting ved middagsbordet, som fx suppen.

Et must have tilbehør til din herregardobe

Deres funktion gør dem til et must have tilbehør for den moderne såvel som klassiske herre og gentleman. Det er derfor helt klar værd at investere i et par solide slipsenåle. Så er du også dækket ind til senere, når du ønsker mere end en enkelt slags at vælge imellem. Dette afhænger jo også af dit valgte slips. Det er ikke sikkert, at en guldslipsenål er den rette vej at gå til at polka prikket eller stribet slips. Her er et bedre valg måske en slipsenål i sølv motiv.

slipsenål optimized
slipsenålens placering

Sådan skal slipsenålen placeres

Nu tænker du nok, at det er ligegyldigt, hvor på slipset du placerer slipsenålen, men det er det faktisk ikke helt. Hvis den sættes for højt på slipset, ser det dumt ud og sættes den for lavt, får slipsenålen ikke den opmærksomhed, den fortjener. Vi anbefaler derfor, at du sætter slipsenålen i nogenlunde samme højde som lommekluden. Herved opnår du den mest effekt rent praktisk set, samtidig med at den sidder pænt på slipset.

Hold slipset fast!

Hold slipset på plads med en slipsenål, og vær sikker på, at du ikke dypper det i desserten. Lad dit slips sidde perfekt hele aftenen, med en flot og elegant slipsenål. En slipsenål giver et ekstra fint udtryk til dit look, idet du tilføjer en smykkelignende item dertil.

Det er et flot stykke dekoration med brugbar funktion. Hvorfor ikke investere i nogle flotte og funktionelle slipsenåle? Du finder hurtigt ud af, hvor træls det er at skulle justere slipset i løbet af en aften eller dag. Få styr på dit slips med en slipsenål fra BalderClothes i dag. Dit slips vil takke dig – ingen tvivl om det.

Alle slipsenåle er enkle i designet og har blot en fin gravering, der gør, at de skiller sig lidt ud fra en almindelig slipsenål med en helt glat overflade.

Find slipsenåle i guld og sølv

BalderClothes gør den helt rigtige slipsenål tilgængelig for alle. Vi ved at nogle mænd er til guld og nogle er til sølv. Derfor består vores sortiment af slipsenåle, af nåle i både guld og sølv. Så er der helt sikkert en til dig. Alle vores slipsenåle fremstår som et lille maskulint smykke, der forfiner dit outfit og giver det både kant og karakter.

Et stærkt materiale

Materialet, slipsenålene er fremstillet i, er rustfrit stål. Det er nikkeltestet, så det er anvendeligt for allergikere, der ellers kun bruger smykker i ægte guld og sølv. Og så har stål også den fantastiske bonus, at det er et billigt materiale. Vi har flotte maskuline slipsenåle til en pris, hvor alle kan være med. Her er vi blandt de bedste i pris og kvalitet. BalderClothes hr som fokus at have styr på leverandøren, således alt lever op til vores høje standard. Vi har f.eks. 100 dages returret, da vi ønsker, at du skal være fuldt tilfreds.

Få Slipsenåle med unikke detaljer

Når du bestiller din slipseholder hos BalderClothes, så går vi strakt i gang med at pakke den. Du vil få den tilsendt hurtigst muligt – vi ser frem til at pakke din nye slipsenål. Udover, at vi repræsenterer slipsenåle i både guld og sølv, har vores slipsenåle også unikke detaljer, der gør til favoritter på markedet. Vi har nogle forholdsvist enkle modeller, der har klassiske, enkle små detaljer. Her tales om eksempelvis vekslen mellem blank og mat sølvfarve.

Slipsenåle med riflet & glatte designs

Eller design med en lille glimtende sten, der forfiner den ellers simple slipsenål. Vi har også slipsenåle, der skejer lidt mere ud. De kan være designet med en riflet kant eller en kant af bølger. Det giver slipsenålen lidt dybde, der overføres til dit outfit. En sådan slipsenål er noget af det første man vil få øje på, når du træder ind i lokalet. En sådan detaljeret og udførligt dekoreret smykkegenstand, som en slipsenål godt kan kategoriseres som, vil trække opmærksomhed. Den kan pifte ethvert outfit op.

Flere tips til dig

Slipsenålen bør udgangspunkt matche alt andet metal. Det vil sige, bærer du manchetknapper, ur eller ring, bør du sørge for at den ikke laver mere stilforvirring end den gør gavn. I visse tilfælde kan det sagtens styles smart og moderne således, at ur og slipsenål er sølv, imens du stadigvæk bærer en ring der er guld.

slipsenålpåslips optimized
slipsenålpåslipsmedblazer optimized

Husk på slipsenålens funktion!

Man kan også forstille sig at tippet kommer i konflikt, hvis man er ejer af et ur, der både besidder farverne sølv og guld. I sådanne tilfælde kan rådet naturligvis ikke bruges, og du skal selvfølgelig ikke skrotte dit ur på den bekostning. Men er du ikke interesseret i styling og mode, kan du bruge tippet som en hovedregel. Lad din slipsenål matche andet metal i dit outfit. Glem i øvrigt ikke at lade slipsenålen klemme omkring skjorten. Slipsenålen er jo oprindeligt lavet med formålet at holde slipset på plads. Og det er jo ikke meningen, at denne funktion skal druknes i modetips.

Sådan skal din slipsenål sidde

Placeringen af slipsenålen er ikke helt uvæsentlig. Den uerfarne herre vil typisk, ser man ofte, sætte slipsenålen for lavt. Og det er da heller ikke helt dumt hvis man ser på slipsenålens praktiske formål. For det er da meget lettere at holde slipset fra desserten, hvis slipsenålen holder slipset fast længere nede. Men regler herom dikterer noget andet. Hvis du vil opnå den korrekte placering, så sæt slipsenålen ud for lommen på jakken, og eventuelt skjorten. Reglen siger ’en slipsenål skal sidde ud for lommen, hvad der svarer til, mellem tredje og fjerde skjorteknap.’

Slipsenåle i Dansk Design

Slipsenåle fra BalderClothes er i dansk design. Det er derfor at vi kan garantere, at kvaliteten er i top. Her på BalderClothes får du markedets fineste slipsenåle, og så til en pris, hvor alle kan være med. Pift dit outfit op med en slipsenål, der lever op til sit ansvar, om at holde slipset på plads. Men også en slipsenål, der kan forfine dit look så meget, at du ikke behøver at udskifte dit yndlingsslips med en butterfly, selv når du skal til bryllup.

Find din slipsenål nu!

Er du også helt vild med slipsenåle, så er der ikke andet for, end at lægge din favorit i kurven med det samme, og få bestilt til din adresse. Vi garanterer, at din pakke er sendt afsted indenfor 24 timer. Og du kan forvente at modtage din nye slipsenål allerede indenfor 1-2 hverdage.


Slipsenåle i Guld

En slipsenål er en vigtig del af ethvert festligt outfit. Så snart man vælger at have et slips på, er det smart også at have en slipsenål på. Vi har et stort udvalg af slipsenåle i guld, så du kan finde frem til det helt rigtige valg, uanset hvilken fest eller begivenhed du skal til.

Find din personlige favorit af slipsenål

Uanset om du er til det helt enkle design eller foretrækker slipsenåle med fine detaljer, kan du med garanti finde et godt bud i vores udvalg af slipsenåle i guld. Hvis du står og mangler den helt rigtige slipsenål, kan du allerede nu se nærmere på de mange muligheder og finde din personlige favorit.

Hvorfor er slipsenåle vigtige?

Slipsenåle i guld fungerer som en fin detalje til ethvert jakkesæt eller outfit. Men det er faktisk ikke kun for pyntens skyld, at slipsenåle i guld er utroligt populære. Det er nemlig også meget praktisk at have en slipsenål som en del af sit outfit. Den bruges til at holde slipset på plads, så det ikke hænger og flagrer.

Det sikrer også, at slipset hænger lige og ikke komme til at hænge skævt, hvis man fx bevæger sig eller er ude og danse. En slipsenål i guld er samtidig med til at sikre, at slipset ikke kommer i vejen, hvis man fx skal spise en fin middag. Derfor er en slipsenål i guld en rigtig god idé for dig, der gerne vil sikre dig, at dit slips sidder, som det skal – hele aftenen.

Enkel nål eller mere detaljeret?

Der er mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til slipsenåle i guld. Hvis du er til det enkelte og meget stilrene udtryk, har vi vores helt klassiske slipsenåle i guld. Men vi har også et stort udvalg af andre og mere spændende valg, der er nytænkt eller har fine detaljer.

Det kan være med til at gøre dit outfit til noget helt særligt. For selvom en slipsenål måske nok er lille, kan den sagtens gøre en stor forskel på dit outfit. Fordi din nye slipsenål er guld, vil den også give et ekstra strejf af luksus og eksklusivitet til dit sæt. Husk også at det er smart at vælge en slipsenål, der farvemæssigt passer til dit slips. En slipsenål i guld vil altså især gå godt sammen med mørkerøde eller grønne slips, som altid går godt sammen med guldfarven.

Mere for pengene

Hvis du gerne vil slippe for at betale for meget, skal du købe din nye slipsenål i guld her hos os. Vi tror nemlig på, at alle skal have råd til at klæde sig fint på. Derfor behøver du ikke være bekymret for kvaliteten, selvom vores slipsenåle fås til utroligt gode priser.

Vores slipsenåle i guld er designet i Danmark og fremstillet af de bedste materialer, hvilket sikrer et kvalitetsprodukt, der kan tåle lidt af hvert. Når du køber din nye slipsenål i guld her hos os, kan du altså være sikker på en både pæn og holdbar løsning, der sagtens kan bruges igen og igen.


Slipsenåle i Sølv

Hvis du mangler den helt rigtige detalje til dit outfit, så er vores store udvalg af slipsenåle i sølv værd at se nærmere på. Selvom en slipsenål er en lille ting, kan valget nemlig gøre en stor forskel for udtrykket i dit sæt. De mange muligheder inden for design af slipsenåle i sølv gør, at den lille detalje kan være en måde at skille sig ud og vise sin personlige stil og smag.

Derfor er vores udvalg af slipsenåle i sølv et godt sted at starte for dig, der gerne vil gennemtænke dit outfit, samtidig med at der bliver holdt styr på dit slips – hele aftenen.  Når du handler hos os, er du altid sikker på at få mere kvalitet for pengene end normalt. Derudover får du altid gratis fragt og fri ombytning.

Små fine detaljer

En slipsenål i sølv er en lille, fin detalje, der som sagt kan gøre en stor forskel. I vores udvalg finder du mange gode bud på, hvordan en slipsenål i sølv kan se ud. Eksempelvis har vi både de helt enkelte af slagsen, som ingen detaljer har. Men vi har også de mere kreative slipsenåle i sølv, som enten har fine detaljer eller som er helt nytænkte i deres udtryk.

Det giver ekstra mulighed for at vise sin personlighed og være lidt modig, hvis man er til det. Uanset hvad du ender med, får du altid et produkt i absolut topkvalitet, når du handler hos os. Finder du en slipsenål i sølv her på siden, vil det med garanti blive din nye favorit, der kan bruges igen og igen.

Hold slipset på plads

Selvom en slipsenål i sølv er med til at fuldende outfittet, har den også en anden og mere praktisk funktion. Hvis du er glad for at gå med slips til fødselsdage, forretningsmiddage og lignende begivenheder, er en slipsenål i sølv en vigtig og god investering. Slipsenåle i sølv tjener nemlig også det formål, at de er med til at holde slipset på plads.

Det sikrer blandt andet, at slipset ikke kommer i vejen, når man spiser fin middag eller er ude at danse. Derudover sikrer en slipsenål også, at slipset hænger lige og sidder, som det skal – hele aftenen. Hvis du gerne vil være sikker på, at du ser ordentlig ud, når du går til fest, reception eller middag, er en slipsenål altså helt uundværlig.

Dansk design og høj kvalitet

Uanset hvilken slipsenål i sølv du forelsker dig i, kan du være sikker på, at det er et godt valg. Vi forhandler nemlig udelukkende slipsenåle i sølv af dansk design. De er samtidig fremstillet i de bedste materialer, hvilket sikrer et holdbart produkt, der kan bruges igen og igen.

Selvom vores slipsenåle i sølv fås til rigtig gode priser, behøver du altså ikke være bekymret for kvaliteten. Når du køber din nye slipsenål i sølv hos os, er du altid sikker på at få meget for pengene. Derfor er en slipsenål i sølv også en rigtig god gaveide, fx til konfirmanden.

Slipsenåle i kvalitet fra BalderClothes

En slipsenål, også kaldet en slipseholder er en fantastisk lille detalje, som giver det sidste touch på mandens jakkesæt eller generelt når slipset er en del af outfittet. Med en slipsenål føler du dig velklædt til enhver lejlighed, og der findes slipsenåle til enhver smag. Hos BalderClothes finder du billige slipsenåle, også med gravering, der fuldender der elegante look. Du kan købe slipsenåle i mange varianter, og vi har her forsøgt at samle nogle af vores favoritter, hvilket betyder at du både kan få nåle i guld og sølv. Når du bestiller din slipseholder hos BalderClothes, så går vi strakt i gang med at pakke den, og du vil få den tilsendt hurtigst muligt – vi ser frem til at pakke din nye slipsenål.

Slipsenåle – Et fedt tilbehør!

Hos BalderClothes har vi et udvalg af billige slipsenåle, som vi synes, enhver mand bør have i garderoben. Ikke nok med at en slipsenål er praktisk, så er den også et lækkert lille tilbehør, som kan sætte et fint og personligt præg på dit look. Vi synes sagtens, at en slipsenål kan bruges til et fint arrangement som fx et bryllup, eller en mere hverdagsagtig ting som en almindelig dag på kontoret. Her afhænger det helt af, hvordan resten af ens outfit ser ud.

Slipsenåle til enhver lejlighed

Hvad end du skal til fest, eller du bare skal tilbringe dagen på kontoret, så har vi en lækker slipsenål til dig! Vores slipsenåle er lavet i stål, og fås i farverne guld og sølv, så der er noget til enhver smag. Materialet gør, at de er super lette og derfor ikke føles tunge, eller som om de tynger ned i dit slips. Med en slipsenål sikrer du dig, at slipset bliver på sin plads hele dagen og ikke ender i uheldige ting ved middagsbordet, som fx suppen. De er enkle i designet og har blot en fin gravering, der gør, at de skiller sig lidt ud fra en almindelig slipsenål med en helt glat overflade.

Placeringen af slipsenålen

Nu tænker du nok, at det er ligegyldigt, hvor på slipset du placerer slipsenålen, men det er det faktisk ikke helt. Hvis den sættes for højt på slipset, ser det dumt ud og sættes den for lavt, får slipsenålen ikke den opmærksomhed, den fortjener. Vi anbefaler derfor, at du sætter slipsenålen i nogenlunde samme højde som lommekluden. Herved opnår den mest effekt rent praktisk set, samtidig med at den sidder pænt på slipset. En slipsenål er det ultimative accessoires til dit slips. Det er en elegant smykkelignende genstand, der oprindeligt set også tjener et vigtigt praktisk formål. Det er flot elegant, uden at miste sin maskuline udstråling. Slipsenåle fås i mange forskellige varianter. Her på BalderClothes, har vi både modeller i guld og sølv. De er alle sammen udstyret med unikke detaljer, der får dig til at skille dig ud uanset om du befinder dig på kontoret eller til en fest. Oplev en slipsenål i klassisk stil, men med detaljer, der med garanti, ikke ser kedelige ud, på et ellers neutralt jakkesæt.

Motiv med sten og udskæring

Vi har slipsenåle med en lille glimtende sten, der giver slipsenålen, og dit look, en eksklusiv karakter. Vi har enkle slipsenåle, med færre detaljer. Det kunne f.eks. være vekslen mellem mat og blankt sølv. Derudover har vi de lidt mere unikke detaljerede slipsenåle, med eksempelvis riflede kanter, eller bølgede kanter. Sådanne slipsenåle er opbygget af mere end et delellement, der giver dybde i nålens ydre. Forkæl dig selv, eller en du holder af, med en slipsenål. Det kan få ethvert outfit helt op på hollywoodniveau. Rock det eksklusive look til færdigt resultat med en slipsenål, dine venner vil misunde! Såfremt du har et par stykker, kan du jo evt. låne dem nogle til events, så i ser lidt mere ens ud, hvis dette ønskes.

Slipsenålens praktiske formål

Slipsenålens fornemmeste opgave er at holde slipset på plads. Det er derfor, at en slipsenål også går under navnet en slipseholder. Den sørger i al sin enkelthed for, at slipset bliver, hvor det skal, og ikke flagre, hvis du bøger dig forover. Den holder slipset på plads, så du ikke risikerer at dyppe slipset ned i maden. Derudover kan du let, i en hurtig vending, komme til at svinge slipset ud til siden. Det er du også ude over, når du bærer en slipsenål. Så behøver du ikke selv kigge ned at dig selv, for at kontrollerer om slipset følger knappelinjen på skjorten. Med en slipsenål holder du dit looks symmetriske udtryk hele aftenen. Og du skal ikke tænke på om du kommer til at dyppe slipset ned i desserten.

Slipsenål – information om materiale

På BalderClothes har vi slipsenåle i guld- og sølv look. De er fremstillet i materialet rustfri stål. Det er et materiale, der har mange fordele. Det er et let materiale. Det bevirker til, at du ikke vil opleve at blive tynget fra brystet, hvor slipsenålen sidder. Skjortens facon, vil altså heller ikke påvirkes at brugen af slipsenål. Derudover er materialet nikkeltestet, så allergikere uden problemer kan benytte slipsenålene. Nikkel er jo, som de fleste nok ved, ikke sundt for nogle mennesker. Derfor er det også en af de ting, der er særligt vægt på, ved fremstillingen af netop vores slipsenåle.

Slipsenålens placering

Når du tager din slipsenål på, er placeringen ikke helt uvæsentlig. Der er nemlig mange, der har en markant holdning til netop dette. Det er vigtigere end man tror at følge de uskrevne regler indenfor placering af slipseholdere, heriblandt slipsenålen. Slipsenålen skal sidde umiddelbart lige ud for lommen på jakken, eller eventuelt skjorten. Det vil sige at slipsenålen tilnærmelsesvis flugter med lommekluden, hvis man bærer sådan en. Det siges også, at slipsenålens placering er korrekt, hvis den sidder imellem tredje og fjerde skjorteknap. Længden på din slipsenål er, fuldstændig ligesom placering, heller ikke uvæsentlig. Nej en slipsenål skal ikke være længere tre fjerdedele af slipsets bredde. Det er kun andre former for slipseholdere, f.eks. en slipsekæde, der må gå hele vejen på tværs af slipset. Men modsat på slipsenålen heller ikke være for kort. En slipsenål, skal være over 2,5 centimeter lang.

Slipsenål – den perfekte gave

Er du på udkig efter en gave, af en eller anden slags, så er en slipsenål ikke et tosset valg. Uanset om du skal til fødselsdag, konfirmation, eller har brug for den perfekte julegave, så vælg en slipsenål fra BalderClothes. Selv til Valentins gave, kan vi anbefale dig at forkæle din udkårne med en slipsenål. Det er en gave man kan beholde hele livet, og han vil tænke på dig, hver gang han bruger den. Han vil tage den på de dage, der betyder allermest for ham, nemlig familiens mærkedage, eller andre vigtige dage i hans liv. Det er en gave, han helt sikkert vil blive glad for, mange gange, da det er en tidløs accessoires, han kan tage på igen og igen.

Hold slipset rent med en slipsenål

Har du prøvet at rengøre et slips selv efter pletter og smuds? Det er ikke spor sjovt, og man sveder ukontrollerbart undervejs ved de lidt dyrere slips. Det er dog noget, som hyppigt indtræffer før eller siden isæt ved middagsbordet. Du sidder og spiser, og slipset kommer i vejen. Enten smider du det over skulderen, eller også holder du det væk og spise med en hånd. Ingen af delene er særligt optimale, og det virker ikke særligt gennemført, når du sidder ved bordet til selskab. Med en slipsenål er du et godt stykke på vej til at forebygge det problem.

Spis din mad i fred uden bøvl med slipset

På denne måde holdes dit slips på plads, og du kan spise i fred. Og er det ikke blot, hvad vi alle ønsker? At kunne spise vores mad uden at få et slips ned i det? Med slipsenålen sidder det som det skal til events, middage, dates, det hele. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt det sidder skævt, eller hvad du gør, når du skal spise. Forebyg pletter og smuds ved at garderer dig med en slipsenål fra BalderClothes.

Find et slips til din slipsenål

Du skal jo have et slips før slipsenålen, så hvorfor ikke tage et kig rundt på siden og finde dit slips? Du får alt fra moderne til klassiske slips i dansk design til gode priser. Hvad med et mørkt helfarvet slips til din guldslipsenål? Eller måske et lyst slips med motiv til din slipsenål i sølv med bølger? Pointen er, at vi har slips til enhver profil og derved enhver herre og gentleman. Vi har altid gode kombinationer i slips og slipsenåle, og alt sammen forbindes af en god pris til dig. Vi finder de bedste leverandører, således vi kan give dig de bedste priser. Vi tester og tjekker ligeledes vores produkter grundigt, og du kan vide med sikkerhed, at din slipsenål har været til inspektion af os. Det er et tilbehør, der holder meget længe, og som du bliver utrolig glad for. Du vil undre dig over, at du ikke for længst erhvervede dig en slipsenål. Her vil du opdage, hvor god dens funktionalitet egentligt er. Dit slips vil takke dig, og du vil sætte standarden blandt venner, familie, studiekammerater og kolleger. Stå stærkt med en slipsenål og slips! Husk også at kombinere alt dette med en solid skjorte. Dette er, hvad der binder det hele sammen i dit antræk. Skjorten dikterer slips og slipsenål, så vælg det bedste for dig.

Kombiner slipsenål og slips med skjorte i kvalitet

Din skjorte dikterer dit slips og din slipsenål derefter. Tag lige et kig på vores udvalg af skjorter i Tailormade – Premium og Signature. Vi har et bredt udvalg til dig af herreskjorter i kvalitet og til en god pris. De er alle lavet i blødt materiale og produceret til at sidde perfekt på alle former for mænd. Vi er alle forskellige, og derfor skal der være noget til os alle. Vi tror på, at du finder noget, som vil matche både slips og slipsenål helt perfekt.

Slipsenåle til enhver lejlighed

Hvad end du skal til fest, eller du bare skal tilbringe dagen på kontoret, så har vi en lækker slipsenål til dig! Vores slipsenåle er lavet i stål, og fås i farverne guld og sølv, så der er noget til enhver smag. Materialet gør, at de er super lette og derfor ikke føles tunge, eller som om de tynger ned i dit slips. Med en slipsenål sikrer du dig, at slipset bliver på sin plads hele dagen og ikke ender i uheldige ting ved middagsbordet, som fx suppen. De er enkle i designet og har blot en fin gravering, der gør, at de skiller sig lidt ud fra en almindelig slipsenål med en helt glat overflade.

Et yderst funktionelt tilbehør

Deres funktion gør dem til et must have tilbehør for den moderne såvel som klassiske herre og gentleman. Det er derfor helt klar værd at investere i et par solide slipsenåle. Så er du også dækket ind til senere, når du ønsker mere end en enkelt slags at vælge imellem. Dette afhænger jo også af dit valgte slips. Det er ikke sikkert, at en guldslipsenål er den rette vej at gå til at polka prikket eller stribet slips. Her er et bedre valg måske en slipsenål i sølv motiv.

Sådan skal slipsenålen placeres

Nu tænker du nok, at det er ligegyldigt, hvor på slipset du placerer slipsenålen, men det er det faktisk ikke helt. Hvis den sættes for højt på slipset, ser det dumt ud og sættes den for lavt, får slipsenålen ikke den opmærksomhed, den fortjener. Vi anbefaler derfor, at du sætter slipsenålen i nogenlunde samme højde som lommekluden. Herved opnår du den mest effekt rent praktisk set, samtidig med at den sidder pænt på slipset. Hold slipset på plads med en slipsenål, og vær sikker på, at du ikke dypper det i desserten.

Slipsenål giver perfekt balance

Lad dit slips sidde perfekt hele aftenen, med en flot og elegant slipsenål. En slipsenål giver et ekstra fint udtryk til dit look, idet du tilføjer en smykkelignende item dertil. Det er et flot stykke dekoration med brugbar funktion. Hvorfor ikke investere i nogle flotte og funktionelle slipsenåle? Du finder hurtigt ud af, hvor træls det er at skulle justere slipset i løbet af en aften eller dag.

Find slipsenåle i guld og sølv

BalderClothes gør den helt rigtige slipsenål tilgængelig for alle. Vi ved at nogle mænd er til guld og nogle er til sølv. Derfor består vores sortiment af slipsenåle, af nåle i både guld og sølv. Så er der helt sikkert en til dig. Alle vores slipsenåle fremstår som et lille maskulint smykke, der forfiner dit outfit og giver det både kant og karakter. Materialet, slipsenålene er fremstillet i, er rustfrit stål.

Er du allergiker? Frygt ej!

Det er nikkeltestet, så det er anvendeligt for allergikere, der ellers kun bruger smykker i ægte guld og sølv. Og så har stål også den fantastiske bonus, at det er et billigt materiale. Vi har flotte maskuline slipsenåle til en pris, hvor alle kan være med. Her er vi blandt de bedste i pris og kvalitet. BalderClothes hr som fokus at have styr på leverandøren, således alt lever op til vores høje standard. Vi har f.eks. 100 dages returret, da vi ønsker, at du skal være fuldt tilfreds.

Få Slipsenåle med unikke detaljer

Udover, at vi repræsenterer slipsenåle i både guld og sølv, har vores slipsenåle også unikke detaljer, der gør til favoritter på markedet. Vi har nogle forholdsvist enkle modeller, der har klassiske, enkle små detaljer. Her tales om eksempelvis vekslen mellem blank og mat sølvfarve. Eller design med en lille glimtende sten, der forfiner den ellers simple slipsenål.

Specielt designede slipsenåle med personlighed

Vi har også slipsenåle, der skejer lidt mere ud. De kan være designet med en riflet kant eller en kant af bølger. Det giver slipsenålen lidt dybde, der overføres til dit outfit. En sådan slipsenål er noget af det første man vil få øje på, når du træder ind i lokalet. En sådan detaljeret og udførligt dekoreret smykkegenstand, som en slipsenål godt kan kategoriseres som, vil trække opmærksomhed. Den kan pifte ethvert outfit op.

Flere tips til dig

Slipsenålen bør udgangspunkt matche alt andet metal. Det vil sige, bærer du manchetknapper, ur eller ring, bør du sørge for at den ikke laver mere stilforvirring end den gør gavn. I visse tilfælde kan det sagtens styles smart og moderne således, at ur og slipsenål er sølv, imens du stadigvæk bærer en ring der er guld. Man kan også forstille sig at tippet kommer i konflikt, hvis man er ejer af et ur, der både besidder farverne sølv og guld. I sådanne tilfælde kan rådet naturligvis ikke bruges, og du skal selvfølgelig ikke skrotte dit ur på den bekostning. Men er du ikke interesseret i styling og mode, kan du bruge tippet som en hovedregel. Lad din slipsenål matche andet metal i dit outfit. Glem i øvrigt ikke at lade slipsenålen klemme omkring skjorten. Slipsenålen er jo oprindeligt lavet med formålet at holde slipset på plads. Og det er jo ikke meningen, at denne funktion skal druknes i modetips.

Sådan skal din slipsenål sidde

Placeringen af slipsenålen er ikke helt uvæsentlig. Den uerfarne herre vil typisk, ser man ofte, sætte slipsenålen for lavt. Og det er da heller ikke helt dumt hvis man ser på slipsenålens praktiske formål. For det er da meget lettere at holde slipset fra desserten, hvis slipsenålen holder slipset fast længere nede. Men regler herom dikterer noget andet. Hvis du vil opnå den korrekte placering, så sæt slipsenålen ud for lommen på jakken, og eventuelt skjorten. Reglen siger ’en slipsenål skal sidde ud for lommen, hvad der svarer til, mellem tredje og fjerde skjorteknap.’

Slipsenåle i Dansk Design

Slipsenåle fra BalderClothes er i dansk design. Det er derfor at vi kan garantere, at kvaliteten er i top. Her på BalderClothes får du markedets fineste slipsenåle, og så til en pris, hvor alle kan være med. Pift dit outfit op med en slipsenål, der lever op til sit ansvar, om at holde slipset på plads. Men også en slipsenål, der kan forfine dit look så meget, at du ikke behøver at udskifte dit yndlingsslips med en butterfly, selv når du skal til bryllup. Er du også helt vild med slipsenåle, så er der ikke andet for, end at lægge din favorit i kurven med det samme, og få bestilt til din adresse. Vi garanterer, at din pakke er sendt afsted indenfor 24 timer. Og du kan forvente at modtage din nye slipsenål allerede indenfor 1-2 hverdage.

Slipsenåle i kvalitet fra BalderClothes

En slipsenål, også kaldet en slipseholder er en fantastisk lille detalje, som giver det sidste touch på mandens jakkesæt eller generelt når slipset er en del af outfittet. Med en slipsenål føler du dig velklædt til enhver lejlighed, og der findes slipsenåle til enhver smag. Hos BalderClothes finder du billige slipsenåle, også med gravering, der fuldender der elegante look. Du kan købe slipsenåle i mange varianter, og vi har her forsøgt at samle nogle af vores favoritter, hvilket betyder at du både kan få nåle i guld og sølv. Når du bestiller din slipseholder hos BalderClothes, så går vi strakt i gang med at pakke den, og du vil få den tilsendt hurtigst muligt – vi ser frem til at pakke din nye slipsenål.

Slipsenåle – Et fedt tilbehør!

Hos BalderClothes har vi et udvalg af billige slipsenåle, som vi synes, enhver mand bør have i garderoben. Ikke nok med at en slipsenål er praktisk, så er den også et lækkert lille tilbehør, som kan sætte et fint og personligt præg på dit look. Vi synes sagtens, at en slipsenål kan bruges til et fint arrangement som fx et bryllup, eller en mere hverdagsagtig ting som en almindelig dag på kontoret. Her afhænger det helt af, hvordan resten af ens outfit ser ud.

Slipsenåle til enhver lejlighed

Hvad end du skal til fest, eller du bare skal tilbringe dagen på kontoret, så har vi en lækker slipsenål til dig! Vores slipsenåle er lavet i stål, og fås i farverne guld og sølv, så der er noget til enhver smag. Materialet gør, at de er super lette og derfor ikke føles tunge, eller som om de tynger ned i dit slips. Med en slipsenål sikrer du dig, at slipset bliver på sin plads hele dagen og ikke ender i uheldige ting ved middagsbordet, som fx suppen. De er enkle i designet og har blot en fin gravering, der gør, at de skiller sig lidt ud fra en almindelig slipsenål med en helt glat overflade.

Placeringen af slipsenålen

Nu tænker du nok, at det er ligegyldigt, hvor på slipset du placerer slipsenålen, men det er det faktisk ikke helt. Hvis den sættes for højt på slipset, ser det dumt ud og sættes den for lavt, får slipsenålen ikke den opmærksomhed, den fortjener. Vi anbefaler derfor, at du sætter slipsenålen i nogenlunde samme højde som lommekluden. Herved opnår den mest effekt rent praktisk set, samtidig med at den sidder pænt på slipset. En slipsenål er det ultimative accessoires til dit slips. Det er en elegant smykkelignende genstand, der oprindeligt set også tjener et vigtigt praktisk formål.

Få din maskuline udstråling frem

Det er flot elegant, uden at miste sin maskuline udstråling. Slipsenåle fås i mange forskellige varianter. Her på BalderClothes, har vi både modeller i guld og sølv. De er alle sammen udstyret med unikke detaljer, der får dig til at skille dig ud uanset om du befinder dig på kontoret eller til en fest. Oplev en slipsenål i klassisk stil, men med detaljer, der med garanti, ikke ser kedelige ud, på et ellers neutralt jakkesæt.

Motiv med sten og udskæring

Vi har slipsenåle med en lille glimtende sten, der giver slipsenålen, og dit look, en eksklusiv karakter. Vi har enkle slipsenåle, med færre detaljer. Det kunne f.eks. være vekslen mellem mat og blankt sølv. Derudover har vi de lidt mere unikke detaljerede slipsenåle, med eksempelvis riflede kanter, eller bølgede kanter. Sådanne slipsenåle er opbygget af mere end et delellement, der giver dybde i nålens ydre. Forkæl dig selv, eller en du holder af, med en slipsenål. Det kan få ethvert outfit helt op på hollywoodniveau. Rock det eksklusive look til færdigt resultat med en slipsenål, dine venner vil misunde! Såfremt du har et par stykker, kan du jo evt. låne dem nogle til events, så i ser lidt mere ens ud, hvis dette ønskes.

Slipsenålens praktiske formål

Slipsenålens fornemmeste opgave er at holde slipset på plads. Det er derfor, at en slipsenål også går under navnet en slipseholder. Den sørger i al sin enkelthed for, at slipset bliver, hvor det skal, og ikke flagre, hvis du bøger dig forover. Den holder slipset på plads, så du ikke risikerer at dyppe slipset ned i maden. Derudover kan du let, i en hurtig vending, komme til at svinge slipset ud til siden. Det er du også ude over, når du bærer en slipsenål. Så behøver du ikke selv kigge ned at dig selv, for at kontrollerer om slipset følger knappelinjen på skjorten. Med en slipsenål holder du dit looks symmetriske udtryk hele aftenen. Og du skal ikke tænke på om du kommer til at dyppe slipset ned i desserten.

Slipsenål – information om materiale

På BalderClothes har vi slipsenåle i guld- og sølv look. De er fremstillet i materialet rustfri stål. Det er et materiale, der har mange fordele. Det er et let materiale. Det bevirker til, at du ikke vil opleve at blive tynget fra brystet, hvor slipsenålen sidder. Skjortens facon, vil altså heller ikke påvirkes at brugen af slipsenål. Derudover er materialet nikkeltestet, så allergikere uden problemer kan benytte slipsenålene. Nikkel er jo, som de fleste nok ved, ikke sundt for nogle mennesker. Derfor er det også en af de ting, der er særligt vægt på, ved fremstillingen af netop vores slipsenåle.

Slipsenålens placering

Når du tager din slipsenål på, er placeringen ikke helt uvæsentlig. Der er nemlig mange, der har en markant holdning til netop dette. Det er vigtigere end man tror at følge de uskrevne regler indenfor placering af slipseholdere, heriblandt slipsenålen. Slipsenålen skal sidde umiddelbart lige ud for lommen på jakken, eller eventuelt skjorten. Det vil sige at slipsenålen tilnærmelsesvis flugter med lommekluden, hvis man bærer sådan en.

Sådan skal en slipsenål sidde!

Det siges også, at slipsenålens placering er korrekt, hvis den sidder imellem tredje og fjerde skjorteknap. Længden på din slipsenål er, fuldstændig ligesom placering, heller ikke uvæsentlig. Nej en slipsenål skal ikke være længere tre fjerdedele af slipsets bredde. Det er kun andre former for slipseholdere, f.eks. en slipsekæde, der må gå hele vejen på tværs af slipset. Men modsat på slipsenålen heller ikke være for kort. En slipsenål, skal være over 2,5 centimeter lang.

Slipsenål – den perfekte gave

Er du på udkig efter en gave, af en eller anden slags, så er en slipsenål ikke et tosset valg. Uanset om du skal til fødselsdag, konfirmation, eller har brug for den perfekte julegave, så vælg en slipsenål fra BalderClothes. Selv til Valentins gave, kan vi anbefale dig at forkæle din udkårne med en slipsenål. Det er en gave man kan beholde hele livet, og han vil tænke på dig, hver gang han bruger den. Han vil tage den på de dage, der betyder allermest for ham, nemlig familiens mærkedage, eller andre vigtige dage i hans liv. Det er en gave, han helt sikkert vil blive glad for, mange gange, da det er en tidløs accessoires, han kan tage på igen og igen.

Hold slipset rent med en slipsenål

Har du prøvet at rengøre et slips selv efter pletter og smuds? Det er ikke spor sjovt, og man sveder ukontrollerbart undervejs ved de lidt dyrere slips. Det er dog noget, som hyppigt indtræffer før eller siden isæt ved middagsbordet. Du sidder og spiser, og slipset kommer i vejen. Enten smider du det over skulderen, eller også holder du det væk og spise med en hånd. Ingen af delene er særligt optimale, og det virker ikke særligt gennemført, når du sidder ved bordet til selskab.

Løs et hverdagsproblem for slipsebærer

Med en slipsenål er du et godt stykke på vej til at forebygge det problem. På denne måde holdes dit slips på plads, og du kan spise i fred. Og er det ikke blot, hvad vi alle ønsker? At kunne spise vores mad uden at få et slips ned i det? Med slipsenålen sidder det som det skal til events, middage, dates, det hele. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt det sidder skævt, eller hvad du gør, når du skal spise. Forebyg pletter og smuds ved at garderer dig med en slipsenål fra BalderClothes.

Find et slips til din slipsenål

Du skal jo have et slips før slipsenålen, så hvorfor ikke tage et kig rundt på siden og finde dit slips? Du får alt fra moderne til klassiske slips i dansk design til gode priser. Hvad med et mørkt helfarvet slips til din guldslipsenål? Eller måske et lyst slips med motiv til din slipsenål i sølv med bølger? Pointen er, at vi har slips til enhver profil og derved enhver herre og gentleman. Vi har altid gode kombinationer i slips og slipsenåle, og alt sammen forbindes af en god pris til dig.

Levering fra de bedste leverandører på markedet

Vi finder de bedste leverandører, således vi kan give dig de bedste priser. Vi tester og tjekker ligeledes vores produkter grundigt, og du kan vide med sikkerhed, at din slipsenål har været til inspektion af os. Det er et tilbehør, der holder meget længe, og som du bliver utrolig glad for. Du vil undre dig over, at du ikke for længst erhvervede dig en slipsenål. Her vil du opdage, hvor god dens funktionalitet egentligt er. Dit slips vil takke dig, og du vil sætte standarden blandt venner, familie, studiekammerater og kolleger. Stå stærkt med en slipsenål og slips! Husk også at kombinere alt dette med en solid skjorte. Dette er, hvad der binder det hele sammen i dit antræk. Skjorten dikterer slips og slipsenål, så vælg det bedste for dig.

Kombiner slipsenål og slips med skjorte i kvalitet

Din skjorte dikterer dit slips og din slipsenål derefter. Tag lige et kig på vores udvalg af skjorter i Tailormade – Premium og Signature. Vi har et bredt udvalg til dig af herreskjorter i kvalitet og til en god pris. De er alle lavet i blødt materiale og produceret til at sidde perfekt på alle former for mænd. Vi er alle forskellige, og derfor skal der være noget til os alle. Vi tror på, at du finder noget, som vil matche både slips og slipsenål helt perfekt.

×