Farverige business sokker til mænd

Stort udvalg af sokker i pakken fra BalderClothes

Vi er vilde med farverige strømper, og derfor har vi også valgt, at alle vores strømper kan købes i en 5-pak, så du hele tiden har et flot udvalg at vælge imellem. Det betyder faktisk også, at du næsten har nok til en hel uge – i hvert fald til ugens første fem dage. Så behøver du aldrig bekymre dig om at mangle et par lækre strømper i flotte mønstre.

Billig fragt med hurtig levering

Hos BalderClothes har vi selvfølgelig billig fragt, så det er bare med at få lagt strømperne i indkøbskurven, og så har du dem inden for ganske kort tid. Alle mænd fortjener strømper i lækker kvalitet. Og hvorfor så ikke vælge dem, der er lidt smarte?

formelle sokker flere på række stribede sokker
formelle sokker

Friske & moderne farvede strømper

Vores strømper er friske og moderne i farverne, behagelige at have på, og i en kvalitet, der sjældent ses på lignende varer. Strømper har flere funktioner. Det gængse, som at holde fødderne varme, ved vi alle sammen er vigtigt. Men derudover har strømper også en anden vigtig funktion. Nemlig at absorbere fugt og sved fra fødderne, og dermed forhindre lugt i fodtøjet.

Højt indhold af bomuld sikre kvaliteten

Vores strømper fra BalderClothes lever, med sit høje indhold af bomuld, stærkt op til ovennævnte vigtige funktioner. Hos BalderClothes er vi vilde med originalitet, kvalitet og farver. Skil dig lidt ud med et par friske strømper, der kan give dit look et personligt og kækt udtryk. De kan også sagtens bruges til et par lækre jeans, hvis man har lyst til at sætte lidt ekstra kulør på sit outfit til hverdag. Alle vores typer har en ensfarvet bund, så det kun er skaftet, der er mønstret – det giver et lækkert og gennemgående udtryk.

Strømperne – en del af dit outfit

Har du, som de fleste andre mænd, tendens til at lade dit outfit bestå af en trøje og et par bukser? Så er du bestemt ikke den eneste. Men det gør vi ikke! Du kan sagtens inddrage dine strømper i dit outfit. Med disse farverige og flotte modeller, har du de bedste muligheder for at friske dit look lidt op. Giv dit look et farverigt touch med et par af strømperne fra vores sortiment. Denne pakke består af 5 par strømper i forskellige, flotte farver. De er friske, og sprudlende med uden, at det bliver for meget.

Business sokker til hele ugen!

Med 5 par sokker har du lige præcis nok til en almindelig gennemsnitlig arbejdsuge. Bær dine sokker med stolthed, hver eneste dag. Du kan vælge hvilke farver der passer bedst til dit outfit den givne dag. Det er slut med gamle tennis sokker i sort og grå. Tilføj noget farve til tilværelsen med et par flotte strømper i fine, friske farver. Læg strømperne i kurven med det samme. Lad dit outfit få en ekstra finish, ved at matche dine sokker med et slips og eventuelt lommeklud. Se vores udvalg af slips og lommeklude her.

farvede strømper
farvede strømper

Strømper i fantastisk kvalitet

Alle vores strømper er lavet af en blanding af 75% Bomuld, 20% Nylon, 5% Elastan. Dette gør, at de er super lækre at have på! Det gør desuden, at de bliver utroligt holdbare og slidstærke, og de vil derfor kunne bruges i lang tid. Stoffet er lækkert og blødt at have på, så de ikke generer i skoene.

Produktspecifikationer

De sælges i pakker af 5 styks. De er dansk designet og i den bedste kvalitet. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at strømperne ikke vil tabe farve ved flere gange vask. Heller ikke elastikken vil blive ringere. Materialet er en blanding bestående af 75% bomuld 20% nylon og 5% elastan. Det er forholdet i materialeblandingen, der bevirker til at strømpernes holdbarhed er helt eminent. De har en slidstyrke ud over det sædvanlige, og du får altså nogle par strømper, du kan få glæde af længe. Størrelsen på strømperne i pakkerne af 5 styks er Onesize.

Stor alsidighed & pasform

De passer en bred vifte af gennemsnitlige fodstørrelser. Normalt siger vi, at det er en størrelse 40-45. Men strømperne er jo fremstillet i elastisk materiale. Det vil sige, at størrelserne kan afvige en anelse fra anbefalingen. Så bruger du en halv størrelse fra eller til, passer de helt sikker også til dig. Strømperne er designet med en enkel og ensfarvet bund/fod.

Find et par business sokker til dit behov

Hos BalderCothes har vi et bredt udvalg af farvede strømper. Det er træls at fryse på fødderne og hvorfor skulle man også gøre det, når det er så nemt et problem at løse? Sokker er ikke blot praktiske, de er også super lækre. For mange er sokker noget af det første de forholder sig til om morgenen når de står op, for mange er de en standardrutine mere end et foretagende de tænker meget over. Farvede strømper er vigtige og gør en kæmpe forskel for os i vores hverdag, bl.a. for vores helbred.

Sæt kulør på hverdagen med farvede business sokker

Med at par af vores farvede strømper har du mulighed for at sætte lidt kulør på hverdagen. Slut med de kedelige sokker! Strømper med farver er meget mere friske at se på og kan virkelig give et pift til dit outfit – både til hverdag og fest. Der er knald på farverne, hvis du vælger et par af vores farvede strømper, hos BalderClothes. De skønne farver og figurer sætter lidt kulør på hverdagen og du kan nemt bruge dem til hverdag og fest. Sokkerne kommer i forskellige farver, så du nemt kan finde den tone eller nuance der passer til dit tøj.

farvede strømper
billigt modetøj

Strømper med noget at byde på

Farverde strømper er en eminent måde at give modspil til hverdagens ensformige og trivielle rammer. Støt dansk design og skil dig ud fra mængden gennem stilrene linjer og unikke konstruktioner. Med vores farverige strømper følger du ikke bare strømmen, som blind passager, men sender i stedet gennem et aktivt og bevidst valg et statement, og viser hvem du er. De farvede strømper passer perfekt til alle årets årstider, og er en fed måde at udfordre dig selv og vise din selvsikkerhed. Kombiner strømperne med resten af dit outfit, og skab en tydelig rød tråd i dine farvesammensætninger. En anden måde at skabe kohærens kunne også være ved at sammensætte sit outfit af samme mærke. Mulighederne er uendelige med vores udvalg af forskellig farvet strømper!

Passion for strømper

Hos BalderClothes er vi vilde med farver, originalitet og kvalitet. Derfor skal strømperne selvfølgelig også være i farver og oveni købet i den bedste kvalitet, der fås. Et outfit udgøres ikke kun af skjorter og bukser, et par strømper i flotte farver er med til at pifte ethvert outfit op. Så hvis du drømmer om et gennemført look, så gå på udkig i vores udvalg af farverige strømper, der supplerer dit outfit på en personlig og sjov måde.

Farverigt design

Alle vores strømper er designet i flotte farvekombinationer, der sætter et farverigt præg på ethvert outfit. Strømperne er for det meste gemt væk under bukserne og nede i skoene, og derfor tænker mange mænd ofte, at farven er da ligegyldig. Men her er vi uenige! Hos BalderClothes synes vi, at et par flotte strømper er en lige så vigtig del af ens look, som slipset er. Derfor har vi også valgt at designe dem i moderigtige farver, der giver lidt liv til jakkesættet.

Brug business sokker med jeans

De kan også sagtens bruges til et par lækre jeans, hvis man har lyst til at sætte lidt ekstra kulør på sit outfit til hverdag. De har alle en ensfarvet bund, så det kun er skaftet, der er mønstret – det giver et lækkert og gennemgående udtryk.


Farvede Strømper

Praktiske strømper

Vær kræsen helt ned til mindste detalje. Fuldend dit outfit med farvet strømper og vis omverdenen at du er bevidst om mulighederne indenfor alle beklædnings dele. Vi tilbyder farvet strømper til suveræne priser, så du ikke skal frygte for vinteren længere. Gør dit helbred en tjeneste og sørg for varme fusser med lækre og trendy kvalitetsstrømper af bomuld, nylon og elastene. Vi vil dine fødder det bedste, hvorfor vores sokker er både funktionelle og komfortable så du faktisk køber en vare du også får brugt! Tjek vores brede udvalg og find dine strømper i dag. Vi garanterer hurtig levering, så vi er sikre på at dine fødder ikke lider overlast!

Farvede strømper kombinerer fantastisk med alt

Farvede strømper er væsentlig sjovere at have på og er super gode at kombinere med klassiske farver, som sort, grå og navy. På den måde skaber sokkerne kontrast til resten af tøjet, hvilket kan give lidt mere kant til dit look. Sokker er naturligvis et absolut must-have i skavet og du kan ikke undvære dem. Derfor synes vi også det er vigtigt at du investerer i strømper der har en super lækker kvalitet og som er fremstillet i et kvalitets materiale. I vores sortiment af farvede strømper har du mulighed for at finde sokker der er lækre at have på og som samtidig kommer i fantastiske og livlige farver. De er perfekte til både hverdag og fest.

Strømper til brug hele året rundt!

Vores strømper kan både bruges om vinteren og sommeren. Intet er så fedt som et par sommerfriske strømper. Til det klassiske jakkesæt er strømperne også perfekte, da de hurtigt kan give et lille pift til det meget klassiske look. Selvom sokkerne ofte nedprioriteres kan de være med til at give din fødder øget velvære eller skabe sammenhæng i din påklædning.

Farvede strømper til herrer

Her på BalderClothes synes vi det er vigtigt at du tager hånd om dine fødder, og iklæder dem lækre materialer. Derfor kan du her på siden finde vores sortiment af farvede strømper til mænd. Vores styles kommer i forskellige farver og nuancer, så du får strømper der passer til alle outfits og begivenheder. Vi synes nemlig ikke at strømper behøver at være kedelige, bare fordi de er praktiske.

Skab en rød tråd mellem dine strømper

Du kan sagtens skabe en fed kontrast eller en rød tråd med et par af vores strømper. Skal du eksempelvis i byen, så kan et par farvede strømper der matcher habitjakken får dig til et fremstå stilfuld og super moderne. De fleste af sokkerne er fremstillet i blødt bomuld kombineret med elastisk materiale, som tilpasser sig dine fødders form.


Luksus strømper

Dine fødder fortjener det bedste og med luksus strømper får du netop det! Træk tæerne i stilfulde og behagelige kvalitetsstrømper af eminent kvalitet, og værdsæt dine sokker som aldrig har prøvet før! Disse strømper henvender sig til alle mænd der ønsker strømper med x faktor og ekstra kvalitet. De er til den velovervejede og kræsne forbruger, som ved at strømper gør en forskel og ikke lader sig nøjes. Luksus strømper er til ham som forlanger det bedste!

Hos BalderClothes finder du kun sokker i den absolut bedste kvalitet. Vi ved hvor vigtigt det er at passe på din fødder og sørge for at de har det godt nede i skoene. Derudover kommer vores strømper i nogle super fede designs, som helt sikkert vil ære med til at give et ekstra pift til dit outfit.

Stil krav til dine strømper

Vi kender alle til strømper som sidder dårligt, kradser eller irriterer. Alle strømper er ikke lige behagelige og dem som ikke er, bliver ofte et tilbagevendende emne i løbet af dagen. Skal du sikre dig selv den bedste oplevelse med dine strømper bør du derfor overveje at investere i luksus strømper. Selvom sokker er mindre synlige end mange andre dele af vores outfit, er det på sin at stille krav til vores oplevelse med dem – som vi gør med alt andet. At strømper ofte er diskrete og mindre synlige, øger blot vores krav til komfort.

Strømper skal føles behagelige og det gør garanterer vi at vores strømper gør. Foruden perfekt pasform sørger de for at holde dine fødder varme. Strømper skal føles rare for huden og give dig en oplevelse af nydelse.

Bedste strømpeoplevelse med strømper fra BalderClothes

Går du op i detaljer og vil du det bedste for dig selv, så er luksus strømper det du søger. Du får kvalitetsstrømper med enkelt og klassisk design, som sørger for at dit outfit er gennemført fra top til tå! Disse strømper sikrer en behagelig strømpeoplevelse og er til hverdagsbrug eller anvendelse ved finere anledninger. Der er ingen tvivl om, at luksus strømper er rare at have i baghånden, når du skal bevæge dig ekstra meget eller ud at spise med ægtefællen. Mænd som investerer i denne type af strømper ved, at luksus ikke altid handler om forkælelse. Luksus er en nødvendig, hvis man prioriterer sig selv. Luksus strømper er et luksusprodukt, fordi materialerne komplimenterer hudens bløde og følsomme overflade og sikrer at du får en god oplevelse. Sæt pris på dit valg og gør det bedste for dine fødder.

Strømper i et fedt design

Hos BalderClothes får du ikke bare et par strømper i en super lækker kvalitet – du får selvfølgelig også et super fedt design. Vores strømper kommer i nogle super lækre farver, som let kan sætte kulør på din hverdag. Strømperne er med til at give et ekstra pift til dit outfit og du kan style dem op og ned som det passer dig. Du kan vælge et par farverige strømper, hvis du ønsker et par med lidt mere “gang i”. De kan sagtens indgå i et farverigt outfit, men du har også mulighed for at sammensætte strømperne med et mere klassisk look. Hvis dit tøj har mere neutrale farver, kan strømperne være en god måde at skabe lidt mere kontrast på. De flotte farver skaber mere liv og giver dig et unikt præg.

Luksuriøse materialer

Hos BalderClothes fremstiller vi strømper i en super lækker kvalitet. Det bløde materiale er behageligt at have på og irriterer hverken fødderne eller huden. Hvis du gerne vil give dine fødder lidte ekstra forkælelse, så er disse modeller helt sikkert vejen frem. Vi synes helt sikker at dine fødder fortjener det bedste, og det er præcis det du får med vores luksus modeller. De stilfulde og behagelige strømper er fremstillet af de bedste materialer. Den eminente kvalitet er super lækker at have på og sidder perfekt på foden. Vores luksus strømper henvender sig til alle mænd der ønsker et par strømper med lidt ‘ekstra’ og som kommer i et fedt design. Strømperne er til den kræsne forbruger som ikke vil gå på kompromis med design eller kvalitet. Luksus strømper er til ham som forlanger det bedste! Hos BalderClothes finder du kun sokker i den absolut bedste kvalitet. Vores lækre og moderigtige design vil med garanti være en værdifuld tilføjelse til dit skab. Tag et kig på vores sortiment og find dem der passer bedst til dig og din personlighed.

Strømper i fantastisk kvalitet

Alle vores strømper er lavet af en blanding af 75% Bomuld, 20% Nylon, 5% Elastan, som gør, at de er super lækre at have på! Det gør desuden, at strømperne bliver utroligt holdbare og slidstærke, og de vil derfor kunne bruges i lang tid. Stoffet er lækkert og blødt at have på, så de ikke generer i skoene.

5-pak strømper – så der altid er noget at vælge imellem!

Vi er vild med farverige strømper, og derfor har vi også valgt, at alle kan købes i en 5-pak, så du hele tiden har et stort udvalg at vælge imellem. Det betyder faktisk også, at du næsten har nok til en hel uge – i hvert fald til ugens første fem dage. Så behøver du aldrig bekymre dig om at mangle et par lækre af slagsen i flotte mønstre. Hos BalderClothes har vi selvfølgelig fri fragt, så det er bare med at få lagt strømperne i indkøbskurven, og så har du dem inden for ganske kort tid. Selvom strømper ikke umiddelbart virker særlig vigtige, er de faktisk ret væsentlige i en hver mands garderobe. Dels holder de fødderne varme, og dels reducerer de sved og sørger de for, at man slipper for sure tæer. Og så gør det da ikke noget at de er lidt fikse samtidig.

Få glæde af disse flotte og solide strømper i lang tid

Et outfit udgøres ikke udelukkende af bukser og en trøje. Pift dit look op med et par changerende. Gør strømperne til en del af dit outfit og vælg nogle flotte farver, der gør dig glad. Denne pakke med 5 par strømper er både flotte, farverige og stilrene. De er spraglede uden, at det bliver for meget. Det er en pakke af 5 forskellige par strømper, der alle har det til fælles, at de er super alsidige. De kan både bruges sammen med bukser og shorts i forskellige farver. Og så er det bare nogle lækre strømper i god kvalitet. Det kan både mærkes, når man har dem på, og ses. For eksempel ved, at de ikke mister farven og bliver støvede og kedelige at se på med tiden. Sæt lidt farve på tilværelsen, og skift de sorte og grå tennis sokker ud med et par friske farverige kvalitets strømper. Her hos BalderClothes er vi vilde med kvalitet, originalitet og ikke mindst farver. Giv dit klassiske og pæne outfit et ekstra touch, og tilfør en lille lækker detalje i form af et par friske, farvede strømper.

5-pak Strømper – Altid nogle af vælge imellem

Her hos BalderClothes er vi vilde med farverige strømper. Det er derfor vi har valgt, at hele sortimentet af strømper, kan købes i en pakke af 5 styks. Så har du strømper nok til en almindelig gennemsnitlig arbejdsuge. Og så har du de bedste forudsætninger for at komme afsted med et personligt og kækt outfit hver eneste dag. Ikke blot til hverdag anbefaler vi vores strømper. Nej også til fest, og andre finere events, kan de ikke andet end anbefales. For det første fordi de er så fantastiske at have på. Men ikke blot derfor. Vi hos BalderClothes har nemlig også et stort udvalg af slips og lommeklude. Fuldend dit look, ved at matche dine strømper til dit slips og lommeklud. Så er du helt sikker på, at du kommer afsted med et personligt og gennemført udseende. Se vores store udvalg af slips her.

Produktinformation

Ved køb af strømper på BalderClothes.dk får du en pakke med 5 par strømper. De er fremstillet i en materialeblanding bestående af 75% bomuld 20% nylon og 5% elastan. Det er materialet og fremstillingsmetoden, der giver den slidstærke robusthed, der gør at strømperne bare holder lidt længere. Når du køber en 5-pak strømper har du glæde af dem i flere år. Kvaliteten er i top. Det mærker man tydeligt når man tager strømperne på. De sidder bare lige som de skal, og vil ikke give sig, eller blive løsere i elastikken, når man har haft dem på i løbet af dagen. Det er Dansk design. De friske farver ser måske eksotiske og sprudlende ud. Men hvorfor ikke bare overfører den fyndighed til det, til tider grå, Danmark. Størrelsen er en Onesize, og passer langt de fleste mænd. Vi siger normalt at de egner sig til mænd med fødder i størrelse 40-45. Men det er mål, der tages med et gran salt. Strømperne er jo trods alt i et elastisk materiale, så ligger du i halve størrelser enten fra eller til, passer de også dig.

Mangefarvede strømper fr BalderClothes

Det, at strømperne er designet med en ensfarvet fod gør, at der kommer et lækkert gennemgående udtryk i strømperne, så det ikke er det rene rod. Skaftet er der, hvor de sjove sker. Her kommer flere forskellige farver i spil, og kan giver det sjove og moderne farvespil. Er du også helt pjattet med de fine farverige strømper, så læg dem i kurven, og få dem bestilt med det samme. Vi sender din ordre indenfor 24 timer. Og du kan forvente at modtage pakken på din adresse allerede 1-2 hverdage efter bestilling.

Billige strømper i kvalitet til unik pris

Hos BalderClothes finder du strømperne til dit næste look samt eksisterende outfit. Dette er farverige strømper, som typisk er meget populære i sommerperioden. Vi er så heldige at kunne tilbyde dig billige strømper i høj kvalitet! Blot 89 DKK for 5 stk. sommerstrømper i slidstærkt materiale til alle lejligheder i de lysere perioder. Derudover har vi hurtig levering, så du får din vare hurtigst muligt, og bestiller du inden kl. 16.00 ankommer varen endnu hurtigere! Du får kvalitet til en noget nær unik pris til at tilføje til din herregarderobe.

Tøjkombinationer du skal undersøge

Herrestrømper fra BalderClothes tager sig bedst ud i de lysere perioder og gerne om sommeren, så du kan vise dem frem. Strømperne går godt sammen med business shorts, af hvilke vi har tre slags i henholdsvis grå, blå og sort i størrelserne medium og large. Dette er suit shorts, som er lavet til at fremstå fantastisk og med god komfort. Stå stærkt til sommeren med disse fantastiske og flotte strømper, som du vil få gavn af mange år ud i fremtiden, hvis du passer på dem. Stå stærkt med et par business shorts og strømper i flot design med din sommerskjorte, og så er du klar til at gå sommeren eller ferien i møde med stil.

Brug strømpernes alsidighed til at holde skjorten på plads

En anden kombination er skjorteholderne. Her fører vi to slags. Det er dog den traditionelle variant til 199 DKK, som er relevant her. Dette par monteres nemlig på sokkerne, hvorfor det er vigtigt at have sokker, som kan holde til det. Det hele skal sidde behageligt, og når du har gået hele dagen med dit outfit, bør du ikke have mærker og andet fra dit tilbehør. Strømperne sidder perfekte i sig selv omkring in fod, men det er også vigtigere med et par strømper, som kan holde til monteringen, og til at du jævnligt monterer skjorteholderen. Disse skal nemlig sidde i strømperne lige ved anklen. De er nemme at montere og justerer efter behag, men vigtigst af alt – i forhold til strømperne – så tager de ikke skade af det.

Bliv klar til ferien

Hvad enten der er tale om dan danske sommerferie, eller du skal udenlands ned sydpå, så har du muligheden for at pakke flere par strømper i fantastisk design og komfort. Præcis den slags, der tager sig godt ud i et par gode business shorts, en polo/skjorte og et par solbriller på ferien. Sæt standarden når du tager på ferie såvel som, når du bevæger dig ud herhjemme. Med 5-pakken fra BalderClothes er du altid klar til arrangementer af enhver karakter.

Strømper i Dansk Design

Vores strømper er produceret i dansk design nøjagtigt ligesom resten af vores sortiment, og det er vi utrolig stolte af! Brug dem til sommerfesterne, til kontoret, i skolen eller bare i privaten, og med fem stk. er du dækket ind til alle arbejdsdagene i ugen! Vores leverandører har gjort et godt stykke arbejde med at producere nogle flotte designs, som er i tråd med BalderClothes identiteten med stilfuldt herretøj. Find dine strømper i stilfuldt design hos os til en konkurrencedygtig pris.

Strømper i perfekt pasform

Vi vurderer strømperne til helt naturligt at passer en størrelse 40-45, men da der er stræk i, giver det flere muligheder for andre størrelse. Her er de meget dynamiske grundet materialet. Strømperne er produceret i 75% bomuld, 20% nylon og 5% elastan. Alt dette giver strømperne en solid kombination af blødhed, en fin og glat overflade samt en elasticitet, der er helt fantastisk. De er også emme at vaske og holde rene. Her taber de ikke farverne, og deres materiale er af slidstærk karakter, så de burde kunne holde et rigtig godt stykke tid. Derfor er det dog vigtigt stadigvæk at passe på dem, som du ville ethvert andet par kvalitetsstrømper.

Farvede strømper med attitude

Det ternede mønster er hvad, der giver strømperne sit iøjnefaldende og charmerende look. I 5-pakken får du således fem forskellige designs, som du kan vælge imellem i løbet af ugen. Du har det farvede i blå, grøn og rød i forskellige nuancer, som er en lidt mere blandet variant. Næste variant er de mere afdæmpede slags i farverne sort og grøn. Disse farver er mere konventionelle i deres sammenhæng og blander sig meget godt i naturlige omgivelser, kontra de foregående par, som er mere urbane. Tredje par strømper har farverne gul, rød, brun, sort og grå. Dette er en stærk farvekombination fra det varme til et kolde i en stærk kontrast. Perfekte til de lyse perioder. Den fjerde type af strømper er det rene sæt af sommerstrømper, som kommer i meget lyse farver. Gul og blå i forskellige lyse nuancer danner rammerne om nogle meget flotte sommerstrømper, der passer godt til beige shorts og poloshirts. Sidste par strømper er dem i farverne blå, rød, brun, lilla og blå. En solid farvekombination som er tilpas afdæmpet til, at man kan bruge dem hele året rundt.

Derfor skal du vælge strømper fra BalderClothes

Du skal vælge strømper fra os, fordi kan tilbyde dig strømper til en konkurrencedygtig pris og i kvalitet. Vi sørger for, at du får den bedste kvalitet til rådighed. Strømperne er desuden meget alsidige, så du kan bruge dem, hvornår det skal være. Vi tilbyder også god mulighed for at finde tøjkombinationer med strømperne, som matcher. Alt skal sidde godt, og her kan vi altså hjælpe dig på rette vej. Tøv derfor ikke med at bestille dit par strømper i dag! Vi ekspederer dine ordre hurtigst muligt og gør den klar til afsendelse.

Lækre strømper – lækker service

Det at yde den bedste service for vores kunder, er noget vi hos BalderClothes lægger stor vægt på. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål. Så har du behov for henvendelse til os, så tøv ikke med at kontakte os. Vores personale er til rådighed alle dage fra 9-22. Er du blevet lige så vild med de farverige strømper i 5 pak, som vi selv er. Så læg dem i kurven, og få dem bestilt med det samme. Vi sender pakken indenfor 24 timer. Og pakken vil være leveret på din adresse allerede indenfor 1-2 døgn, på almindelige hverdage.


×