Vælg vores Carbon Tee til din garderobe

Vores T-shirt – Carbon Tee er lige det, du står og mangler, såfremt du kan lide slidstærke T-shirts i kvalitet naturligvis. Dette er en af vores Premium T-shirts, og den yder en fantastisk pasform til dig Dette gælder således også, hvem du kunne finde på at købe den til. Dens alsidige design og pasform egner sig nemlig perfekt til gaver til venner og familie. Denne sælges som en 10-pak. Så kan du købe dem til dig selv og have en til alle begivenheder og daglig brug. Det giver også rig mulighed for at splejse sammen og købe dem som en gruppe.

Dynamisk kvalitet og stræk

Du kan også bruge dem som gave til et arrangement. Carbon Tee er fremstillet i slidstærkt tætsiddende materiale i form af 95% bomuld og 5% lycra. Det betyder, at de yder perfekt komfort samt stræk. Du kan have denne T-shirt på hele dagen uden at føle ubehag, og den er samtidig strækbar. Dette blot øger dens slidstærke design. Vælg mellem en bred vifte af farver og størrelser. Så finder du den løsning, som passer til lige netop dine behov.

Vælg vores Classic Tee for klassisk T-Shirt design

Med vores Classic Tee ved du præcis, hvad du får, og det er en alsidig strækbar T-shirt i slidstærkt materiale. Brug den til noget nær alle uformelle begivenheder og mærk, hvordan den sidder behageligt og let på kroppen. Den giver kroppen luft og plads til at ånde. Den kommer også i det klassiske T-shirtdesign med lange ærmer og den runde hals. Pasformen er fremragende og til alle former. Vores udvalg af farver giver dig mulighed for at vælge netop din type Classic Carbon T-shirt. Med 10 stk. er du dækket ind til hele ugen.

Perfekt til den stillesiddende

Det er det perfekte antræk til programmøren, arkitekten, designeren og meget mere. Ganske enkelt alle steder, hvor man sidder og arbejder ved et skrivebord i lange perioder. Dette er nemlig en T-shirt, som er perfekt til kontorbrug, og den holder sin glans efter mange vask. Du har dem derfor alle i lang tid ud i fremtiden ved normalt daglig brug. I sandhed en stærk og alsidig T-shirt til en fordelagtig pris, ser man på pris pr. stk.

Vælg vores Classic V-Neck som den selvsikre herre, du er

En god, moderne V-Neck. Et sikkert valg, som ofte forbindes med den selvsikre mand, som har styr på tingene og ved, hvad der ser godt ud på ham. V-Neck er en udskæring, der går imod traditionerne med den runde hals. Den fremhæver mere af din nedre hals og bryst alt efter typen. Det er en T-shirt i fantastisk pasform og i godt materiale. Disse V-Neck T-shirts fås i den klassiske sorte og hvide variant. Det er en basic variant, som er god at have i garderoben. Du er altid dækket ind med en Classic V-Neck, når du ikke ved, hvad du skal have på. Hav den ligeledes på under din blazer på kontoret i de koldere måneder. Den smalle udskæring fjerner fokus fra bredden af din krop og fokuserer i stedet på midten. Classic V-Neck er fremstillet i 100% bomuld. Du får derfor en særdeles blød og behagelig T-shirt, som du kan bruge til et hav af anledninger. Med 10 stk. er du således dækket ind til enhver lejlighed i løbet af ugen samt til daglig brug.

Vælg vores T-Shirt – Deep V-Neck for dets unikke stil

Er den klassiske V-Neck ikke nok for dig, har vi en Deep V-Neck, som tager konceptet et skridt længere. Du får således en dybere udskæring, som fremhæver dit bryst endnu mere og din midte på en stilren måde. Det siger noget om din personlighed, og viser dig som den selvsikre moderne herre, du er. Med en blanding af bomuld og viskose får du et slidstærkt produkt i ultra-behageligt design og fremstilling. Kombiner evt. disse Deep V-Necks med et par lækre business shorts eller nogle jeans eller chinos. Blot det passer i farven med din Deep V-Neck og omvendt. Denne fås ligeledes i farverne hvid, sort og Oxford-grå. Du kan vælge dem fra størrelse small til 2 ekstra large.

Vælg vores Deep Cut Tee T-shirt I afslappet design

Her får du det bedste fra begge verdener ved, at udskæringen er dyb som i en V-Neck, men halsen er rund. Dette er ligesom i en klassisk T-shirt. Denne T-shirt sidder samtidigt løst og behagelig på kroppen og yder derfor maksimal komfort. Det er i sandhed en meget casual T-shirt. En T-shirt som i sig selv er blevet meget moderne i mandens garderobe nu til dags. Du får et ikonisk design, som kan bruges hele året rundt. Det pryder dog især sommeren med dens elegance. Hop med på den seneste mode, som er en Deep Cut Tee i løst fit og behagelig pasform. Dette er en af BalderClothes fineste og et ekstremt populært valg.

×