Tailormade – Premium skjorter i et lækkert design

Bag disse skjorter er skrædderen, Tailormade. Vi er super glade for denne skrædder, der altid leverer varen i allerhøjeste kvalitet. Vi har på ingen måde lyst til at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter, og dette ses også tydeligt på vores Tailormade – Premium skjorter. Her er designet i top, og man bemærker hurtigt, at der er lagt stort fokus på en flot finish og et lækkert udtryk.

Det er med stor tilfredshed, at vi kan tilbyde skjorterne i konkurrencedygtige priser i relation til en solid kvalitet. Dette er, hvad BalderClothes handler om. Kvalitet til gode priser med hurtig levering og god kundeservice! Bestil din skjorte i dag og modtag den med lynets hast. Vi ved, at du bliver glad for din nye skjorte langt ud i fremtiden.

Tailormade – Premium i forskellige typer stof

Med mange skjorter liggende i skabet kan det hurtigt blive det samme, man har på igen og igen. Det behøver dog ikke altid være tilfældet, hvis du spørger os. Vores Tailormade – Premium skjorter er lavet i forskellige typer af stof, så der er noget til enhver smag. Hvad end du er mest til bomuld, mere til en blanding af bomuld og polyester eller noget helt tredje, så er vi sikre på, at vi har en skjorte, der kan opfylde lige netop dine behov. Udover de forskellige materialer fås vores Tailormade – Premium også i forskellige farver, så du har lidt at vælge i mellem. Hvis du er i tvivl om, hvilken skjorte fra vores Tailormade – Premium kollektion du skal have, så frygt ej!

Du har altid ret til at prøve skjorten derhjemme og sende den retur helt gratis, hvis den ikke lige er, som du gerne vil have den. Tailormade skjorter er for dig, der går op i kvalitet. Materialerne på vores Tailormade skjorter er usammenlignelige. Det kan både ses og mærkes, når du har skjorten på. Det er derfor, at Tailormade skjorterne er vores Premium Skjorter. Alle vores Tailormade Skjorter er i den model, der hedder mordernfit.

Det er den klassiske skjortemodel, der følger tidens mode. Tænker man på en klassisk, pæn herreskjorte, er den helt sikkert i modellen mordernfit. Vores Tailormade Skjorter har også alle det tilfælles, at de er skræddersyede i de bedste stoffer. Vi har Tailormade Skjorter i forskellige materialeblandinger, lige fra 100% bomuld, til silkeblandinger, med op til 40% af den fineste silke.

Vælg en Tailormade Premium Skjorte til hverdag og fest

Selvom vores Tailormade Skjorter er af ganske fine stoffer, er de ikke så sarte, at det, på nogen måde, kan skabe besvær. Alle Vores Tailormade Premium Skjorter, kan vaskes i en almindelig vaskemaskine. De er i øvrigt designet til ikke at krølle. Du slipper helt for besværet med at rende frem og tilbage fra renseriet, for derefter selv at skulle hjem og stryge. Følg blot vaskeanvisningen i skjorten, så er du sikret en ren skjorte uden besvær. Skjorten vil ikke tabe farve, og heller ikke ændres i faconen ved vask. Hænger du skjorten op på en bøjle, i våd tilstand, lige efter vask, og lader den tørre sådan, vil skjorten ikke krølle.

Vores skjorter er det vi kalder semistrygefri. Ved korrekt håndtering, bør de ikke skulle stryges. Men modsat er det klart, hvis du transporterer din skjorte i en kuffert, taske eller lignende, vil den naturligvis krølle. Har du brug for en skjorte til kontoret og til fest? Så slå to fluer med et smæk, med en Tailormade Skjorte fra BalderClothes. Skjorterne passer nemlig perfekt til begge lejligheder. Du får en skjorte med et maskulint cut, der får dig til at se velklædt ud. Og det er det vigtigste, både på jobbet og til festen, hvis du spørger os. Vores Tailormade Skjorter er designet med forskellige unikke detaljer.

De er klassiske, men uden at være magen til nogle af dem du ellers ser på kontoret eller i gadebilledet. De skiller sig ud med en lille fræk detalje, eller blot det veludførte håndværk. Og så er de bare i den bedste kvalitet. Skal du til fest eller ønsker du bare et lidt finere udtryk, kan du style skjorten med f.eks. et slips. Vi har på BalderClothes et stort udvalg af slips, der kan give dit look en lidt mere kant. Vælg dertil en slipsenål for at give looket en mere pyntet karakter.

Tailormade Skjorte som gave

Ved du ikke hvad du skal give din far, kæreste, bror eller en hel fjerde, i gave? Så lad os foreslå en skræddersyet Premium Skjorte. Det er en gave der er perfekt til alle situationer, både jul, fødselsdag, valentinsdag, bryllupsdag eller hvad end du lige mangler en gave til. Hvem ville ikke blive glad for en skjorte, man kan have på igen og igen. Lad din kære tænke på dig, hver gang han bærer skjorten.

Vi har Tailormades skjorter i flere forskellige typer. Vælg den farve, der passer perfekt til modtageren af din gave. Han vil helt sikkert blive glad for en gave, der fortæller ham, at han er en maskulin og stilren mand. Er størrelsen ikke lige i øjet, så fortvivl ej. Du har fuld returret indenfor de første 14 dage så du har mulighed for at sende pakke retur, f.eks. med henblik på at modtage en anden størrelse. Alt vores tøj er produceret i nøje udvalgte materialer, som giver en helt unik oplevelse og følelse. Vi har nøje designet vores skjorter, og givet dem et unikt design, og nogle ekstravagante detaljer til det kræsne øje.

Tailormade – Premium

Hos BalderClothes har vi et bredt udvalg af skjorter. Vi har alt fra forskellige mønstre, farver og endda forskellige pasformer. Vores Tailormade – Premium skjorter er alle lavet i modernfit, som gør, at de ikke sidder helt til, men stadigvæk har en pæn facon. Så hvis du ikke er så meget til slimfit skjorter, skal du helt sikkert vælge en skjorte fra denne kollektion!

Tailormade – Premium skjorter i et lækkert design

Bag disse skjorter er skrædderen, Tailormade. Vi er super glade for denne skrædder, der altid leverer varen i allerhøjeste kvalitet. Vi har på ingen måde lyst til at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter, og dette ses også tydeligt på vores Tailormade – Premium skjorter. Her er designet i top, og man bemærker hurtigt, at der er lagt stort fokus på en flot finish og et lækkert udtryk.

Med mange skjorter liggende i skabet kan det hurtigt blive det samme, man har på igen og igen. Det behøver dog ikke altid være tilfældet, hvis du spørger os. Vores Tailormade – Premium skjorter er lavet i forskellige typer af stof, så der er noget til enhver smag. Hvad end du er mest til bomuld, mere til en blanding af bomuld og polyester eller noget helt tredje, så er vi sikre på, at vi har en skjorte, der kan opfylde lige netop dine behov. Udover de forskellige materialer fås vores Tailormade – Premium også i forskellige farver, så du har lidt at vælge imellem.

Prøv skjorten først

Hvis du er i tvivl om, hvilken skjorte fra vores kollektion du skal have, så frygt ej! Du har altid ret til at prøve skjorten derhjemme og sende den retur helt gratis, hvis den ikke lige er, som du gerne vil have den. Skræddersyede skjorter i den lækreste kvalitet. Den veludførte finish kan både ses og mærkes, når man har skjorten på. Vælg en skræddersyet Premium skjorte, hvis du har brug for en skjorte, du har lyst til at tage på igen og igen. Skræddersyede skjorter i den lækreste kvalitet. Den veludførte finish kan både ses og mærkes, når man har skjorten på.

Vælg en skræddersyet Premium skjorte, hvis du har brug for en skjorte, du har lyst til at tage på igen og igen. Vi er meget glade og stolte, når vi omtaler vores Tailormade skjorter. Det er vores skræddersyet model, i den fineste kvalitet, Vores Premium skjorter. De fås i en række forskellige materialer og forskellige farver. Og så har de det til fælles, at det er super veludført håndværk.

Fantastiske skræddere

Vores skrædder, der syr vores Tailormade Premium Skjorter, kan godt være stolt af sig selv. Vi er i hvert fald stolte. Han producerer igen og igen skjorter, der oser af karakter. De er altid i allerhøjeste kvalitet. Fyldt med fine detaljer og udført med perfektion. Der er ikke en finger at sætte på det stykke arbejde han leverer. Du vil selv opdage at skjorten fremstår som noget helt særligt.

Vi har altså skræddersyede Tailormade skjorter til enhver smag. Både hvad angår materiale, og også farve. Vi har helt sikkert en Premium skjorte til dig, når du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv. En af vores forskellige varianter vil helt sikkert passe lige ind i din garderobe. De er nemlig lette at style med andre enkle items. Det kunne for eksempel være et par mørke eller grå business bukser. Og diverse simple lædersko. Der er et hav af muligheder, det er bare at bruge fantasien, og sætte sit eget præg.

Tailormade Skjorte – til enhver lejlighed

Der er ikke det selskab, vores skræddersyede Premium skjorter ikke passer ind i. Du kan bærer den med stor fornøjelse, både til hverdag og fest. En god herreskjorte er nærmest selvskrevet til hvert business møde. Men den gode skjorte er naturligvis mere en blot et glat stykke stof. Nej den rigtige skjorte kan i sidste ende være det, der gør forskellen i dit outfit.

Vores Tailormade Skjorter er et godt bud på en elegant og stilfuld skjorte. De fås i forskellige materialer, og forskellige farver. Flere af dem har sågar særlige detaljer, der gøre dem helt unikke. Lad dig selv skille dig ud fra mængden, og skab diversitet i klædeskabet, med en Tailormade Skjorte fra BalderClothes. Så kan du i hvert fald, med ro i sjælen, føle dig godt tilpas, når du træder ind i mødelokalet eller kontoret.

En alsidig skjorte til diverse brug

Men vores Premium modeller af skjorter, nemlig vores Tailormade Skjorter, er ikke kun velegnet til en hverdag på kontoret. Både til de lidt finere arrangementer kan en af disse, gøre dit look til det perfekt. Men også til de store fester. Flere af vores Tailormade Skjorter har nemlig en vendbar effekt nederst i ærmet ved handcuff knappen. Den kan vendes om, så knappen vender indad i skjorten. Herved kan Skjorten bruges både som en almindelig fin herre skjorte, men også bruges som manchetskjorte.

Du får altså en 2 i 1 skjorte ved køb af en sådan Tailormade Skjorte. Du kan derved bruge din ynglings skjorte, og føle dig godt tilpas, selv når du er i dit fineste dress. Har du et jakkesæt, og mangler en skjorte at bære under det, så giv siden et kig. Uanset hvilke suite du besidder, er der helt sikkert en Tailormade skjorte til dig. Er du til det helt enkle? Eller finder du det flot at skille sig lidt ud, med unikke detaljer? Så er du på rette spor.

Standard EU-mål og kanon kvalitet

Vi har særlige skræddersyede Tailormade Skjorter i alle afskygninger, der har en simpel og vigtig detalje til fælles. De er alle sammen fremstillet i forskellige, men super lækre materialer. De er også af den bedste kvalitet, og det bedste håndværk. Og sidst men ikke mindst har de en perfekt pasform. De er produceret efter standard EU-mål. Det er derfor let for dig at bestille skjorten i den rigtige størrelse, ved at sammenligne med lignende produkter. Er du usikker på, hvilken størrelse, der er bedst til dig. Så tag dine mål, og følg vores størrelsesguide via følgende link. Så er du i hvert fald sikker på, at den kommer til at sidde helt perfekt.

Lynlevering hos BalderClothes

Du kan forvente at modtage forsendelsen på din adresse allerede efter 1-2 hverdage efter bestilling. Vi sender nemlig din Ordre indenfor 24 timer. Vi er meget glade og stolte, når vi omtaler vores Tailormade skjorter. Det er vores skræddersyet model, i den fineste kvalitet, Vores Premium skjorter. De fås i en række forskellige materialer og forskellige farver. Og så har de det til fælles, at det er super veludført håndværk. Vores skrædder, der syr vores Tailormade Premium Skjorter, kan godt være stolt af sig selv. Vi er i hvert fald stolte. Han producerer igen og igen skjorter, der oser af karakter. De er altid i allerhøjeste kvalitet. Fyldt med fine detaljer og udført med perfektion. Der er ikke en finger at sætte på det stykke arbejde han levere. Du vil selv opdage at skjorten fremstår som noget helt særligt. Skjorterne i vores Tailormade serie

Den blå Tailormade – himmelblå går aldrig af mode

Tailormade – Skjorte Blå, er fremstillet i et fabrikat af silke, bomuld og uld. Det at der er silke i materialeblandingen gør, skjorten får et lidt shiny look. Det bevirker også til at den mørkeblå farve, fremstår i lidt forskellige nuancer alt efter lyset, der falder på den. Skjorten har udover den flotte, klare blå farve, detaljer i hvid. Knapperne er hvide, og der er ført to hvide linjer langs med knapperne på fronten.

Den blå/hvide Tailormade – et kreativt moderne look

Tailormade- Skjorte Blå & Hvid er en af de andre skræddersyede skjorter i vores kollektion. Den er ligesom alle de andre Tailormade skjorter i modellen mordernfit. Det er den klassiske skjortefacon, der følger tidens tendenser. Denne skjorte er fantastisk til både hverdag og fest. Den har et superlækkert look til et par business bukser, og kan styles med mange forskellige bælter. Blot for at give et eksempel. De vertikale striber giver et autoritært og maskulint udtryk. Og så ser det altid lækkert ud med noget farve. Den klare blå farve, der passer til mange forskellige nuancer af bukser, og ikke mindst slips. Denne skjorte er i en materialeblanding af bomuld og silke.

Den hvide Tailormade – det sikre valg i kvalitetsskjorte

Tailormade – Skjorte Hvid. En superlækker skjorte, der er klassisk og brugbar til diverse lejligheder. Skjorten er i det samme materiale som Tailormade- Skjorte Blå & Hvid, nemlig en Bomuld- og silke blanding. Derfor gælder det ligeledes for denne, at den er komfortabel at have på, og man kan både mærke og se kvaliteten.

Den hvide Tailormade i silke – et blødt solidt valg med plads til manchetter

Tailormade- Skjorte Hvid Silke. Her har med en skjorte at gøre, hvor der er et højere indhold af silke. Stadig en bomuld- og silke blanding. Men med over 60% mere silke, i forhold til de andre Tailormade skjorter. Den kan både bruges til hverdag og fest. Og har den smarte detalje, at der er vendbar handcuf knap, så den kan bruges med manchetknapper. Farven er hvid, og der er tilmed et indvævet mønster, der giver skjorten lidt kant. Den fremstår let skinnende grundet det høje indhold af silke i materialeblandingen.

Den pinkfarvede Tailormade – en klassisk business skjorte

Den sidste af vores skræddersyede Tailormade skjorter i kollektionen er Tailormade – Skjorte Pink. Det er for de friske. Uden tvivl en lækker skjorte, der vil trække nogle blikke. Den fremstår nydelig i lokket, da den er tæt vævet, i 100% bomuld. Denne skjorte har samme vendbare effekt nederst i ærmet ved handcuf knappen. Den kan altså, ligesom Tailormade –Skjorte hvid Silke, bruges som manchet skjorte. Farven er meget klar uden at være noget i nær skrigende. Virkelig velegnet til et par mørke bukser, f.eks. enten sorte eller grå, for at give lidt kontrast i looket. Vi har altså skræddersyede Tailormade skjorter til enhver smag. Både hvad angår materiale, og også farve. Vi har helt sikkert en Premium skjorte til dig, når du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv.

Kombiner dine skjorter med tilbehør

Husk, at du kan kombinere dine skjorter med tilbehør, som fremhæver skjorten samt øger dens funktionalitet. Vi anbefaler først og fremmest vores Skjorteholdere. Denne fantastiske opfindelse er en klar bestseller, som hjælper dig med at holde skjorten på plads. Din fine herreskjorte sidder som den skal i løbet af den tid uden problemer. Dens design er så subtilt og behageligt, at du hurtigt glemmer, at du har dem på, og så er de også fuldt justerbare. Derudover anbefaler vi at kigge på nogle fornuftige slips og butterflies. Her har vi nogle meget forskellige varianter til enhver smag, og du finder med sikkerhed noget for dig til en fordelagtig pris.

Mange flere kombinationer

Vælger du f.eks. et slips, er dette vigtigt at kigge på slipsenålene. En god slipsenål er et funktionelt stykke herrebeklædning, som holder slipset på plads og bare ser drøn godt ud. Folk lægger mærke til den slags, og med en slipsenål, som fremhæver slipset, står din skjorte også bedre. Du sætter standarden med tilbehør, som får det bedste frem i din mundering. Til sidst kan du overveje et par solide seler. Hold bukserne oppe med et par bløde seler og få desuden det klassiske businesslook med et par hvide seler over en solid farve skjorte.

Der er mange muligheder, og dette giver dig enormt råderum, over dine ønsker og valg af beklædning og tilbehør. Du skylder dig selv at se så godt og stilrent ud som overhovedet muligt! Her er BalderClothes mission at hjælpe dig med netop at opnå dette. Vi laver gode aftaler med leverandørerne, hvilket iver dig kvalitet til meget gode priser. Kombiner dette med hurtig levering og god kundeservice, og så er du så godt stillet som muligt.

×