Den sidste prik

Vores kollektion af undertøj kan hjælpe med at sætte det sidste afsluttende punktum for et fuldendt look. Så hvis du synes det lige mangler det sidste, så skal du have fingrene i vores lækre undertøj fra Balder. Skynd dig at finde et par eller sæt der matcher dig og bestil det til hurtig levering. Du har det med posten indenfor 1-2 hverdage.

Vi har, som altid, gratis levering, så du behøver ikke bekymre dig omkring fragt og levering – vi sender altid gratis lige til døren.

Hos BalderClothes er vi overbeviste om, at du altid bliver yderst tilfreds med dit køb. Skulle du alligevel ønske at sende en vare retur, så har vi også gjort det enkelt og uden bekymringer – vi tilbyder nemlig altid returnering uden beregning når du blot ombytter til en anden vare, som er mere dig.

Har du spørgsmål eller andet så skriv til os – vi er klar til at hjælpe dig.

Undertøj til mænd

Det skal ikke bare se godt ud, men også føles behageligt at have på. Hos BalderClothes har vi samlet et udvalg af herreundertøj, der fører den gode stil helt ind på huden.

Hos os kan du vælge imellem et bredt udvalg af herreundertøj i forskellige størrelser, stof og farver, så du altid har noget at vælge imellem, hvad enten det er til fest eller hverdagsbrug. Vi garanterer slidstærkt og solidt herreundertøj til enhver mand, der ønsker behageligt, trygt og flot herreundertøj.

Det bedste undertøj til mænd

Det bedste undertøj til mænd, er det, der får dig til at føle dig tryg og behageligt til mode. Vores omfattende kollektion af herreundertøj, giver dig rig mulighed for at vælge imellem mange forskellige stilarter, hvad enten det er til hverdagsbrug, atletisk brug eller måske til en fest, hvor du ønsker en ekstra behagelig følelse. Du kan vælge imellem forskellige benlængder og støtte, hvis du har særlige ønsker til, hvordan dit undertøj skal se ud. Vores herreundertøj er generelt fremstillet af strik eller vævet stof med en elastisk talje, der føles silkeblødt mod din hud. Hos BalderClothes går vi op i kvalitet og et stilrent udtryk, derfor får du altid ekstra holdbart herreundertøj hos os. Vores Undertøj kommer desuden i mange forskellige farver, så du altid har noget at vælge imellem.

Trivsel og velvære

Hos BalderClothes har vi lagt vægt på, at vores herreundertøj skal være faconsyet med perfekt pasform. Stoffet er desuden 100% bomuld, der sikrer ekstra stor holdbarhed. Samtidig er stoffet krympebehandlet for at størrelserne ikke krymper i vask. Ægte velvære begynder ofte indefra. Her er det ekstra vigtigt, at du trives i det tøj, der sidder tættest på huden. Vi er overbeviste om, at du kan finde frem til det helt rigtig herreundertøj fra BaldersClothes, der passer perfekt til dig og dine ønsker.

Hos BalderClothes ligger vi stor vægt på, at ens tøj sidder helt perfekt. Derfor tilbyder vi selvfølgelig gratis returnering eller ombytning, hvis dit undertøj ikke opfylder dine forventninger. Du kan til enhver til bytte til et andet nummer, hvis det første par ikke sidder helt, som det skal. Skulle det ske, at du få dage inden festen, ferien eller jobsamtalen finder ud af, at du gerne vil opgradere din garderobe med nyt og lækkert undertøj, så har vi lynhurtig levering, og vi afsender altid dine varer indenfor 24 timer, så du har dem hurtigst muligt. Så lad en ny dag, fest eller ferie begynde med en ny og behagelig fornemmelse helt inde på huden med herreundertøjet fra BaldersClothes. Du kan til enhver tid kontakte kundeservice med spørgsmål omkring vores varer og returneringsservice.

×