Basic T-shirt Deep Cut Lysegrå

37,50 Kr.

En moderigtig t-shirt med dyb, rundhalset udskæring og et løst fit for et afslappet og behageligt look med maksimal comfort. Deep Cut Tee er causal, når det er bedst.

  • Rundhalset, dyb udskæring
  • Løst fit
  • 85% bomuld, 15% viskose
  • OEKO-TEX 100 certificeret

Basic T-shirt Deep Cut Grå

Basic T-shirt Deep Cut Grå – Lækker tee med løsere fitting og dybere halsudskæring der giver et afslappet look, som er komfortabel at bære. detaljen ligger i udskæringen. Modellen er lidt længere end de fleste med lækre, tætsiddende ærmer.

Dansk design – lækker kvalitet

Den særlige kombinationen af bomuld og viskose giver en blød finish, der med sin smidige egenskab føles behageligt mod huden. Hos BalderClothes finder vi kun de lækreste modeller i dansk design, så du er sikker på, du bærer et stykke tøj, der gør dig glad. Livet er for kort til kedeligt tøj, så hvorfor ikke skrue lidt op for charmen. Med vores 24 timers levering kan du være klar til hvilken som helst event i tide. Bestil i dag og bær den i morgen! Basic T-shirt Deep Cut Lysegrå er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Basic T-shirt Deep Cut Lysegrå: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Basic T-shirt Deep Cut Lysegrå: 1. Er Basic T-shirt Deep Cut Lysegrå modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden. Basic T-shirt Deep Cut Lysegrå er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere.

Vægt 0,05 kg
Color

Farve

Grå

Size

XXL, L, M, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.