Basic T-shirt Deep Cut Hvid

Original price was: 50,00 Kr..Current price is: 29,00 Kr..

En moderigtig t-shirt med dyb, rundhalset udskæring og et løst fit for et afslappet og behageligt look med maksimal comfort. Deep Cut Tee er causal, når det er bedst.

  • Rundhalset, dyb udskæring
  • Løst fit
  • 85% bomuld, 15% viskose
  • OEKO-TEX 100 certificeret

Basic T-shirt Deep Cut Hvid

T-shirt – Deep Cut Tee Hvid – Køb en lækker tee med løsere fitting og dybere halsudskæring der giver et casual udtryk, som er komfortabel. På denne model ligger detaljen ligger i udskæringen. T-shirten er lidt længere end de fleste og har lækre, tætsiddende ærmer.

Dansk design – lækker kvalitet

kombinationen af bomuld og viskose giver en skøn og blød finish, der har smidige egenskaber og føles utrolig behagelig mod huden. Hos Balder Clothes finder du kun de lækreste modeller i dansk design. Skru lidt op for charmen med denne lækre tee, der er et must have i enhver garderobe. Bestil i dag og bær den i morgen, med vores 24 timers levering! Basic T-shirt Deep Cut Hvid er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Basic T-shirt Deep Cut Hvid: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Basic T-shirt Deep Cut Hvid: 1. Er Basic T-shirt Deep Cut Hvid modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden. Basic T-shirt Deep Cut Hvid er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere.

Vægt 0,05 kg
Color
Farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.