Available Filters
Basic T-shirt Deep Cut Sort
Basic T-shirt Deep Cut Sort

119,00 Kr.

119,00 Kr.

Vælg muligheder

Basic T-shirt Deep Cut Sort

119,00 Kr.

  • Rundhalset, dyb udskæring
  • Løst fit
  • 85% bomuld, 15% viskose
  • OEKO-TEX 100 certificeret
Farve
Ryd
Wishlist icon Tilføj til ønskelisteTilføj til ønskeliste
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Basic T-shirt Deep Cut Sort

Mangler du en basic t-shirt til din garderode? Vores Basic T-shirt Deep Cut Sort er en tidsløs klassiker som aldrig går af mode. Dette er et fantastisk tøjelement at tilføje til garderode, da du har uendelige muligheder tøj kombinationer nu. Vi vil eksempelvis anbefale at kombinere denne model med et par blå jeans og hvide sneakers, hvortil du har det perfekte outfit til den danske sommer.

 

Fokus på bæredygtighed

Hos BalderClothes går vi op i bæredygtig og miljøet! Vores Basic T-shirt Deep Cut Sort er derfor Øko-Tex certificeret, hvilket betyder at vores tekstiler er blevet bearbejdet uden brug af farlige stoffer og kemikalier. Med denne certificering kan vi garantere forbedret arbejdsforhold for arbejderne hos leverandøren, idet de ikke bliver udsat for farlig arbejdet med skadelige stoffer. Ligeledes bliver miljøet til påvirket af farlige kemikalier eftersom vores produkter følger strenge internationale aspekter indenfor sundhed.

Skal du have opdateret din garderode? Bestil vores Basic T-shirt Deep Cut Sort i dag og få den i morgen – BalderClothes har 24 timers 365 levering med DAO.

Se også vores udvalg af undertøj

Yderligere information

Størrelse

S, M, L, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

All search results