Blå butterfly med motiv

Blå Butterfly med motiv

4.7 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Butterflies fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Pre-bunde – slip for at bruge tid på at binde sløjfen

Butterfly fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Butterflyen er pre-bundet, så du slipper for at bruge tiden på at binde sløjfen. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Tilgængelighed: På lager (kan bestilles som restordre)
  • Beskrivelse
  • Størrelsesguide & Vaskeanvisninger

Beskrivelse

Blå Butterfly med motiv

Klassisk blå butterfly med motiv. Denne butterfly kommer i en en klassisk blå farve, som let kan kombineres med andre styles og nuancer. Butterflyen er perfekt til dig der gerne vil have et klassisk accessories, men som samtidig gerne vil have et moderne twist. Butterflyen kan let bruges til hverdag og til fest, og du kan style den op og ned som det passer dig. Vores udvalg af butterflies er bredt og du kan med garanti finde en der passer til din personlighed. Denne klassiske butterfly med motiv vil helt sikkert pifte dit outfit op.

En butterfly kan være med til at give dig et klassisk, stilfuldt og eksklusivt look. Uanset om du er på vej i byen med dine venner, eller har den på til hverdag, så er du garanteret en accessories som folk vil kigge efter. Det fede motiv giver sløjfen sit eget unikke præg, som du kan inkorporere i din stil.  Vores butterflies er pre-bundne, hvilket betyder at du slipper for at spilde tiden på at binde knuden. Vores butterflies sidder lige i skabet og er knivskarpe – hver gang!

Hos BalderClothes går vi meget op i kvalitet og dansk design. Derfor får du her en butterfly der ikke kun ser godt ud, med som også er fremstillet i holdbare kvalitetsmaterialer. På vores webshop har du også mulighed for at finde et bredt udvalg af forskellige skjorter, så du kan finde det look der passer til dig. BalderClothes forhandler modetøj og accessories til mænd, så du altid er stilfuld klædt.

Se vores store udvalg af skjorter

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommerMLXL
Længde303132
Hals15,7516,517,5
Bryst444750,5
Mave434649
Hofte434750,5
Skulder18,51920,33
Ærme24,52525,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeterMLXL
Længde768082
Bryst100108112
Skulder 444647
Ærme212324


Shorts:

Mål i tommerML
Længde4242
Waist4244


Strømper:

Mål i tommerM
Størrelse40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: