Available Filters
Blå-forretningsshorts-006
Blå Shorts

399,00 Kr.

399,00 Kr.

Vælg muligheder

Blå Shorts

399,00 Kr.

Alsidige mørkeblå forretningsshorts, som gør det godt i sommerheden på kontoret, udenfor eller til arrangementer! Disse shorts er meget stilrene, og kan derfor bruges til det hele!

♦ Dansk Design
♦ 100% Bomuld
♦ Stilrene, og elegante shorts!
♦ Kan bruges på kontoret og til fest

Farve
Ryd
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Dansk design – Blå Shorts

I sommervarmen skal stil og detaljer også holdes ved lige, og her er BalderClothes blå shorts et must have.

Denne model i mørkeblå passer både til skjorte, polo og t-shirt, og har et casual og enkelt look. Shortsene er udført i 100% bomuld, og er rigtig lækre at have på med en pasform, som er semi-tight.

Shortsene er særligt velegnede til sommerfest, hvor sjov og bevægelse udgør hele dagen. Her må det ikke føles stift eller hæmmende – også selvom det er det pæne tøj.

Står du i butik eller er det pæne tøjvalg bare hverdag, så vil disse shorts også passe perfekt i din garderobe. Kombinér evt. de mørkeblå shorts med en lyseblå skjorte eller en hvid polo for et friskt og skarpt look.

Stilrene og fantastisk kvalitet

Det lækre danske design skinner igennem her. Dette er uden tvivl den stil, som du ofte vil se i sommerbilledet, hvis du går gennem den lokale gågade. De blå shorts er stilrene og kan bruges på kontoret på en varm sommerdag. Du vil stadig have eksklusiviten uden at gå på kompromis med noget som helst. Der er mange kombinationsmuligheder her. En stram skjorte eller t-shirt er vores klare anbefaling, så du holder det stilrene look fra de blå shorts. En helt hvid t-shirt kunne være en god mulighed, hvis du gerne vil overføre det stilrene fra shortsene.

Produktspecifikationer:

Størrelser: 32, 34
100% bomuld
Dansk Design

Se også vores Poloer og Skjorter

Yderligere information

Størrelse

32 – M, 34 – L

Du kunne også være interesseret i...

All search results