Blå Shorts

Original price was: 399,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

Alsidige mørkeblå forretningsshorts, som gør det godt i sommerheden på kontoret, udenfor eller til arrangementer! Disse shorts er meget stilrene, og kan derfor bruges til det hele!

♦ Dansk Design
♦ 100% Bomuld
♦ Stilrene, og elegante shorts!
♦ Kan bruges på kontoret og til fest

Dansk design – Blå Shorts

I sommervarmen skal stil og detaljer også holdes ved lige, og her er BalderClothes blå shorts et must have. Denne model i mørkeblå passer både til skjorte, polo og t-shirt, og har et casual og enkelt look. Shortsene er udført i 100% bomuld, og er rigtig lækre at have på med en pasform, som er semi-tight. Shortsene er særligt velegnede til sommerfest, hvor sjov og bevægelse udgør hele dagen. Her må det ikke føles stift eller hæmmende – også selvom det er det pæne tøj. Står du i butik eller er det pæne tøjvalg bare hverdag, så vil disse shorts også passe perfekt i din garderobe. Kombinér evt. de mørkeblå shorts med en lyseblå skjorte eller en hvid polo for et friskt og skarpt look.

Stilrene og fantastisk kvalitet

Det lækre danske design skinner igennem her. Dette er uden tvivl den stil, som du ofte vil se i sommerbilledet, hvis du går gennem den lokale gågade. De blå shorts er stilrene og kan bruges på kontoret på en varm sommerdag. Du vil stadig have eksklusiviten uden at gå på kompromis med noget som helst. Der er mange kombinationsmuligheder her. En stram skjorte eller t-shirt er vores klare anbefaling, så du holder det stilrene look fra de blå shorts. En helt hvid t-shirt kunne være en god mulighed, hvis du gerne vil overføre det stilrene fra shortsene.

Produktspecifikationer:

Størrelser: 32, 34 100% bomuld Dansk Design Blå Shorts er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Blå Shorts: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Blå Shorts: 1. Er Blå Shorts modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Mærke
Farve
Størrelse
Type
Materiale

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.