Blåt Slips Med Bamser

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

8 på lager

Blåt Slips Med Bamser

Blåt Slips Med Bamser er vores bud på et moderne slips med et modig twist, som sin høje kvalitet passer perfekt festlige begivenheder, men kan også bruges til mere formelle tider på kontor. Denne model er dansk designet med fokus på funktionalitet og holdbarhed, hvor vores modeller består af 100% kvalitets silke og indeholder polyester lining for en ekstra lækker finish.  

Blåt Slips Til Kontoret

Denne moderne model forholder sin indenfor den tradtionelle pasform med en bredde på 6 cm og længde på 150 cm, som egner sig perfekt til en Windsor-knude for en rigtige slipse-enthusiast. Den blå farve sidder lækkert på en hvid skjorte kombineret med en jakke, hvortil du eventuelt kan tilføje en slipsenål i sølv, hvis du skal være lidt formel til kontoret.. Blåt Slips Med Bamser er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Blåt Slips Med Bamser: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Blåt Slips Med Bamser: 1. Er Blåt Slips Med Bamser modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden. Blåt Slips Med Bamser er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere.

Vægt 0,05 kg
Color

Blå

Color
Farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.