Blåt Slips Med Hundemønster

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

10 på lager

Blåt Slips Med Hundemønster

Blåt Slips Med Hundemønster er et moderne slips med et lille twist til den modige slipse-bærer. Hvis du elsker hunde ligesom meget som et kvalitets slips, så er dette slips noget for dig. Vores slips er dansk designet og er yderst behageligt til de lange dage på kontoret, da det er produceret i 100% kvalitets silke med et behageligt polyester lining i den traditionelle 6 cm pasform. Med hundemønstret inkorporeret i designet passer denne model fantastisk til en festlig lejlighed, hvor dit slips skaber en mere afslappet stemning som kan være mere passende fremfor den klassiske formelle stil.

Slipset Er Prikken Over i’et

Med sin høje kvalitet og moderne design vil dette slips stadig være velfungerende i en Windsor-knude som tilbehør til en hvid skjorte og jakke på kontoret. Kan det blive bedre? Tilføj et klassisk finish til dit nye look med en stilet slipsenål i sølv.. Blåt Slips Med Hundemønster er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Blåt Slips Med Hundemønster: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Blåt Slips Med Hundemønster: 1. Er Blåt Slips Med Hundemønster modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Blå

Farve

Blå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.