Blåt slips med orange prikker

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

9 på lager

Blåt slips med orange prikker

Et super moderne, blåt slips med orange prikker. Dette slips er perfekt til dig der er vild med de klassiske linjer, men samtidig gerne vil have et moderne slips. Slipset kommer i en utrolig flot og klassisk navy farve, som let kan kombineres med et hav af andre styles, farver og nuancer. Slipset har dog et moderne twist. Det kommer nemlig med orange prikker, så du ikke får et kedeligt, ensfarvet slips. De orange prikker komplimenterer den mørke navy-farve og giver slipset et unikt og spændende design. Dette slips er et absolut must-have, hvis du leder efter et alsidigt slips. Det flotte design kan både bruges til hverdag og til fest, så du får et slips der kan matches med alt fra fine jakkesæt til casual skjorter. Hos BalderClothes finder du et bredt udvalg af modetøj og accessories til mænd. Vi forhandler kun produkter i den bedste kvalitet og vores slips er ingen undtagelse. Disse slips fremstilles i de bedste materialer, så du ikke kun får et produkt der ser godt ud. Vi garanterer at slipset og sidder super godt og er behageligt at have på. Derudover er det let at binde, så du kan skabe et skarpt og elegant look. Vi anbefaler at du binder den populære og velkendte “four-in-hand” knude, så slipsets prikker fremstår lige. Du har også mulighed for at style slipset op med en af vores slipsenåle. Udover at holde slipset på plads, så får du et mere elegant og stilrent look.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Blåt slips med orange prikker er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Blåt slips med orange prikker: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Blåt slips med orange prikker: 1. Er Blåt slips med orange prikker modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Blå, Orange

Farve

Orange

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.