Bordeaux prikket Butterfly

Bordeaux prikket butterfly

Bordeaux prikket Butterfly

4.5 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Butterflies fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Pre-bunde – slip for at bruge tid på at binde sløjfen

Butterfly fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Butterflyen er pre-bundet, så du slipper for at bruge tiden på at binde sløjfen. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Beskrivelse

Bordeaux prikket Butterfly

Med denne bordeaux prikket butterfly, vil du helt sikkert blive festens midtpunkt. Denne butterfly kommer i en klassisk bordeaux farve, som let kan kombineres med andre farver og nuancer. Butterflyen er alsidig og passer både til jakkesæt, suits og skjorter. Den dybe, mørke farve kan give et utroligt flot blikfang. Den klassiske model kommer her i et prikket design, der giver denne butterfly et personligt og unikt præg. De hvide prikker er en super lækker detalje, der kan være med til at pifte dit outfit op.

En butterfly er et absolut must-have i dit skab. Denne fine accessories kan bruges til utroligt mange begivenheder, og giver et super elegant og stilfuldt look. Uanset om du vil bruge den til hverdag eller til fest, så kan denne lille butterfly være te moderne twist til din stil. Den flotte bordeaux prikket butterfly er perfekt til dig der kan lide det klassiske, men samtidig værdsætter det moderne. Alle vores butteflies er pre-bundne. Det betyder at du slipper for at bruge tiden på at binde den perfekte sløjfe. Denne butterfly er perfekt til dig, der gerne vil have et knivskarpt look – hver eneste gang. Denne bordeaux prikket butterfly ser ikke kun godt ud, den er også fremstillet i de bedste materialer, så du får en accessories som ser godt ud – og sidder behageligt!

En butterfly er en perfekt mulighed for at give et personligt og unikt udtryk til dit outfit. Hos BalderClothes finder du et bredt udvalg af tøj og accessories til den moderne mand – også elegante og stilfulde butterflies. Giv dit outfit et ekstra pift med en butterfly fra BalderCothes.

Se vores store udvalg af skjorter

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: