Bordeaux prikket Butterfly

Original price was: 199,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Butterflies fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Pre-bundet – slip for at bruge tid på at binde sløjfen

Butterfly fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Butterflyen er pre-bundet, så du slipper for at bruge tiden på at binde sløjfen. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

6 på lager

Bordeaux prikket Butterfly

Med denne bordeaux prikket butterfly, vil du helt sikkert blive festens midtpunkt. Denne butterfly kommer i en klassisk bordeaux farve, som let kan kombineres med andre farver og nuancer. Butterflyen er alsidig og passer både til jakkesæt, suits og skjorter. Den dybe, mørke farve kan give et utroligt flot blikfang. Den klassiske model kommer her i et prikket design, der giver denne butterfly et personligt og unikt præg. De hvide prikker er en super lækker detalje, der kan være med til at pifte dit outfit op. En butterfly er et absolut must-have i dit skab. Denne fine accessories kan bruges til utroligt mange begivenheder, og giver et super elegant og stilfuldt look. Uanset om du vil bruge den til hverdag eller til fest, så kan denne lille butterfly være te moderne twist til din stil. Den flotte bordeaux prikket butterfly er perfekt til dig der kan lide det klassiske, men samtidig værdsætter det moderne. Alle vores butteflies er pre-bundne. Det betyder at du slipper for at bruge tiden på at binde den perfekte sløjfe. Denne butterfly er perfekt til dig, der gerne vil have et knivskarpt look – hver eneste gang. Denne bordeaux prikket butterfly ser ikke kun godt ud, den er også fremstillet i de bedste materialer, så du får en accessories som ser godt ud – og sidder behageligt! En butterfly er en perfekt mulighed for at give et personligt og unikt udtryk til dit outfit. Hos BalderClothes finder du et bredt udvalg af tøj og accessories til den moderne mand – også elegante og stilfulde butterflies. Giv dit outfit et ekstra pift med en butterfly fra BalderCothes.

Se vores store udvalg af skjorter

. Bordeaux prikket Butterfly er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Bordeaux prikket Butterfly: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Bordeaux prikket Butterfly: 1. Er Bordeaux prikket Butterfly modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.