Butterfly med hvide prikker

Butterfly med hvide prikker

4.6 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Butterflies fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Pre-bunde – slip for at bruge tid på at binde sløjfen

Butterfly fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Butterflyen er pre-bundet, så du slipper for at bruge tiden på at binde sløjfen. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Availability: På lager (kan bestilles som restordre)
  • Beskrivelse
  • Størrelsesguide & Vaskeanvisninger

Beskrivelse

Butterfly med hvide prikker

Hos BalderClothes har du mulighed for at købe en butterfly med hvide prikker. Selve butterflyen kommer i en klassisk sort, så den er nem at kombinere med andre farver og nuancer. Denne butterfly er virkelig klassisk, med et super moderne twist. De fine hvide prikker giver butterflyen et unikt og personligt præg, som du kan inkorporere i din stil. Derudover kommer denne butterfly med et smukt, diskret mønster. Mønsteret giver spil i stoffet og derfor kan denne lille accessories hurtigt givet et nyt look. Butterflyen er fremstillet i et holdbart materiale, der holder sin form og facon. Derudover er den pr-bundet, så du slipper for at bruge tiden på at binde den helt perfekte butterfly – den sidder lige i skabet, hver gang.

Vores butterflies fremstilles i de bedste materialer, så du får et produkt der ikke kun ser godt ud, men som også er behageligt at have på og holder sin facon. En butterfly er uden tvivl et must-have i garderoben. Det er en elegant og stilfuld måde at udtrykke sin personlighed på. Butterflies er blevet redesignet gennem mange år, og de moderne modeller kan bruges både til hverdag og til fest. Du går ikke galt i byen med en af vores klassiske modeller. Hos BalderClothes finder du et bredt udvalg af tøj til den moderne mand. Med en butterfly har du mulighed for at give dit outfit et ekstra pift. En sort butterfly med hvide prikker kan hurtigt give hele outfittet et mere stilfuldt og elegant look.

Se vores store udvalg af skjorter

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

You've just added this product to the cart: