Detalje fyldt slips – Sort og sølv

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

Et lækkert slips i klassisk sort og hvid, men med et twist! Slipset skiller sig ud med de unikke prikker og de skarpe kanter!

  • Dansk Design
  • 50% silke, 50% polyester
  • Håndlavet
  • Klassisk og sofistikeret slips!
  • Velegnet til en dag på kontoret
  • 8 cm bredt og 150 cm langt

7 på lager

Detalje fyldt slips – Sort og sølv

Sort sølv slips – Dette slips er til den lidt mere sikre mand, der ikke er til for mange forskellige farver, men som alligevel ønsker et spændende udtryk til sit look. Slipset er udført i sort og hvid, som giver det et stilrent look. Prikkerne tilfører lidt tekstur og giver et pift til en ellers klassisk farvekombination. Dette slips gør sig ekstra godt til en klassisk hvid skjorte, hvor det tilfører lidt modspil, men kan selvfølgelig bruges til enhver anden skjorte for lidt ekstra liv. Dette sort og sølv slips er til dig der ønsker at bære kvalitet og have et klassisk look. Slipset er udført i lækkert 50% silke og 50% polyester og har en lækker finish, hvilket understøtter mønsteret og farverne på sofistikeret vis, og som giver slipset et professionelt udtryk. De diagonale linjer og kontrasten mellem den sorte og den hvide farve giver dette slips kant, og giver det samtidig et skarpt udtryk. Prikkerne gør dette slips unikt, og giver dig mulighed for at skille lidt ud fra mængden. Den spændende kombination af diagonale linjer og prikker gør desuden, at dette slips vil gøre sig godt til en ensfarvet skjorte, men for et mere vovet udtryk kan det også sagtens kombineres med andre mønstre.

Sort sølv slips til et klassisk outfit

Vi anbefaler, at det sorte slips sættes sammen med den hvide skjorte for et mere klassisk look. Det gør desuden, at det bliver muligt at bruge dette slips på kontoret eller i andre professionelle sammenhænge, hvor det er passende med et klassisk og sofistikeret look. Med dette sort og sølv slips og eventuelt en af vores lækre hvide skjorter som er udviklet med dansk design, kan du altid udstråle et elegant og stilrent look.

Kombiner eventuelt dette slips med en af vores Slipsenåle og Skjorter

. Detalje fyldt slips – Sort og sølv er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Detalje fyldt slips – Sort og sølv: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Detalje fyldt slips – Sort og sølv: 1. Er Detalje fyldt slips – Sort og sølv modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Sort, Sølv

Farve

Sort, Sølv

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.