Detaljefyldt moderne slips

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

5 på lager

Detaljefyldt moderne slips

Et super moderne slips med flotte detaljer. Slipset kan sagtens bruges både til hverdag og til fest og du kan sammensætte den flotte farve med et hav af andre styles og nuancer. Et blåt slips er et must-have i gadroben. Den klassiske farve passer både til sorte, grå og blå farver, så du kan style den på kryds og tværs af din garderobe. Slipset har et utroligt flot og detaljeret mønster, så du får en style med et mere unikt design og personlighed. Det detaljefyldte, moderne slips passer perfekt sammen med et klassisk jakkesæt, men kan også sagtens sammensættes med en casual skjorte. Slipset er fremstillet i de absolut bedste kvaliteter. Det betyder at du ikke kun får et slips, med et fantastisk design, men også et slips der er behageligt at have på. Slipset er desuden super let at binde, så du kan give dig i kast med alverdens slipseknuder. Med et slips fra BalderClothes får du en accessories som med garanti vil pifte ethvert outfit op. Derudover sidder slipset lige i skabet! Med den rette knude vil du helt sikkert se knivskarp ud. Det flotte detaljerede mønster giver dig mulighed for at skabe en mere unik og personlig stil, samtidig med at du beholder det meget elegante design. Du har også mulighed for at pynte slipset med en af vores fine slipsenåle. En slipsenål er perfekt til dig der gerne vil skabe et mere klassisk og elegant look.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Detaljefyldt moderne slips er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Detaljefyldt moderne slips: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Detaljefyldt moderne slips: 1. Er Detaljefyldt moderne slips modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Multi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.