Detaljefyldt rødt slips

-28%

Detaljefyldt rødt slips

0 out of 5

249 DKK 179 DKK

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Tilgængelighed: På lager (kan bestilles som restordre)
  • Beskrivelse
  • Størrelsesguide & Vaskeanvisninger

Beskrivelse

Detaljefyldt rødt slips

Et super flot slips til de særlige begivenheder. Slipset kommer i en meget flot rød farve, som helt sikkert vil pifte dit outfit op. Slips har igennem mange år været en fast del af mandens garderobe – og vi kan godt forstå hvorfor! Slipset er perfekt til dig der gerne vil pifte outfittet op, på en klassisk og moderne måde. Hos BalderClothes kan du finde et stort og bredt udvalg af forskellige slips, som med garanti vil være en perfekt tilføjelse til dit skab. Dette detaljefyldte, røde slips har et utroligt flot mønster, der med sikkerhed vil passe til en festlig lejlighed.

Slipset er ikke kun flot at se på – det er også fremstillet i de bedste kvalitets materialer. Slipset er derfor super behageligt at have på, samtidig med at det er et at binde. Du kan derfor kaste dig ud i alle former for slipseknuder, og finde den der passer bedst til dig, dit slips, dit outfit og din personlighed. Vi garanterer at slipset bliver et hit – uanset om du bruger det sammen med et klassisk jakkesæt eller en casual skjorte. Den flotte røde farve kan kombineres med at hav af andre nuancer og toner, så du får mulighed for at skabe et helt unikt look. Slipset er med til at sørge for at din stil er elegant. Med et slips har du mulighed for at skabe et klassisk, stilrent look, med et moderne twist.

Hos BalderClothes har du også mulighed for at finde et stort udvalg af slipsenåle. En slipsenål er perfekt til dig der gerne vil have et helt klassisk look, til den festlige begivenhed.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: