Detaljefyldt slips med motiv

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

13 på lager

Detaljefyldt slips med motiv

Detaljefylde slips med det flotteste motiv. Dette slips vil uden tvivl blive festens midtpunkt. De flotte guld-detaljer giver slipset et iøjnefaldende design, som helt sikkert vil give et unikt præg til dit look. Dette slips er et must-have, hvis du er vild med det detaljerede design. Der er ingen tvivl om at dette slips egner sig bedst til festlige arrangementer. Et luksus slips som folk vil lægge mærke til. Den blå nuance sørger for at du kan kombinere slipset med andre nuancer og farver. Slipset kommer ikke kun i et super lækkert, dansk design. Det er fremstillet i de bedste materialer, som sørger for at du får et slips der er behageligt at have på og super let at binde. Det betyder at du kan kaste dig ud i de forskellige typer af slipseknuder og finde den der passer bedst til dog din stil. Vi synes en klassisk slipseknude er det perfekte valg til dette slips, så de flotte detaljer kommer frem. Hos BalderClothes forhandler vi modetøj til mænd og accessories. Dette slips er uden tvivl et must-have til de fine fester, men du skal også have den helt rigtige skjorte, der passer dertil. Derfor har vi også et stort udvalg af forskellige skjorter. Du kan helt sikkert finde en der passer perfekt til dit outfit og som lader slipset skinne. Hvis du går efter det helt eksklusive look, så kan du pynte dit slips op med en af vores flotte slipsenåle.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Detaljefyldt slips med motiv er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Detaljefyldt slips med motiv: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Detaljefyldt slips med motiv: 1. Er Detaljefyldt slips med motiv modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Multi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.