Detaljefyldt slips sort og guld

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

8 på lager

Detaljefyldt slips sort og guld

Et utroligt flot, detaljefyldt slips i sort og guld. Dette eksklusive slips har et utroligt luksuriøst og flot design. Slipset kommer i sort, med et meget detaljere mønster i guld. Det flotte design er med til at give slipset et helt unikt og personligt design. Slipset kan sagtens bruges til hverdag, hvis du ønsker et mere eksklusivt og elegant look. Vi synes dog at dette slips gør sig bedst sammen med et helt klassisk jakkesæt. På den måde kan du nemlig skabe et luksuriøst og stilfuldt look, der helt sikkert vil blive lagt mærke til! Det detaljefylde slips sørger for at dit outfit emmer af stil og klasse. Hos BalderClothes kan du finde et hav af forskellige styles, når det kommer til modetøj til mænd og accessories. Vi forhandler kun produkter i den bedste kvalitet og de lækreste materialer – det gælder selvfølgelig også vores udvalg af slips. Udover at se helt fantastisk ud, så er slipset også fremstillet i et materiale der er behageligt at have på. Derudover er det let at binde, så du kan sætte en knivskarp knude. Hvis du vil være sikker på at dit slipser sidder lige i skabet hele dagen (eller aftenen), så kan du investere i en af vores super fede slipsenåle. Slipsenålen sørger for at dit slips sidder perfekt! Samtidig er det en super flot og elegant detalje, der kan give lidt ekstra til dit oufit. Vi forhandler slipsenåle i både guld og sølv.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Detaljefyldt slips sort og guld er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Detaljefyldt slips sort og guld: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Detaljefyldt slips sort og guld: 1. Er Detaljefyldt slips sort og guld modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Guld, Sort

Farve

Guld, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.