Detaljefyldt slips sort og guld

Detaljefyldt slips sort og guld
Detaljefyldt slips guld og sølv

Detaljefyldt slips sort og guld

4.6 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips, der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Beskrivelse

Detaljefyldt slips sort og guld

Et utroligt flot, detaljefyldt slips i sort og guld. Dette eksklusive slips har et utroligt luksuriøst og flot design. Slipset kommer i sort, med et meget detaljere mønster i guld. Det flotte design er med til at give slipset et helt unikt og personligt design. Slipset kan sagtens bruges til hverdag, hvis du ønsker et mere eksklusivt og elegant look. Vi synes dog at dette slips gør sig bedst sammen med et helt klassisk jakkesæt. På den måde kan du nemlig skabe et luksuriøst og stilfuldt look, der helt sikkert vil blive lagt mærke til! Det detaljefylde slips sørger for at dit outfit emmer af stil og klasse.

Hos BalderClothes kan du finde et hav af forskellige styles, når det kommer til modetøj til mænd og accessories. Vi forhandler kun produkter i den bedste kvalitet og de lækreste materialer – det gælder selvfølgelig også vores udvalg af slips. Udover at se helt fantastisk ud, så er slipset også fremstillet i et materiale der er behageligt at have på. Derudover er det let at binde, så du kan sætte en knivskarp knude. Hvis du vil være sikker på at dit slipser sidder lige i skabet hele dagen (eller aftenen), så kan du investere i en af vores super fede slipsenåle. Slipsenålen sørger for at dit slips sidder perfekt! Samtidig er det en super flot og elegant detalje, der kan give lidt ekstra til dit oufit. Vi forhandler slipsenåle i både guld og sølv.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

libero felis libero ut Phasellus ipsum eleifend luctus vulputate, fringilla