Detaljefyldt slips sort og lilla

Detaljefyldt slips sort og lilla
Detaljefyldt slips lilla og sort

Detaljefyldt slips sort og lilla

4.6 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips, der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Beskrivelse

Detaljefyldt slips sort og lilla

Et super moderne, detaljefyldt slips i sort og lilla. Dette slips er perfekt til dig der er vild med de moderne mønstre og vilde farver. Slipset kommer i et meget moderne design, med et detaljefyldt mønster. Dette slips passer bedst sammen med et klassisk jakkesæt, da du på den måde lader mønsteret komme til sin ret. Med dette slips garanterer vi dig, at du kommer til at skille dig ud fra mængden. Det unikke og personlige mønster er en super gode måde at pifte et klassisk look op på – og samtidig beholde de elegante og stilfulde linjer. Det eksklusive og luksuriøse design passer perfekt til de fest og finere begivenheder.

Hos BalderClothes elsker vi mode. På vores webshop har du mulighed for at finde en række skønne styles indenfor modetøj til mænd og accessories. Vores slips fremstilles af de bedste materialer, så du ikke kun får er produkt der ser godt ud. Slipset vil også være behageligt at have på, og let at binde. Så du kan sagtens kaste dig ud i at binde de mange forskellige slipseknuder der findes. En slipseknude kan også være en god måde at udtrykke ens personlige stil på. Du kan altid vælge den “normale” og velkendte “four-in-hand” knude eller Windsor-knuden. Denne knude vil med garanti lade det flotte, detaljerede mønster skinne igennem. Vil du gerne have et ekstra stilrent og elegant look, så kan du investere i en af vores slipsenåle. Med en slipsenål har du nemlig altid styr på slipset.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: