Flerfarvet Prikket Slips

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

10 på lager

Flerfarvet Prikket Slips

Vores Flerfarvet Prikket Slips er til den festlige type, som øsnker at sprede den god stemning ved hver eneste fest i nabolaget. Dette slips er perfekt for den ungdommelige sjæl, som gerne vil være festens midtpunkt, men stadig ønsker et rigtig kvalitets slips omkring halsen. Modellen er fremstillet i 100 procent silke for optimal komfort og bedst mulige pasform, hvortil denne model er 6 cm i bredden og 150 cm langt.  

Farver Til Nytårsaften

Med den høje kvalitet og de traditionelle dimensioner kan denne model bruges en klassisk Prince Albert til diverse højtider, hvor vi mener, at slipsets flotte farver vil være et godt bud til dit festlige og farverige tilbehør til nytårsaften.. Flerfarvet Prikket Slips er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Flerfarvet Prikket Slips: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Flerfarvet Prikket Slips: 1. Er Flerfarvet Prikket Slips modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden. Flerfarvet Prikket Slips er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere.

Vægt 0,05 kg
Farve

Multi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.