Gra-forretningsshorts-001-e1547451031481
Grå Shorts

49,00 Kr.

49,00 Kr.

Vælg muligheder

Grå Shorts

49,00 Kr.

Flotte, unikke og stilrene forretningsshorts! Disse shorts er i den alsidige farve grå, og kan derfor bruges sammen med de fleste farver!

♦ Dansk Design
♦ 100% Bomuld
♦ Stilrene, og alsidige shorts!
♦ Kan bruges på kontoret og til fest

Farve
Køb for  499,00 Kr.  mere for at få gratis fragt!
  Shop videre her!

Beskrivelse

Stilrene Grå shorts

Når det ikke lige skal være sorte eller mørkeblå shorts, så er BalderClothes grå shorts det oplagte valg. Den grå farve nedtoner det formelle, mens shortsenes farve og syning vedholder det eksklusive udtryk. Her er der virkelig tale om en alsidig buks, som på en varm sommerdag på arbejdet, til fest eller på café gør sig rigtig godt. Shortsene er udført i 100% bomuld og er dermed virkelig behagelige at have på og føles luftige og med stor bevægelsesfrihed. Der er kælet for kvaliteten, som vi har holdt helt i top på denne shorts. Den grå kan med fordel matches med en stærk kontrast, som tilføjer en stor portion kant. Hold det gerne i samme genre med hvid eller sort, gerne i kombination. Forkæl dig selv og din garderobe med disse klassiske sommershorts fra BalderClothes!  

Grå shorts til et afdæmpet look

Hvis du er på udkig efter et par stilrene shorts, der ikke skiller sig for meget ud, så er du kommet til rette sted. Disse går shorts tager de klassiske træk fra habitbukserne med over i designet. Du kan derfor snildt bruge disse, hvis du en sommerdag skal være lidt finere eller hvis der er mulighed for at gå med shorts på f.eks. arbejdspladsen. De grå shorts kommer i et stilrent look, der gør det nemt at sammensætte med resten af elementerne i din påklædning. Både skjorter og t-shirts går godt sammen med shortsene, så du har mulighed for at lave mange forskellige kombinationsmuligheder. Vi er sikre på, at du vil synes om disse går shorts, da kvaliteten er i top og kombinationsmulighederne er mange. Slip kreativiteten løs, og skab tøjkombinationer der passer til enhver lejlighed. Du får altid en fantastisk kvalitet hos BalderClothes.  

Produktspecifikationer:

Størrelser: 32, 34 100% bomuld Lavet i dansk design Grå Shorts er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Grå Shorts: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Grå Shorts: 1. Er Grå Shorts modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Yderligere information

Farve

Grå

stoerrelse

32 – M, 34 – L

Størrelse

32 – M, 34 – L

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

All search results