Guld slips

99,00 Kr.

Et meget unikt, og specielt slips som er lavet i guld og brune farver! Slipset skiller sig meget ud fra de klassiske slips. Slipset går godt med en hvid eller mørk skjorte.

♦ Dansk Design
♦ 100% Polyester
♦ Håndlavet
♦ Unikt, og specielt slips!
♦ 8 cm bredt og 150 cm langt

Ikke på lager

Guld slips

Guld slips! Sådan. Dette slips er til dig, der tør sætte alle andre til vægs og levere den sikre vare gennem stil og udstråling. Her kommer du ikke udenom vores guldslips med et knivskarpt dansk design.

Slipset er udført i guld og brun, som giver et helt uovertruffet blikfang. Lyset fanger “guldet”, som liver helheden op, og de to mønstre med prikker og linjer giver slipset den ekstra dimension og grad af finish. Farverne leder tankerne hen mod guld og mahogni, som er nogle af naturens fineste materialer – kombineret i gennemført harmoni! – en perfekt kombination, som nok skal sætte samtalen i gang den aften!

Vi anbefaler slipset til en klassisk hvid eller mørkebrun skjorte, som ikke skaber stilforvirring og giver slipset de rammer det fremstår bedst i. Alternativt kan en skjorte i grå nuancer også mathce perfekt til dette fantastiske og stilrene slips. Dette slips vil være en sikker vinder i mange stilrene kombinationer, og det behagelige materiale vil sørge for at det er en nydelse både at bære og se på.

Et guld slips er perfekt til Nytårsfesten

Står du og mangler lidt inspiration til dit outfit for Nytårsaften? Her vil et slips som dette skille sig godt ud, samtidig med at have den rette stil over sig. Med et guld slips kan du holde et sofistikeret look, der sender tankerne tilbage på de glade 50’ere. Stilen er lagt. Slipset har en kombination af prikker øverst, og striber nederst. Dette giver et godt visuelt afbræk, og tiltrækker den rette opmærksomhed. Det er stadig diskret og professionelt at se på uden at være for kedeligt.

Produktspecifikationer

Materialer: 100% polyester
Design fra Danmark
Unikt slips

Vi leverer til hele landet. Så har du mulighed for hurtigt at prøve dit nye slips sammen med den perfekte skjorte.

 

Kombiner eventuelt dette Guld slips med en af vores Slipsenåle og Skjorter 

.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.