Gult Slips Med Blomst

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

10 på lager

Gult Slips Med Blomst

Gult Slips Med Blomst er et friskt pust til din garderobe. Dette slips henvender sig til den moderne slipse-bærer, som ønsker at bryde den formelle stil ved en farverig tilføjelse til arbejdsstilen. Denne moderne slips model kan kombineres med en klassisk hvid skjorte og et par mørke jeans samt være en stabil tilføjelse til dit jakkesæt. Slipsets farverige nuancer vil også være en klar favorit til sommerens outfit, når du skal til bryllupper eller en tur i byen.  

Behageligt Slips Af Dansk Design

Vores slips er dansk designet, og er reflekteret i vores Perfect Fit koncept, hvor vi sørger for det mest komfortable slips muligt. Denne model er af 100% kvalitets bomuld og er derfor yderst behagelig og egner sig perfekt til lange dage på arbejdspladsen. . Gult Slips Med Blomst er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Gult Slips Med Blomst: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Gult Slips Med Blomst: 1. Er Gult Slips Med Blomst modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden. Gult Slips Med Blomst er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere.

Vægt 0,05 kg
Farve

Gul

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.