Julemands Slips

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

1 på lager

Julemands Slips

Julemands Slips er et kvalitets slips til festlige slipse-enthuasist, som ønsker at gøre noget mere ud af den årlige julefrokost. Modellen kan også udgøre en fantastisk mandelgave juleaften. Her får du et moderne slips som passer bedst til de uformelle begivenheder i juledagene, som tilføjer til en hyggelig atmosfære blandt gæsterne.

Julemands Slips Af Høj Kvalitet

Trods et afslappet design er dette julemands slips af virkelig høj kvalitet, da det er fremstillet af 100% silke, som sikre dig et yderst komfortabelt og stilrent slips. Som en del af vores design har vi tilføjet et polyester lining, som giver et stilfuldt finish, hvilket går fantastisk til en hvid skjorte. Hvis du ønsker et ekstra touch kan du eventuelt tilføje en moderne slipsenål.. Julemands Slips er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Julemands Slips: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Julemands Slips: 1. Er Julemands Slips modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden. Julemands Slips er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere.

Vægt 0,05 kg
Farve

Multi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.