Klassisk brunt stribet slips
Klassisk brunt slips stribet

Klassisk brunt stribet slips

4.4 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips, der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Tilgængelighed: På lager (kan bestilles som restordre)
  • Beskrivelse
  • Størrelsesguide & Vaskeanvisninger

Beskrivelse

Klassisk brunt stribet slips

Her får du et utroligt flot, klassisk brunt og stribet slips. Slipset har et helt unikt design, der med garanti vil sætte et personligt præg på dit outfit. Slipset kommer i et klassisk design, og en flot brun farve. Slipset har et stribet (eller ternet) design, som vi garanterer vil skille sig ud fra mængden. Den klassiske farve og moderne mønster giver et spændende look, som du både kan bruge til hverdag og til fest. Dette slips kan kombineres med alt fra fine jakkesæt, til casual skjorter. Uanset om det er et bryllup eller en jobsamtale du skal til, så vil slipset pifte dit outfit op. Slipset er særdeles alsidigt, så du kan kombinere det med et hav af andre farer og nuancer.

Hos BalderClothes forhandler vi modetøj og accessories til mænd. Vores udvalg består af en række forskellige styles, fremstillet i de lækreste kvalitetsmaterialer. Vores slips ser ikke kune godt ud, de er også behagelige at have på. Derudover er de lette at binde, så du kan sætte en skarp og elegant knude. Uanset om du er til den traditionelle og klassiske “four-in-hand” knude, eller den vildere Windsor knude, så vil vores slips med garanti sidde fantastisk – og det gælder også vores klassiske brune slips med striber. Du kan også style dit slips op med en af vores fede slipsenåle. Med en slipsenål er du garanteret et slips der sidder lige i skabet – hele dagen. Nålen er nemlig med til at holde slipse på plads, så du har et knivskarpt look.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommerMLXL
Længde303132
Hals15,7516,517,5
Bryst444750,5
Mave434649
Hofte434750,5
Skulder18,51920,33
Ærme24,52525,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeterMLXL
Længde768082
Bryst100108112
Skulder 444647
Ærme212324


Shorts:

Mål i tommerML
Længde4242
Waist4244


Strømper:

Mål i tommerM
Størrelse40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: