Klassisk detaljefyldt slips

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

15 på lager

Klassisk detaljefyldt slips

Et Klassisk detaljefyldt slips! Slips med flotte detaljer! Slipset kommer i et interessant design, hvor der er fokus på røde og sorte prikker. Designet er anderledes og spændende, så selvom slipset er forholdvis klassisk, så får du en alsidig og moderne accessories, der både kan bruges til hverdag og til fest. De klassiske farver der bruges i slipset kan let kombineres med andre farver og toner, og du kan style slipset op og ned, som det passer dig. Uanset om du sætter det sammen med et jakkesæt eller en casual skjorte, så vil slipset med garanti sætte prikken over i’et. Hos BalderClothes går vi meget op i kvalitet og mode. Derfor er vores slips fremstillet i de bedste kvaliteter, så du er garanteret et slips i topklasse. Slipset ser ikke kun godt ud, men er også let at binde. Det betyder du kan give dig i kast med alle de forskellige slipseknuder og finde den der passer perfekt til dig og din stil. Du kan sagtens binde dit slips med en “almindelig knude”, for et mere elegant og roligt look. Slipset kommer i det bedste danske design. Du har også mulighed for at finde en slipsenål, på vores webshop. Med en slipsenål har du mulighed for at holde dit slips på plads og sørge for at det sidder knivskarpt hele dagen. Tag et kig på vores udvalg af slipsenåle, og find den der passer perfekt til dette flotte, moderne slips..

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Klassisk detaljefyldt slips er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Klassisk detaljefyldt slips: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Klassisk detaljefyldt slips: 1. Er Klassisk detaljefyldt slips modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Multi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.