Klassisk slips flerfarvet

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

6 på lager

Klassisk slips flerfarvet

Klassisk slips i et flerfarvet look. Dette klassiske slips kommer i en utroligt flot farve og med et design der virkelig er iøjnefaldende. Slipset kommer i et væld af forskellige blå-nuancer og et stribet (eller ternet) design, som er let at kombinere med andre styles og farver. Det betyder at du både kan bruge dette slips sammen med et klassisk jakkesæt eller eller en casual og fed skjorte. Med et klassisk slips har du mulighed for at pifte dit outfit op og skabe et iøjnefaldende look. Vores slips fremstilles i de bedste materialer. Udover at komme i et utroligt flot design, så er slipset også let at binde. Det betyder du ikke skalbruge lang tid på at få et knivskarpt look – med et af vores slips sidder din knude lige i skabet. Du kan give dig i kast med mange forskellige knuder, så du kan finde den der passer perfekt til din stil og personlighed. Hos BalderClothes har du mulighed for at finde en række forskellige styles, indenfor herremode og accessories. Du har mulighed for at finde klassiske og moderne styles på vores webshop. Uanset om du er på udkig efter et nyt slips, en fed butterfly eller skjorte, så kan du finde det hos os. Du har også mulighed for at style dit slips op og gøre det ekstra elegant. Med en af vores stilsikre slipsenåle er du helt sikkert klar til den næste fest. Find den der passer bedst til dig og dit slips.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Klassisk slips flerfarvet er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Klassisk slips flerfarvet: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Klassisk slips flerfarvet: 1. Er Klassisk slips flerfarvet modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Multi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.