Klassisk slips flerternet

Klassisk slips flerternet

Klassisk slips flerternet

4.6 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips, der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand

Beskrivelse

Klassisk slips flerternet

Klassisk slips med et flertenet motiv. Et klassisk slips er et must-have i garderoben. Du kan bruge slipset til mange forskellige begivenheder og du går aldrig galt i byen med de klassiske farver, toner og mønstre. Dette slips kommer i en flot blå farve. Det kan kombineres med et hav af andre styles, så du kan ruge både til hverdag og til fest. Slipset har desuden et super flot motiv, bestående af en række tern (eller striber). Mønsteret giver slipset et klassisk look, med et moderne twist, der passer perfekt til nutidens trends. Du går helt sikkert ikke galt i byen med dette klassiske slips.

Hos BalderClothes finder du styles, fremstillet i de bedste materialer. Vores slips er dansk design i top kvalitet, som med garanti vil pifte din garderobe op. Ikke nok med at slipset har et super flot design, så er det også yderst behageligt at have på. Stoffet sørger også for at du let kan binde slipset, så du ser knivskarp ud. Du kan give dig i kast med de mange forskellige slipse-knuder og finde den der passer til dig og din stil.

Et slips er en super god måde at pifte et outfit op på. Med vores mange forskellige styles har du mulighed for at finde et slips der passer til dig og din personlighed. Derudover har du også mulighed for at gøre slipset ekstra stilfuldt og elegant, ved at style de med en af vores slipsenåle. Hos BalderClothes finder du modetø til mænd og accessories som med sikkerhed kan give dig et stilrent look.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

risus Donec libero velit, Praesent id, eget venenatis leo. felis Donec