Klassisk slips flerternet

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

15 på lager

Klassisk slips flerternet

Klassisk slips med et flertenet motiv. Et klassisk slips er et must-have i garderoben. Du kan bruge slipset til mange forskellige begivenheder og du går aldrig galt i byen med de klassiske farver, toner og mønstre. Dette slips kommer i en flot blå farve. Det kan kombineres med et hav af andre styles, så du kan ruge både til hverdag og til fest. Slipset har desuden et super flot motiv, bestående af en række tern (eller striber). Mønsteret giver slipset et klassisk look, med et moderne twist, der passer perfekt til nutidens trends. Du går helt sikkert ikke galt i byen med dette klassiske slips. Hos BalderClothes finder du styles, fremstillet i de bedste materialer. Vores slips er dansk design i top kvalitet, som med garanti vil pifte din garderobe op. Ikke nok med at slipset har et super flot design, så er det også yderst behageligt at have på. Stoffet sørger også for at du let kan binde slipset, så du ser knivskarp ud. Du kan give dig i kast med de mange forskellige slipse-knuder og finde den der passer til dig og din stil. Et slips er en super god måde at pifte et outfit op på. Med vores mange forskellige styles har du mulighed for at finde et slips der passer til dig og din personlighed. Derudover har du også mulighed for at gøre slipset ekstra stilfuldt og elegant, ved at style de med en af vores slipsenåle. Hos BalderClothes finder du modetø til mænd og accessories som med sikkerhed kan give dig et stilrent look.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Klassisk slips flerternet er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Klassisk slips flerternet: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Klassisk slips flerternet: 1. Er Klassisk slips flerternet modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Multi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.