Klassisk slips marineblå

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

12 på lager

Klassisk slips marineblå

Utroligt flot, klassisk slips i marineblå. Dette klassiske slips er perfekt til dig der gerne vil holde den helt stilrene linje. Slipset kommer i en flot marineblå farve, der let kan kombineres med andre toner og nuancer. Dette slips kan både bruges til hverdag og fest og du kan style det op med et jakkesæt eller en casual skjorte. Uanset hvad du er til, så vil slipset med sikkerhed være prikken over i’et, der fuldender det stilfulde og klassiske look. Slips har længe været en must-have accessories i skabet. Du kan nemlig bruge dem til alle typer af begivenheder. Slipsets flotte design har nogle utroligt enkle linjer, som sørger for at du har et knivskarpt look. Det er fremstillet i en super lækker kvalitet, som ikke kun ser godt ud, men også er behageligt at have på. Samtidig er dette slips det let at binde. Det betyder du kan binde en knivskarp slipseknude, som sidder perfekt – hver gang! Du kan også skabe et mere personligt look, ved at give dig i kast med de forskelligt slipseknuder. Der findes et hav af forskellige knuder, som hver har deres stil og udtryk. Prøv dig frem med de forskellige modeller, så du finder den knude der passer til dit klassiske marineblå slips Hos BalderClothes har du også mulighed for at finde et bredt udvalg af slipsenåle. En slipsenål er perfekt til dig der gerne vil have slipset til at sidde perfekt – hele dagen. Nålen holder dit slips på plads, då det ikke fagre rundt, bliver skævt eller andet.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Klassisk slips marineblå er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Klassisk slips marineblå: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Klassisk slips marineblå: 1. Er Klassisk slips marineblå modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Blå

Farve

Blå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.