Klassisk slips marineblå

Klassisk slips marineblå
klassisk marineblå slips
Klassisk-slips-Marineblå-1
Klassisk-slips-Marineblå-2
Klassisk-slips-Marineblå-3
Klassisk-slips-Marineblå-4

Klassisk slips marineblå

4.3 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips, der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Beskrivelse

Klassisk slips marineblå

Utroligt flot, klassisk slips i marineblå. Dette klassiske slips er perfekt til dig der gerne vil holde den helt stilrene linje. Slipset kommer i en flot marineblå farve, der let kan kombineres med andre toner og nuancer. Dette slips kan både bruges til hverdag og fest og du kan style det op med et jakkesæt eller en casual skjorte. Uanset hvad du er til, så vil slipset med sikkerhed være prikken over i’et, der fuldender det stilfulde og klassiske look.

Slips har længe været en must-have accessories i skabet. Du kan nemlig bruge dem til alle typer af begivenheder. Slipsets flotte design har nogle utroligt enkle linjer, som sørger for at du har et knivskarpt look. Det er fremstillet i en super lækker kvalitet, som ikke kun ser godt ud, men også er behageligt at have på. Samtidig er dette slips det let at binde. Det betyder du kan binde en knivskarp slipseknude, som sidder perfekt – hver gang! Du kan også skabe et mere personligt look, ved at give dig i kast med de forskelligt slipseknuder. Der findes et hav af forskellige knuder, som hver har deres stil og udtryk. Prøv dig frem med de forskellige modeller, så du finder den knude der passer til dit klassiske marineblå slips

Hos BalderClothes har du også mulighed for at finde et bredt udvalg af slipsenåle. En slipsenål er perfekt til dig der gerne vil have slipset til at sidde perfekt – hele dagen. Nålen holder dit slips på plads, då det ikke fagre rundt, bliver skævt eller andet.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

eget efficitur. suscipit dapibus felis nec ut in