Klassisk slips sort og blå

Klassisk slips sort og blå
Klassisk slips blå og sort

Klassisk slips sort og blå

4.8 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips, der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Beskrivelse

Klassisk slips sort og blå

Super klassisk slips i sort og blå. Dette slips er perfekt til dig de elsker den klassiske og elegante stil. Slipset kommer i en sort/blå blanding, med et diskret og simpelt mønster, som passer perfekt til hverdag og til fest. Uanset om du styler slipset op med et klassisk jakkesæt eller en mere casual skjorte, så er du garanteret et slips i en fantastisk kvalitet, som sidder knivskarpt. De klassiske og elegante farver kan kombineres med et hav af andre nuancer og toner. Den flotte blå-farve står dog bedst frem i mørke toner. Kombiner slipset med et mørke jakkesæt, eller en fed skjorte og et par mørke bukser.

Hos BalderClothes har du mulighed for at finde modetøj og accessories til mænd. Vores webshop bugner af skønne, klassiske og elegante styles, som med sikkerhed vil pifte din garderobe op. Med et af vores slips har du mulighed for at skabe et stilsikkert, elegant og personligt look – uanset om du skal til bryllup eller jobsamtale. Vores slips fremstille i de bedste kvaliteter, der ikke kun sikre et fantastiske design. Vores slips er også behagelige at have på, og lette at binde. Det betyder at du kan binde den slipseknude der passer bedst til dig og din personlige stil. Hvis du gerne vil have et knivskarpt look, så anbefaler vi at style slipset op med en slipsenål. Nålen er med til at holde dit slips på plads og sikrer at dit look sidder lige i skabet – hele dagen!

Se også vores store udvalg af slipsenåle

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

quis non venenatis, Praesent neque. Donec Praesent elit. vulputate, eleifend porta.