Klassisk slips sort og lilla

-25%
Klassisk slips sort og lilla
Klassisk slips lilla og sort

Klassisk slips sort og lilla

4.7 out of 5

249,00 DKK 186,75 DKK

Tilbud Slutter Om:
8Dage19Timer37Minutter24Sekunder

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips, der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Tilgængelighed: På lager (kan bestilles som restordre) Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Klassisk slips sort og lilla

Dette klassiske ternede slips i sorte og lilla nuancer er en sikker vinder. Hvis du er ved at være træt af de kedelige, ensfarvede slips, så er dette et oplagt valg. Ved at vælge mere modige farve- og mønsterkombinationer har man rig mulighed for at udtrykke sin personlighed og stil. Idet et jakkesæt ofte er meget regelbundent, er valget af slips der, hvor man virkelig har frie rammer. Dette klassiske sorte og lilla slips er både stilrent og modigt, hvorfor det egner sig til mange forskellige begivenheder. Som altid er det et slips i højeste kvalitet, der udelukkende er fremstillet af lækre og holdbare materialer. Står du og mangler det perfekte slips til en særlig lejlighed, så er dette klassiske slips i sort og lilla måske svaret på dine bønner.

Stilet slips i høj kvalitet

Dette slips er et rigtigt godt valg for dig, der både sætter pris på kvalitet, og som ikke ønsker at betale i dyre domme for et slips. Vi forhandler udelukkende slips i lækre materialer og høj kvalitet, så du får meget for pengene. Derfor er dette klassiske slips i sort og lilla også et, der kan bruges igen og igen. Ved at mixe og matche det med forskellige habitter, slipsenåle og sko kan du skabe et helt nyt udtryk, afhængigt af om du skal til fødselsdag, forretningsmiddag eller noget helt tredje.

Bestil det hjem og prøv

Det kan være svært at vurdere, om et slips er det rigtige valg, før man får det prøvet på. Det er ikke mindst tilfældet, fordi slipsets bredde og farver skal passe sammen med resten af sættet. Af samme grund tilbyder vi hurtig levering samt gratis retur og ombytning. Det sikrer, at du nemt kan prøve dette klassiske slips i sort og lilla på, så du kan være helt sikker på, at det er det rigtige valg.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: