Klassisk slipsenål m. sten

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Ikke på lager

Klassisk slipsenål m. sten

Vores klassisk slipsenål m. sten er en sikker vinder. Den kan sammensættes med stort set alle jakkesæt og habitter, hvor den vil være en fin detalje. Det skyldes ikke mindst den lille sten, som gør denne klassiske slipsenål til noget særligt. Selvom der er tale om et enkelt og stilrent design, skiller denne klassisk slipsenål m. sten sig alligevel ud fra mængden grundet detaljen med stenen. Derfor er den en klassiker, der uden tvivl vil blive en yndling i garderoben. Det er ikke mindst tilfældet, fordi slipsenålen grundet sin sølvfarve kan mixes og matches med mange forskellige slips – både ensfarvede og med mønstre. Hvis du står og mangler en god allround slipsenål, som samtidig er unik i sit udtryk, er dette et rigtigt godt valg.

Både smuk og praktisk

En slipsenål som denne er med til at fuldende ethvert outfit og skabe en rød tråd. Men det er ikke kun til pynt, at slipsenålen kan bruges. Den har nemlig den funktion, at den holder slipset på plads. Har man ikke en slipsenål, kan slipset nemt komme til at hænge og flagre eller sågar hænge skævt. Denne klassiske slipsenål med sten vil ikke kun pynte, men sikrer også at dit slips bliver, hvor det skal være, hele aftenen. Derfor er det en vigtig detalje, som man endelig ikke må glemme, når man sammensætter sit outfit.

Mere kvalitet for pengene

Hos os er du altid sikker på at få et kvalitetsprodukt. Vores klassisk slipsenål m. sten er designet i Danmark og fremstillet af de bedste materialer. Det sikrer en god og holdbar nål, som kan tåle at blive brugt igen og igen, og som ikke mister sit fine udseende med tiden. Derfor kan du være sikker på, at du får meget kvalitet for pengene, når du køber din slipsenål her hos os.

Se også vores store udvalg af slips

. Klassisk slipsenål m. sten er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Klassisk slipsenål m. sten: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Klassisk slipsenål m. sten: 1. Er Klassisk slipsenål m. sten modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Multi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.