Klassisk slipsenål m. sten

klassisk slipsenål m.sten

Klassisk slipsenål m. sten

4.4 out of 5

129,00 DKK

  • Dansk design
  • Lavet i stål
  • Elegant og stilren!
  • Holder slipset på plads
Tilgængelighed: På lager (kan bestilles som restordre) Kategorier: , ,
  • Beskrivelse
  • Størrelsesguide & Vaskeanvisninger

Beskrivelse

Klassisk slipsenål m. sten

Denne fine slipsenål er en sikker vinder. Den kan sammensættes med stort set alle jakkesæt og habitter, hvor den vil være en fin detalje. Det skyldes ikke mindst den lille sten, som gør denne klassiske slipsenål til noget særligt. Selvom der er tale om et enkelt og stilrent design, skiller denne lille slipsenål sig alligevel ud fra mængden grundet detaljen med stenen. Derfor er den en klassiker, der uden tvivl vil blive en yndling i garderoben. Det er ikke mindst tilfældet, fordi slipsenålen grundet sin sølvfarve kan mixes og matches med mange forskellige slips – både ensfarvede og med mønstre. Hvis du står og mangler en god allround slipsenål, som samtidig er unik i sit udtryk, er dette et rigtigt godt valg.

Både smuk og praktisk

En slipsenål som denne er med til at fuldende ethvert outfit og skabe en rød tråd. Men det er ikke kun til pynt, at slipsenålen kan bruges. Den har nemlig den funktion, at den holder slipset på plads. Har man ikke en slipsenål, kan slipset nemt komme til at hænge og flagre eller sågar hænge skævt. Denne klassiske slipsenål med sten vil ikke kun pynte, men sikrer også at dit slips bliver, hvor det skal være, hele aftenen. Derfor er det en vigtig detalje, som man endelig ikke må glemme, når man sammensætter sit outfit.

Mere kvalitet for pengene

Hos os er du altid sikker på at få et kvalitetsprodukt. Denne klassiske slipsenål med sten er designet i Danmark og fremstillet af de bedste materialer. Det sikrer en god og holdbar nål, som kan tåle at blive brugt igen og igen, og som ikke mister sit fine udseende med tiden. Derfor kan du være sikker på, at du får meget kvalitet for pengene, når du køber din slipsenål her hos os.

Se også vores store udvalg af slips 

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: