Klassisk sølvternet slips

Klassisk ternet slips 1
Klassisk ternet slips sort og sølv

Klassisk sølvternet slips

4.2 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips, der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Beskrivelse

Klassisk sølvternet slips

Et klassisk sølvternet slips i et flot og moderne design. Slipset her et enkelt men fremstående design, der passer perfekt til hverdag og til fest. De flotte sølvtern giver slipset et unikt og personligt præg, som du kan kombinere på kryds og tværs af andre styles. Du kan bl.a. bruge slipset sammen med et klassisk jakkesæt eller en mere casual skjorte. Uanset hvordan du styler dette slips, så garanterer vi at du får et slips i en super lækker kvalitet, som med garanti vil pifte din garderobe op. Det elegante og stilfulde mønster kan kombineres med mange forskellige farver, nuancer og toner. Du får et alsidigt slips der giver dig mulighed for at skabe et personligt og unikt look.

Hos BalderClothes forhandler vi modetøj og accessories til mænd. Du kan finde et hav af skønne styles på vores side, som med garanti kan give dig et eksklusivt og moderne look. Vi går meget op i kvalitet og derfor forhandler vi også kun de absolut bedste produkter på siden. Vores slips er bestemt ingen undtagelse! Du får ikke kun et slips der ser godt ud, men også et der sidder fantastisk. Derudover kan du let binde en stram og knivskarp knude, så dit look sidder lige i skabet. Med en af vores slipsenåle har du mulighed for at sikre at dit slips sidder perfekt. Slipsenålen er en super fin detalje, som giver et eksklusivt og luksuriøst look. Vi forhandler både style i sølv og guld, så du kan finde den der passer til dig og dit slips.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

et, dolor. libero id Donec ultricies ut fringilla