Lilla Slips

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

Flot og elegant lilla slips! Slipset er håndlavet, og sætter derfor en ny standart for kvalitet og elegance. Slipset er lavet i 100% kraftig polyester!

♦ Dansk Design
♦ 100% Mikrofiber
♦ Håndlavet
♦ Unikt, og velfungerende slips!
♦ Kan bruges på kontoret og til fest
♦ 8 cm bredt og 150 cm langt

2 på lager

Lilla Slips

Er du til fest og farver, så har vi hos Balder alt det rigtige til den gode aften, hvor stil og udstråling bare skal spille. Her kommer vi heller ikke udenom dette lækre lilla slips udført i blankt lilla polyester i et stærkt dansk design – brudt gennem midten for et friskt og moderne take, der skaber liv. Dette lilla slips er i særdeleshed velegnet til højtidelige begivenheder, hvor charme, stil og selvtillid skal have noget ekstra! Her bliver det ofte det helt store hit til brylluppet, hvor det traditionelle look bliver perfekt brudt med dette livlige, smukke og elegante slips, som gennemfører looket med stil og selvsikkerhed. Sørg for at kombinere farven med andre elementer af tilbehør. Det kan f.eks. være et diskret lommetørklæde i brystlommen i samme farve. Dette skaber en god sammenhæng med det spraglede slips. Manchetknapperne er også en mulighed for at bruge farven fra dit lilla slips. Her anbefaler vi, at der vælges nogle diskrete manchetknapper, der har aner af den lilla farve i sig.

Lilla slips i dansk design

Hvis du er på udkig efter et lilla slips, så er dette håndlavede slips i dansk design måske en god mulighed. Her er der kælet for detaljen, så dit samlede look fremstår så perfekt som muligt. Med et lilla slips som dette kan du lave mange forskellige kombinationer. Med en hvid skjorte og en sort blazer kommer du langt. Dette klassiske udtryk er blevet brugt gennem generationer. Farven på slipset er ofte det mest fremtrædende vil mænds outfit. Det er derfor vigtigt at sammensætte dette på en fin og elegant måde. Slipset bør til sådan en aften matches med en skjorte i en tilsvarende mørke lilla farve eller den helt klassiske hvide skjorte, som for alvor understreger slipset og farverne. Et valg du ikke fortryder.

Produktspecifikationer

Materialer: 100% Mikrofiber Håndlavet Dansk Design

Kombiner eventuelt dette Lilla slips med en af vores Slipsenåle og Skjorter

. Lilla Slips er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Lilla Slips: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Lilla Slips: 1. Er Lilla Slips modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Lilla

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.