Lyserødt slips

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 49,00 Kr..

Dette slips i lyserød med striber er meget unikt, og giver et meget maskulint look i selskab med en hvid skjorte og en sort blazer!

♦ Dansk Design
♦ 100% Mikro Fiber
♦ Håndlavet
♦ Festligt, og flot slips!
♦ Kan bruges på kontoret og til fest
♦ 8 cm bredt og 150 cm langt

Ikke på lager

Elegant Lyserødt slips

Når et traditionelt slips bare ikke er nok og den indre blærerøv skal vises frem, så kommer man ikke udenom vores lyserøde slips i bedste kvalitet! Med et lyserødt slips er der virkelig tale om et slips fra øverste hylde, som understreger et liv, der skal leves til fulde med fest og farve på tilværelsen. Det handler om at kombinere dette med den rette skjorte og habit, og så skaber det helt unikke udtryk. Vi anbefaler at slipset bæres med en hvid eller beige skjorte, der får det bedste frem i designet.

Slipset er lavet efter de højeste standarder, hvilket både kan ses og mærkes. Detaljerne og mønsteret understreger den høje kvalitet og de fine fibre fanger lyset på forskellig vis i de ternede mønstre i midten. Dette giver et luksuriøst blikfang og en lækker udstråling. Slipset er håndlavet og udført til perfektion. Samtidig er det dansk design, der sikrer et højt designniveau, og et kreativt udtryk.

Er du til fest og farver, så ved du også hvornår dette slips sætter ekstra gang i festen – særligt anbefaler vi slipset med en ensfarvet skjorte, enten i klassisk hvid for ekstra fremtoning, eller en lys blå eller lys lilla skjorte.

Lyserødt slips til mange lejligheder

Dette lyserøde slips kan bruges til mange forskellige slags lejligheder. Det giver et moderne udtryk, der samtidig viser, at du tør at tage chancer. Lyserød har altid været en udfordrende farve, men hvis du styler det rigtigt, så kan de fleste mænd bære det. Det handler dog om at have rette udtryk i resten af tøjet. På vores eksempelvisning af produktet vises produktet på en beige baggrund. Dette kan videreføres til en skjorte af samme farve. Vi anbefaler også, at prøve slipset sammen med en klassisk hvid skjorte. Igen kan man vælge at finde lignende tilbehør, der matcher dette flagrende slips. Dette skaber mindre fokus på farven, og giver i stedet et gennemgående look i dit outfit.

Produktspecifikationer:

Materialer: 100% Mikro Fiber
Moderne dansk design i håndlavet kvalitet

Kombiner eventuelt dette lyserøde slips med en af vores Slipsenåle og Skjorter 

.

Farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.