Marineblå Butterfly med motiv

-60%
marineblå butterfly med tværgående motiv struktur
marineblå butterfly med tværgående motiv struktur
marineblå butterfly med tværgående motiv struktur

Marineblå Butterfly med motiv

4.5 out of 5

249,00 DKK 99,00 DKK

✓ De bedste materialer – Butterflies fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Pre-bunde – slip for at bruge tid på at binde sløjfen

Butterfly fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Butterflyen er pre-bundet, så du slipper for at bruge tiden på at binde sløjfen. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Beskrivelse

Marineblå Butterfly med motiv

Hos BalderClothes har du mulighed for at købe denne smukke marineblå butterfly med motiv. En butterfly er et absolut must-have i skabet. Den er perfekt både til hverdag og til fest, og du kan hurtigt pifte ethvert outfit op. Denne accessories har været en fast del af mænds garderobe i mange år – og i kan godt forstå hvorfor! Den er perfekt til en række forskelige begivenheder og er et super supplement til både jakkesæt, suits, skjorter og meget andet. Vores butterflies har et super lækkert design og du kan med garanti finde en der passer perfekt til dig og din personlighed.

Denne marineblå butterfly med motiv er virkelig et godt supplement til dine accessories. Den har den klassiske, flotte, mørke navy-farve. Derfor kan den let sættes sammen med et hav af andre nuancer og farver. Derudover har butterflyen et super fint mønster. Mønsteret giver lidt spil i stoffet, så butterflyen ikke kun fremstår som blå. Alle vores butterflies er desuden pre-bundne, så du slipper for at bruge tid på sløjfen. Du skal derfor ikke sikre dig at butterflyen sidder lige i skabet – vi garanterer at den altid er knivskarp.

Hos BalderClohes kan du købe tøj og accessories til mænd, i de bedste kvaliteter. Det er dansk design, når det er bedst – og vores butterflies er ingen undtagelse. Du får ikke blot en accessories der ser flot ud, den er også fremstillet i det bedste kvalitet, så den er behagelig at have på og sidder knivskarpt – hver gang. Med denne butterfly har du mulighed for at pifte outfittet op, på en klassisk og moderne måde.

Se vores store udvalg af skjorter

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommerMLXL
Længde303132
Hals15,7516,517,5
Bryst444750,5
Mave434649
Hofte434750,5
Skulder18,51920,33
Ærme24,52525,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeterMLXL
Længde768082
Bryst100108112
Skulder 444647
Ærme212324


Shorts:

Mål i tommerML
Længde4242
Waist4244


Strømper:

Mål i tommerM
Størrelse40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven:

×