Marineblå Butterfly med motiv

Marineblå butterfly med motiv

Marineblå Butterfly med motiv

4.5 out of 5

249,00 DKK

✓ De bedste materialer – Butterflies fremstillet i de absolut bedste materialer
✓ Klassisk design med et morderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Pre-bunde – slip for at bruge tid på at binde sløjfen

Butterfly fremstillet i en fantastisk kvalitet og et klassisk design med et moderne twist. Butterflyen er pre-bundet, så du slipper for at bruge tiden på at binde sløjfen. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Beskrivelse

Marineblå Butterfly med motiv

Hos BalderClothes har du mulighed for at købe denne smukke marineblå butterfly med motiv. En butterfly er et absolut must-have i skabet. Den er perfekt både til hverdag og til fest, og du kan hurtigt pifte ethvert outfit op. Denne accessories har været en fast del af mænds garderobe i mange år – og i kan godt forstå hvorfor! Den er perfekt til en række forskelige begivenheder og er et super supplement til både jakkesæt, suits, skjorter og meget andet. Vores butterflies har et super lækkert design og du kan med garanti finde en der passer perfekt til dig og din personlighed.

Denne marineblå butterfly med motiv er virkelig et godt supplement til dine accessories. Den har den klassiske, flotte, mørke navy-farve. Derfor kan den let sættes sammen med et hav af andre nuancer og farver. Derudover har butterflyen et super fint mønster. Mønsteret giver lidt spil i stoffet, så butterflyen ikke kun fremstår som blå. Alle vores butterflies er desuden pre-bundne, så du slipper for at bruge tid på sløjfen. Du skal derfor ikke sikre dig at butterflyen sidder lige i skabet – vi garanterer at den altid er knivskarp.

Hos BalderClohes kan du købe tøj og accessories til mænd, i de bedste kvaliteter. Det er dansk design, når det er bedst – og vores butterflies er ingen undtagelse. Du får ikke blot en accessories der ser flot ud, den er også fremstillet i det bedste kvalitet, så den er behagelig at have på og sidder knivskarpt – hver gang. Med denne butterfly har du mulighed for at pifte outfittet op, på en klassisk og moderne måde.

Se vores store udvalg af skjorter

Størrelsesguide

Modern Fit:

Mål i tommer M L XL
Længde 30 31 32
Hals 15,75 16,5 17,5
Bryst 44 47 50,5
Mave 43 46 49
Hofte 43 47 50,5
Skulder 18,5 19 20,33
Ærme 24,5 25 25,5

 

Slim Fit:

Mål i centimeter M L XL
Længde 76 80 82
Bryst 100 108 112
Skulder  44 46 47
Ærme 21 23 24


Shorts:

Mål i tommer M L
Længde 42 42
Waist 42 44


Strømper:

Mål i tommer M
Størrelse 40-45

Du har netop tilføjet dette produkt til kurven: