Massagepistol

1.199,00 Kr.

✓ 4 massagehoveder
✓ 5 Hastigheder
✓ 2 timers batterilevetid
✓ Effektiv imod muskelømhed og ledsmerter
✓ Medfølgende taske så den kan medbringes over alt

Ikke på lager

Massagepistol fra BalderClothes

Når du køber en massagepistol fra BalderClothes får du næste generation af det populære massageapparat. Denne model kan du virkelig mærke kvaliteten med. Robust og solid men med et komfortabelt håndtag, hvilket gør den utrolig nem at anvende i længere perioder. Se en demonstration i videoen på, hvordan du kan anvende massagepistolen effektivt på ømme led og muskler.

Den ultimative massagepistol imod muskelømhed

Massagepistol tilbud

Vi har et fantastisk introtilbud på vores solide massagepistoler, hvorfor du finder den skarpeste pris på markedet af denne type kvalitet. Dette er en nyhed på BalderClothes, hvorfor du får et super skarpt tilbud på massagepistoler af den bedst mulige kvalitet.

Derfor skal du eje en massagepistol

Du kan med gode resultater bruge en massagepistol til at løsne op i muskelvævet, hvis du har meget stive muskler eller ømme led. Få gang i blodomløbet ved at masserer vævet og få gang i flowet med næringstofferne ud til musklerne. De forskellige hoveder til massagepistolen giver dig mange muligheder for at stimulerer effektiv restitution på svære områder såsom knæ og albuer og læn. Kom helt ind i de følsomme led og få gang i restitutionen igen.

Brug massagepistol til træning og sport

Denne type massagepistol er perfekt til restitution af musklerne efter en hård træning. Brug også massagepistolen til at forbedre din restituion og dermed ydeevne i sportsgrene. Brug den på muskler og led for at forbedre blodomløbet og hold dit væv aktivt og stærkt med daglig stimuli fra massagepistolen. Du vil kunne mærke markant forskel efter få ganges brug med dette massageapparat. Skulder, nakke, ben, arme, ryg, knæ og albuer. Brug den på hele kroppen. Det kunne ikke være nemmere.

Se også vores store udvalg af Personlig pleje

.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.