Moderne mønstret slips

49,00 Kr.

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

Ikke på lager

Moderne mønstret slips

Et super moderne slips med et utroligt flot mønster. Slipset kommer i en lys blå-turkis farve med et utroligt flot og stilrent mønster. Det moderne slips vil med garanti give et mere iøjnefaldende look og skabet en unik stil. Slipset kan både bruges til hverdag og fest, men her hos BalderClothes synes vi helt sikkert at det super detaljerede slips går bedst sammen med et mere klassisk look. Med et jakkesæt og en hvid skjorte giver du slipset mulighed for at skinne igennem.

Slipset fremstilles i en super lækker kvalitet. Det betyder at du ikke kun får et slips der har et flot design, men også er behageligt at have på. Slipset er desuden let at binde, så du kan have et knivskarpt look – uanset om det er til hverdag eller fest. Slipset giver dig også mulighed for at skabe en unik stil og udtrykke dig gennem tøjet. Om du er mest til de helt klassiske modeller og farver, eller om du kan lide de moderne slips med mønstre, så kan du finde et bredt udvalg her hos BalderClothes. Selvom slipset er en elegant og klassisk accessories, så kan man sagtens vælge en mere farverig variant. På vores webshop har du mulighed for at finde det slips der passer bedst til dig, din personlighed og din stil.

Du har også mulighed for at pynte slipset op. Med en af vores slipsenåle kan du skabe et super klassisk og elegant look. Tag et kig på vores side og find den slipsenål der passer til dit slips.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.