Moderne prikket lyserødt slips

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

8 på lager

Moderne prikket lyserødt slips

Et super moderne prikket lyserødt slips. Dette slips er perfekt til dig der ønsker et iøjnefaldende slips, som passer ind i tidens trends. Den flotte lyserøde farve kan let kombineres med andre toner og nuancer, og du kan sagtens bruge det sammen med det klassiske jakkesæt. Uanset om du er mest til grå eller sorte nuancer, så passer dette lyserøde slips perfekt ind. Den bløde, lyserøde farve giver et mere afslappet look og slipset kan derfor også sagtens bruges sammen med en casual skjorte. Du bestemmer selv hvorfor du vil style det alsidige og moderne slips. Hos BalderClothes finder du et stort og bredt udvalg af modetøj og accessories til mænd. Vi forhandler kun styles i de bedste kvaliteter, så du får slips der er fremstillet i kvalitetsmaterialer. Ikke nok med at dit slips kommer i et super flot og moderne design, så er det også let at binde og sidder super skarpt. Du kan give dig i kast med alle de forskellige typer af slipseknuder der findes, så du finder en der passer til din personlige stil. Vi anbefaler den velkendte og populære “four-in-hand”-knude, så dit slips og det flotte design står bedst frem. Du kan også style dit slips op med en af vores slipsenåle. En slipsenål er perfekt, hvis du gerne vil holde dit slips på plads. Så er du nemlig garanteret at slipset sidder knivskarpt. Med en slipsenål får du et super elegant og stilrent look.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Moderne prikket lyserødt slips er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Moderne prikket lyserødt slips: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Moderne prikket lyserødt slips: 1. Er Moderne prikket lyserødt slips modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Pink

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.