Moderne rødt stribet slips

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

6 på lager

Moderne rødt stribet slips

Super lækkert, moderne rødt stribet slips! Dette slips kommer i et helt fantastisk design, der med garanti vil pifte dit outfit op. Slipset kommer i en super flot, rød farve, som kan kombineres med et hav af andre nuancer og farver. Den klassiske røde farve er perfekt til det klassiske jakkesæt, hvis du gerne vil have et mere iøjnefaldende look. Slipset har et utrolig flot design, med striber, der komplimenterer den røde farve, og som samtidig giver et anderledes og unikt look. Slipset giver du mulighed for at skabe en super lækker og personlig stil. Vores slips fremstilles i den bedste kvalitet. Det betyder at du får et slips, i dansk design, der ikke kun ser super godt ud, men som også er behageligt at have på. Derudover er slipset super let at binde, så du kan kaste dig ud i de mange forskellige slipse-knuder der findes. Slipset vil med garanti sidde knivskarpt og se godt ud. Uanset om du bruger slipset til hverdag eller til fest, så vil dette møderne slips helt sikkert være et hit. Du kan nemt bruge det sammen med et jakkesæt eller en casual skjorte. Vil du være festens midtpunkt? Du kan style dette slips op med en af vores slipsenåle. Så er du garanteret et eksklusivt og super elegant look. Du vil med sikkerhed blive set som den stilsikre, moderne mand. Vores slipsenåle kommer i forskellige designs, så du kan finde den der passer bedst til dit moderne, stribet slips.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Moderne rødt stribet slips er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Moderne rødt stribet slips: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Moderne rødt stribet slips: 1. Er Moderne rødt stribet slips modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Farve

Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.