Moderne slips blå

Original price was: 149,00 Kr..Current price is: 59,00 Kr..

✓ De bedste materialer – Slips fremstillet i 100% silke
✓ Klassisk design med et moderne twist – Passer perfekt til den moderne mand
✓ Perfect Fit – Komfortabel at have på
✓ Dansk design – Stilfuldt og funktionelt
✓ 6 cm bredt og 150 cm langt

Slips i dansk design, fremstillet i fantastisk kvalitet. Et moderne og super lækkert slips der passer både til hverdag og fest. Med tøj fra BalderClothes er du garanteret en sublim kvalitet og et lækkert design der passer til den moderne mand.

7 på lager

Moderne slips blå

Flot, moderne slips i blå. Dette blå slips kommer i en utroligt flot farve, som passer perfekt til både hverdag og fest. Uanset om du styler slipset op med et sort jakkesæt, eller et par grå nålestribede bukser, så vil slipset se helt fantastisk ud! Det minimalistiske og stilrene design kan bruges til de fleste begivenheder. Du får et alsidigt slips der har et moderne twist. Slipset er ikke kedeligt, selvom det er ensfarvet. Den flotte blå vil uden tvivl være iøjnefaldende og give et utroligt flot præg på dit outfit. Med dette slips har du mulighed for at give din stil et personligt præg, samtidig med at du holder dig til de klassiske og stilrene linjer. Slipset er fremstillet i et super lækkert materiale. Det betyder at det ikke kun ser godt ud, men også er lækkert at have på. Du kan let binde en super skarp knude, eller give dig i kast med de mange forskellige slipseknuder. Du kan sagtens pifte slipset op med en af de mere utraditionelle knuder og på den måde skabe et unikt look. Med et slips har du mulighed for at udtrykke din personlighed. Selvom slipset er et elegant og stilfuldt accessories, har du rig mulighed for at vælge en style eller et mønster, der passer perfekt til dig. Du kan også tage et kig på vores udvalg af skjorter, så du hurtigt og nemt kan finde en der matcher dit slips. Hos BalderClothes kan du altid finde de nyeste trends indenfor modetøj til mænd. Vil du pynte slipset mere op? Så har du mulighed for at gøre dette med vores store udvalg af slipsenåle.

Se også vores store udvalg af slipsenåle

. Moderne slips blå er et produkt af høj kvalitet designet til optimal ydeevne. Dets unikke design og funktioner gør det til et must-have for enhver bruger. Med dets robusthed og holdbare materialer er det sikret mod dagligdagens slid og stød. Dets elegante udseende supplerer dets funktionalitet, hvilket gør det til et perfekt valg for alle brugere. Fordele ved Moderne slips blå: – Høj kvalitet og holdbarhed. – Optimal beskyttelse mod ridser og stød. – Elegante design, der komplementerer din enhed. Ofte stillede spørgsmål om Moderne slips blå: 1. Er Moderne slips blå modstandsdygtig over for ridser? Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader. 2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner. 3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

Vægt 0,05 kg
Color

Blå

Farve

Blå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.